ya oda öyle dio ama ben kararsizdim o suan cok üstüme düsüo belkide bu yüzden onu kirmaktan korkuorum baba olmaya cok hevesli .... Insallaaahhh olurrr cnm yaaa ama hakklisin onunla gitmeliyim
saol cnm
ya ben konustum bı yerle 850 tl dedi aşılamaya özel miş sımdı allah korusun tut kı burda olması tutmadı ozaman burdan olması raporu alıp aama ben tüp bebeğe de devlete guvenemem ki offs
ANAMMM KIZ BUGÜN BENİM AKLIMDAN O GEÇTİ HE MEGOM YAW AYU SEVİNDİM KIZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KONUŞUYONUZMU ONLA ÇOK SELAM SÖLE
nöriim kız işte evliliğin tuzunu çekiyom bu aralar kızlar yatıştırıyo beni sağ olsunlar kuzularım benim sende iyisin umarım gebişim benim tadlu kuzum öpüyom seni kocamannnn
Devlette olmasa bile özel tüp bebek merkezleri var ssk anlaşmalı oralardada raporunu kullanabilirsin indirimli olur.Şuan yumurta takibi yaptırdığın hastaneden şukadar ay yumurta takibi yapıldı başarısız oldu diye mutlaka ya bir imzalı kağıt al yada sana yazılan klomen reçetelerini sakla ve aşılama başarısız olursa(Allah korusun)mutlaka aşılama yapıldı başarısız oldu diye yaptırdığın yerden imzalı bir kağıt alki tüp bebe raporu çıkarırken lazım olur
Şu preesed kaçıncı gün kullanılır ki..:44:
meg utanıyorum ama halevette tutusun diye bişey yapmak gerekirmi hani diyorlar ya ayaklarını kaldır felan diyee
ovucan yapmıycak mısın gülbebekim:44:
klomen receetelerın hepsını attımmmaşılamadaan sonraa olmazsa rapor alırım artık tupe ıns gerek kalmazda kalırsa onun ıcın alayım bılgılendırdın ya saol sen nerelısın nerenın bu devlet hastanesı cok ılgılı masallah
bencede beraber gitmelisiniz canim hem esin ne kadar hevesli ve ilgilimis seninle.. herseyi beraber yapin en guzeli o bence.. ayrica kotu de dusunmeki yani simdiden..
Meg ovucanda beraberinde gelecek şu tükürükle yapılan ovucan testinden alayım diyorum çünkü her ay onu getirtmek zor olur.Sen ne diyorsun o tükürülen test iyimidir.Tam benlik her ay tükürcen bu işeeeee
utanma,burda halvetler de konuşuluyo haliyele..
biliyosun bebe yolu halvetten geçiyo
kalçanın altına yastık koy.. klasik pozisyon anladın..
o şekilde halvet olsun..
eşin,içinden hemen çıkmasın..1 dakika kadar kalın yani..
sonra sen kalçan yüksekte olarak yat yarım saat..
istersen bacaklarını da yukarı kaldırabilirsin..
ama kalça altında yastık olunca,zaten belli açı ile içeri doğru gidiyo spermler..
duşta içeriye su tutma bi de..
tabi canim kötu düsünmemek gerekio ama benim belim ve kasiklarimda agri var
dogal olarak korkuorum tabi ya yine aynisi olursa diye dua etmekten baska
Meg ovucanda beraberinde gelecek şu tükürükle yapılan ovucan testinden alayım diyorum çünkü her ay onu getirtmek zor olur.Sen ne diyorsun o tükürülen test iyimidir.Tam benlik her ay tükürcen bu işeeeee
Gulbebek canım gg da presed ile birlikte tükürükle yapılan ovu. testi ikisinin beraber paket fiyatı gayet uygundu bir göz atmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?