canim agri olmasi normal oldugunu biliorum dha oncede olmustu agrilarim ama o zmn düsük yaptim ve yine ayni seyleri yasamaktan korkuorum ama allaha sükür bu sefer fazla yok agrim hafif hafif beel agrisi ve kasik agrisi
Megan MEG onu önermiyor kullanımı zormuş sanırım dediği gibi en iyisii idrar testinden bakmak
Ben önceden takip ettiriyordum ilaç kullandım hep ve öyle bakıldı genelde ilaç kullanmıştım yumurta büyümüştü ama kaliteli değildi malesef en sonki kullandığım ilaçlar işe yaramaya başlamıştı amaa o zamanda taşındık zaten şehir değiştirdik şimdi yine başladım tedaviye...Hayıtı tek başına içtim bidahaki aya olmazsa öyle içeceğim sanırım...Sor megancım hiç problem değil cevaplarım ne olcak sankiii
canim su anda tedirgin olmana hic gerek yok bence bosuna stres yapma yaa..
bekle bakalim adetin gelicek mi ona gore gidersin doktora bence
korkma simdiden
Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.
Sende hayırlısıyla ağrısız acısız bir avazda doğur inşallah yumuk yumuk tatlış bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına al.
ztar kaç zamandır bebek istemiştin canım
ayy saol meganim dua edinn
4 ay canim canim. ama preseedi ilk kullandigim ay geldi bebis cok sukur
hafif kasık ağrısı,adet sancısına benzeyen türde ağrıları,bel ağrıları var burdaki gebe arkadaşların da..
panik olma canım..
inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın bebeğini..
saol canim yaa beni dinledigin icin insallah hayirli haberler alirim da siyle bi rahatlarim yaa insallah
stress yapmamaya calisiorum ama bazen de düsümekten kafayi yiyiorum arkadaslarimlada konusamiom onlara göre cocuk yapma hayatini yasa diorlar anlamiolar beni
Belki bunları konuşmak için erken ama normalmi düşünüyorsun sezeryan mı?
ayyyy saol cnm yaa insallah sen böyle yazdinya insallah kucagina alirsin fln insallahhh yaa bunu bile duymak cok rahatlatti beni coook saoll canim benimm
evt ayni öyle agrilar 3 gün once basladi sanki adet olcakmisim gibi ama yok bisey
rabbim tamamına erdinsin ianşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin (AMİNNNN)
yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler he bide dualarınızı unutmayın neolurrr
canim cocuk icin elinden geleni yap.. hemde hayatini da yasa.. cocuk istemeyen anlayamazki bu durumu sen onlarin seni anlamasini bekleme yani..
bak ebnde simdi o kadar tedirginim ki bende olan herseyi kafama takiyorum .. bebisimin kesesine kalp sesine insaallah pazartesi bakilacak, o yuzden gerginim .. insan ne kadar da olsa stres yapabiliyor tabiki.. kaygilanabiliyor.. ama napacaz gereken zamani bekleyip insaallah guzel seyler gorecez.. hayirlisi olsun hepimiz icin canim
Sağol gülbebikimHayıt hapıyla yumurta gelişmezse iğne ile daha iyi gelişiyor diye biliyorum dr. undan birde iğneli yumurta takibi yapmasını istersin
İyiy geceler....rabbim tamamına erdinsin ianşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin (AMİNNNN)
yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler he bide dualarınızı unutmayın neolurrr
canim burda zaten pek sezeryan opsiyonu sunmuyorlar ( gercekten mecbur kalmadikca) onun icin normal insaallah.. ama sezeryan secme sansim olsaydi da secmezdim sanirim..
öylede canım onuda eşim kabul etmiyorr
öylede canım onuda eşim kabul etmiyorr
iyi geceler visalecim
sabah halvetleri daha iyi derler..
sperm hareketi fazla oluyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?