Şu preesed kaçıncı gün kullanılır ki..:44:
oy oy oyyy ne çok şey varmış daa ben bilmiyormuşummm .acaba pıt pıt pıt hamile kalanlarda bölemi yapar yaa
alma onu gülbebekim..
ben okudum aletin yorumlarnı.. kimseler memnun değil.. yorumlamak çok zormuş..
sen gene bizlerin kullandığından al..
çift koyu çizgiyi görünce,preesede başlarsın..
bak ztar var burda..
taze gibemiz
aslında korunanlar da gibe kalıveriyolar.. demek çok da önemli değil..
ama biz gibi zor oluyosa,spermin içeri iyice ulaşmasına yardımcı olmak gerekebiliyo..
bende baktım onaa evet banada çok uygun geldi kartım düzelir inşallah günüm az kaldı çünküüüü
sen hamilemisin canim simdi
tabi canim kötu düsünmemek gerekio ama benim belim ve kasiklarimda agri var
dogal olarak korkuorum tabi ya yine aynisi olursa diye dua etmekten baska
Bence yumurtanın çatlama olasılığı olan üç gün peşpeşe kullanmak daha doğru olur.Ben öyle kullanmayı düşünüyorum
hadi yaa bende kolaydır diye istiyordum aslında nerden alıyorsun meg fiyatı falan ne kadar.İdrardan yapılan testten alayım o zaman...
bilmiorum ki canim benim bu pazartesi adet olmam gerek eger gelmezse doktor terminime kadar orda ögrencem ama önceki hamileligim de boleydi kasik ve bel agrisi olmustu ama o zmn dha fenaydi yataktan kalamiodum bu sefer oyle dehil 3 gündur hafif agrilarim var ama ister istemez korkuorun iste
ztar
ALLAHIM tamama erdirsin canım,tez vakitte bizede nasip etsin
Doğru söylüyorsun megancım öyle yapalım bari cuma günü gidip kontrol ettireceğim yumurtlama varmı diye yoksada boşuna kullanmayayım sonuçta hayıt işe yaramışmı yaramamışmı görcez bakalım cuma günü inşallah yaramıştır gerçi kasıklarımda ağrı var gibiii ama yinede bir ultrasona gireyim diyorum...
Megan MEG onu önermiyor kullanımı zormuş sanırım dediği gibi en iyisii idrar testinden bakmakGul bebekim ben birşeyi merak ediyorum sınırsız kullanım diyorya içinde sonradan takılan ve kullandıkça biten bir parçası yoktur umarım:44:
buyrun benim
canim visale ye mi yaziyodun oyle hatirladim.. ben megin dedigi gibi iliskide bulundum..
adetlerim genel olarak duzenli oldugu icin 12-14-16 sabah iliskide bulundum.. sonrasinda yarim saat kalcamin altina yastik koydum ve bacaklarimi havada dikip bekledim..
bi de ben preseed kullanmistim canim
doktorlar diyo ki,
hamilelik belirtilerinde kasıklarım ağrıyo acaba hamile olabilir miyim diyosunuz,hamile kalınca da kasıklarım neden ağrıyo diyosunuz..:2:
bu normal..
sizi telaşlandırması gereken,kasılma ve kanama olması..
amin canim benim hep hayirlisi dedim Rabbim isteyen kimseyi aratmasinn.. butun topikteki arkadaslarim hayirlisiyla tez zamanda guzel haberler alsinlar
amin canim benim hep hayirlisi dedim Rabbim isteyen kimseyi aratmasinn.. butun topikteki arkadaslarim hayirlisiyla tez zamanda guzel haberler alsinlar
Megan MEG onu önermiyor kullanımı zormuş sanırım dediği gibi en iyisii idrar testinden bakmak
Ztar canımmm preesedla hamiş kaldın demek inşallah bizlerede yarar gaza geldik biz hayıt ve preesedla hamiş kalan çok kişi var inşallah bizede nasip olur....Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin önceden tebrik ettim amaa olsun yine söyleyeyimmmmm
Sende normalde yumurtlama problemimi var?Yumurta takibimi yaptırıyorsun.Hayıt hapını klomenle birliktemi içtin...Ne çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?