Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

walla sen doğrusun arkadaşım kız gene keyfimi getirdiniz he allah razı olsun sizden
can yoldaşlarım benim

Kaç bardak şalgam içitim bilmiyom şimdide kocaman bi bardak su içiyom içim yandı yaw

ne 1 yılı evlılıgın oturması için uzmanlar 5 yıl diyo hakıkatten oyle yıl gectıkce esımın bır yenı huyunu daha ogrenıyorum kii ben evlilik oncesi 5 yıllık beraberliğim wardı hele ki evlililğin ilk aylarında meganın dediği gibi kendimi odaya kapatıyordum ağlıyordum ama zamanla hepsı gecioo hele bi yılın dolsun yılların dolsun duzelırr daaha cokk yenisin ebuşum 5 ay bebek için uzulmeyede cok erken doktorlar bıle 1 yıl dolmadan tedavı yapmıyorlar düşünn

hosbulduk canim benimmm keyfin yerinde mi

hosbulduk saol canim yaaa...
valla iyiyim cok sukur ya heyecanla pazartesi bekliyorum ultrason randevumuz var:18::18::18:
aksam ben bucuk burda saat canim tam 7 saat geriden gelioz bizz

hayirlisi olsun cnm benim

kızlar ben yatayım artık dinlenerk atlatcm şu giribi inşşş çook opyrmmmmmmmmmmm bol bebişli ruyalar herkeseeee

selam canim bence beraber gidin doktora.. mutlulugu da uzuntuyu de beraber yasamak gerekiyor bence evliliklerde..

rapor muuu:26::26: o ne kii nasıl cıkartılıyor aşılamada damı gerekli mi o ayy of raporum bile yokkkkkk

Haykolikim rapor şart diye birşey yok ama ben devlette aşılamayı ücretsiz yaptıracağım sadece ilaçların bir kısmını ödeyeceğim o yüzden rapor çıkartmak istiyorum.Özeldede aşılamayı raporlu yaptırınca ssk ile anlaşmalı yerlerde indirimli oluyor.Tüp bebek içinde geçerli onunda farklı raporu var özellerde indirimli tüp yaptırmak istiyorsan aşılamalarını ya devlette yaptırman lazım yada özelde yapılan aşılamalara dair başarısız oldu raporu alınması lazım.

walla sen doğrusun arkadaşım kız gene keyfimi getirdiniz he allah razı olsun sizden
can yoldaşlarım benim

Kaç bardak şalgam içitim bilmiyom şimdide kocaman bi bardak su içiyom içim yandı yaw

bak şimdi ne diycem;
mühürlükaderim var ya,gibeymiş
ne çabık dimi hemde 5 aylık

bizimkiler de gelecek takma kafana

ya ben konustum bı yerle 850 tl dedi aşılamaya özel miş sımdı allah korusun tut kı burda olması tutmadı ozaman burdan olması raporu alıp aama ben tüp bebeğe de devlete guvenemem ki offs

anladım cnm tabiki öledir haklısın umarım en kısa zamanda herşey düzelir herkez istediği bebişine kavuşur cnm bende

selam canim bence beraber gidin doktora.. mutlulugu da uzuntuyu de beraber yasamak gerekiyor bence evliliklerde..

ya oda öyle dio ama ben kararsizdim o suan cok üstüme düsüo belkide bu yüzden onu kirmaktan korkuorum baba olmaya cok hevesli .... Insallaaahhh olurrr cnm yaaa ama hakklisin onunla gitmeliyim
saol cnm

bak şimdi ne diycem;
mühürlükaderim var ya,gibeymiş
ne çabık dimi hemde 5 aylık

bizimkiler de gelecek takma kafana

ANAMMM KIZ BUGÜN BENİM AKLIMDAN O GEÇTİ HE MEGOM YAW AYU SEVİNDİM KIZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KONUŞUYONUZMU ONLA ÇOK SELAM SÖLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…