Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim agri olmasi normal oldugunu biliorum dha oncede olmustu agrilarim ama o zmn düsük yaptim ve yine ayni seyleri yasamaktan korkuorum ama allaha sükür bu sefer fazla yok agrim hafif hafif beel agrisi ve kasik agrisi

hafif kasık ağrısı,adet sancısına benzeyen türde ağrıları,bel ağrıları var burdaki gebe arkadaşların da..
panik olma canım..
inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın bebeğini..

Megan MEG onu önermiyor kullanımı zormuş sanırım dediği gibi en iyisii idrar testinden bakmak

Evet bende sonradan gördüm megimin mesajını kullannalrın yorumları önemli tabii ben hiç kullanmadım kullananlar zor diyorsa doğrudur.Sen en iyisi bildiğinden şaşma.Bende presedin yanında megimin kullandığı testten alıcam aslında dr. da yumurta takibi yapılıyor ama yumurtayı kaçırmak istemiyorum presedin faydasını görmek için işimi garantiye alıcam...

Sağol gülbebikimHayıt hapıyla yumurta gelişmezse iğne ile daha iyi gelişiyor diye biliyorum dr. undan birde iğneli yumurta takibi yapmasını istersin

canim su anda tedirgin olmana hic gerek yok bence bosuna stres yapma yaa..
bekle bakalim adetin gelicek mi ona gore gidersin doktora bence
korkma simdiden

saol canim yaa beni dinledigin icin insallah hayirli haberler alirim da siyle bi rahatlarim yaa insallah
stress yapmamaya calisiorum ama bazen de düsümekten kafayi yiyiorum arkadaslarimlada konusamiom onlara göre cocuk yapma hayatini yasa diorlar anlamiolar beni

Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.
Sende hayırlısıyla ağrısız acısız bir avazda doğur inşallah yumuk yumuk tatlış bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına al.

ayy saol meganim dua edinn

ztar kaç zamandır bebek istemiştin canım

4 ay canim canim. ama preseedi ilk kullandigim ay geldi bebis cok sukur

hafif kasık ağrısı,adet sancısına benzeyen türde ağrıları,bel ağrıları var burdaki gebe arkadaşların da..
panik olma canım..
inşallah sağlıcakla kucağına alıcaksın bebeğini..

ayyyy saol cnm yaa insallah sen böyle yazdinya insallah kucagina alirsin fln insallahhh yaa bunu bile duymak cok rahatlatti beni coook saoll canim benimm
evt ayni öyle agrilar 3 gün once basladi sanki adet olcakmisim gibi ama yok bisey

canim cocuk icin elinden geleni yap.. hemde hayatini da yasa.. cocuk istemeyen anlayamazki bu durumu sen onlarin seni anlamasini bekleme yani..
bak ebnde simdi o kadar tedirginim ki bende olan herseyi kafama takiyorum .. bebisimin kesesine kalp sesine insaallah pazartesi bakilacak, o yuzden gerginim .. insan ne kadar da olsa stres yapabiliyor tabiki.. kaygilanabiliyor.. ama napacaz gereken zamani bekleyip insaallah guzel seyler gorecez.. hayirlisi olsun hepimiz icin canim

rabbim tamamına erdinsin ianşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin (AMİNNNN)
yatıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler he bide dualarınızı unutmayın neolurrr

Belki bunları konuşmak için erken ama normalmi düşünüyorsun sezeryan mı?

canim burda zaten pek sezeryan opsiyonu sunmuyorlar ( gercekten mecbur kalmadikca) onun icin normal insaallah.. ama sezeryan secme sansim olsaydi da secmezdim sanirim..

ayyyy saol cnm yaa insallah sen böyle yazdinya insallah kucagina alirsin fln insallahhh yaa bunu bile duymak cok rahatlatti beni coook saoll canim benimm
evt ayni öyle agrilar 3 gün once basladi sanki adet olcakmisim gibi ama yok bisey

stres yapmana gerek olacak bi durumun yok..o ağrıların olması normal,olmaması değil..
maşallah sana ve bebeğine

rabbim tamamına erdinsin ianşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin (AMİNNNN)

iyi geceler visalecim
sabah halvetleri daha iyi derler..
sperm hareketi fazla oluyomuş..

evt canim cok hakklisin yaaa hic anlamiorlar bu yüzden bende derdimi burda paylasmayi sectim
en azindan burda beni anliynlr var ... insallaah canim sende duyarsin bebisinin kalb atislarini allah sapa saglam kucagina almayi nasip etsini insalah allahim acisini göstermesin canimm anliorum seni insan bebegine zarar gelcek diye o kdr korkuo ki :)yani zaten oyle ben hayatimi bebisimlede yasiyabilirim ondan daha gzl bisey varmi
bu dünyadq

Sağol gülbebikimHayıt hapıyla yumurta gelişmezse iğne ile daha iyi gelişiyor diye biliyorum dr. undan birde iğneli yumurta takibi yapmasını istersin

Bakalım mEgancım inşallah ben fazla uzatmayacağım zaten bikaç kere deneme sonrada aşılama olmadı tüp müp idare etcez iştee

İyiy geceler....
canim burda zaten pek sezeryan opsiyonu sunmuyorlar ( gercekten mecbur kalmadikca) onun icin normal insaallah.. ama sezeryan secme sansim olsaydi da secmezdim sanirim..

Bende önceden sezeryana çok karşıydım adı üstünde normal doğum diyordum ama şimdi tam kesin karar vermemiş olsamda hamile kalırsam sanırım sezaeryan olucam

iyi geceler visalecim
sabah halvetleri daha iyi derler..
sperm hareketi fazla oluyomuş..

Megim ben birde sabah halvetlerinde sperm hareketliliğini arttırmak için erkeğin malum bölgesinebuz sürünce daha etkili oluyormuş diye bir yazı okumuştum ama benimkini razı edip deneyemedim.Aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…