kaşarlanmak önemli evlilikte ebuş
deneye,yanıla doğrusu bulunucak.. Huyunu suyunu öğreniceksin işte karşındakinin..
Bu da zamanla olabilen bişey..
Bu yüzden evliliklerin ilk 1 yılı zordur ya..
şalgam iyidir iç iiiçççç
kaşarlanmak önemli evlilikte ebuş
deneye,yanıla doğrusu bulunucak.. huyunu suyunu öğreniceksin işte karşındakinin..
bu da zamanla olabilen bişey..
bu yüzden evliliklerin ilk 1 yılı zordur ya..
şalgam iyidir iç iiiçççç
hosbulduk canim benimmm keyfin yerinde mi
hosbulduk saol canim yaaa...
valla iyiyim cok sukur ya heyecanla pazartesi bekliyorum ultrason randevumuz var:18::18::18:
aksam ben bucuk burda saat canim tam 7 saat geriden gelioz bizz
üfff slm kizlar:)
aslinda konusmaya ihtiyacim var
23.12.11 doktorumda terminim var esimle gitcez o cok meraklanio hamilemiyim diye ama ben daha cok
tek basima ögrenmek istiorum ne bilim belkide kötü bi sonuctan korkuorum ve
esimi de kendimle bi üzmek istemiorum bundan 3,5 a önce düsük yaptim bu yüzden dahada tedirginim
sizce napsam esim iste oldugunda gidip mi ôgrensem yoksa esimle berabermi üüffhh
hosbulduk canim benimmm keyfin yerinde mi
Yerinde çok şükür.Kızrmızılar gelmezse yarın dahada yerinde olur
hosbulduk saol canim yaaa...
valla iyiyim cok sukur ya heyecanla pazartesi bekliyorum ultrason randevumuz var:18::18::18:
aksam ben bucuk burda saat canim tam 7 saat geriden gelioz bizz
rapor muuu:26::26: o ne kii nasıl cıkartılıyor aşılamada damı gerekli mi o ayy of raporum bile yokkkkkk
kızlar ben yatayım artık dinlenerk atlatcm şu giribi inşşş çook opyrmmmmmmmmmmm bol bebişli ruyalar herkeseeee
kızlar ben yatayım artık dinlenerk atlatcm şu giribi inşşş çook opyrmmmmmmmmmmm bol bebişli ruyalar herkeseeee
walla sen doğrusun arkadaşım kız gene keyfimi getirdiniz he allah razı olsun sizden
can yoldaşlarım benim
Kaç bardak şalgam içitim bilmiyom şimdide kocaman bi bardak su içiyom içim yandı yaw
haykolik+, gulbebek+, megan17+, ztar+, duygucaa+, ksel, azra2424+, visale+, KumTanesi, ebuş81+, ceyllan, huzur17
Haykolikim rapor şart diye birşey yok ama ben devlette aşılamayı ücretsiz yaptıracağım sadece ilaçların bir kısmını ödeyeceğim o yüzden rapor çıkartmak istiyorum.Özeldede aşılamayı raporlu yaptırınca ssk ile anlaşmalı yerlerde indirimli oluyor.Tüp bebek içinde geçerli onunda farklı raporu var özellerde indirimli tüp yaptırmak istiyorsan aşılamalarını ya devlette yaptırman lazım yada özelde yapılan aşılamalara dair başarısız oldu raporu alınması lazım.
ztarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrımmmm
ne 1 yılı evlılıgın oturması için uzmanlar 5 yıl diyoHakıkatten oyle yıl gectıkce esımın bır yenı huyunu daha ogrenıyorum kii ben evlilik oncesi 5 yıllık beraberliğim wardı hele ki evlililğin ilk aylarında meganın dediği gibi kendimi odaya kapatıyordum ağlıyordum ama zamanla hepsı gecioo hele bi yılın dolsun yılların dolsun duzelırr daaha cokk yenisin ebuşum 5 ay bebek için uzulmeyede cok erken doktorlar bıle 1 yıl dolmadan tedavı yapmıyorlar düşünn
selam canim bence beraber gidin doktora.. mutlulugu da uzuntuyu de beraber yasamak gerekiyor bence evliliklerde..
bak şimdi ne diycem;
mühürlükaderim var ya,gibeymiş
ne çabık dimihemde 5 aylık
bizimkiler de gelecek takma kafana
datluummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ebussssssssssssssss noruyon kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?