sen söyleme sabah olsun diye uyarıcı etki yaratttt yeterr
stres yapmana gerek olacak bi durumun yok..o ağrıların olması normal,olmaması değil..
maşallah sana ve bebeğine
denerim bacım ama hiç sanmam hafta sonu olsa yapardı ama hafta içi ya olmaz der
Megim ben birde sabah halvetlerinde sperm hareketliliğini arttırmak için erkeğin malum bölgesinebuz sürünce daha etkili oluyormuş diye bir yazı okumuştum ama benimkini razı edip deneyemedim.Aklınızda bulunsun.
aayy cnm insallah hamileyimdir icim bir garib oldu simdi birden icimi bi sevinc kapladi yaa
insallah hayirli haberler alirim
Megim ben birde sabah halvetlerinde sperm hareketliliğini arttırmak için erkeğin malum bölgesinebuz sürünce daha etkili oluyormuş diye bir yazı okumuştum ama benimkini razı edip deneyemedim.Aklınızda bulunsun.
aayy cnm insallah hamileyimdir icim bir garib oldu simdi birden icimi bi sevinc kapladi yaa
insallah hayirli haberler alirim
inşallah alırsın güzel haberi canımm
inşallah canım..
sen test yapmış ve çift çizgiyi görmüştün dimi?
Bak işte onu kabul edecek erkek varmıdır bilmem ama ben erkek olsam kabul etmezdimmm
hadi be :26:
soğukta olmaları iyiymiş diye biliyodum da,buzlamak da iyiymiş he
tabi de getttttt demezlerse..
hyr canim orda yanlisin var foktorda terminim var benim
ilk önce adet dönemim gecikmesi lazim insallah gelmez
Ciddi diyorum okudum böyle birşey ama şuan bulamıyorum kopyalardım buraya.Sabah erken saatlerde işiki öncesi testislerde biraz buz gezdiremek ve daha sonra ilişkide bulunmak gerekiyormuş.Ben dedim benimkinede kabul etmedi sabahın köründe heleki asla kabul ettiremedim
kızlar gebelik şansını arttırmak için eşiniz yada siz arı sütü kullandınızmı
merhaba kızlar nasılsınız ??
megim
3 gün geçmemiş miydi adet tarihin?
ben mi yanlış hatırladım :44:
evt canim cok hakklisin yaaa hic anlamiorlar bu yüzden bende derdimi burda paylasmayi sectim
en azindan burda beni anliynlr var ... insallaah canim sende duyarsin bebisinin kalb atislarini allah sapa saglam kucagina almayi nasip etsini insalah allahim acisini göstermesin canimm anliorum seni insan bebegine zarar gelcek diye o kdr korkuo ki :)yani zaten oyle ben hayatimi bebisimlede yasiyabilirim ondan daha gzl bisey varmi
bu dünyadq
İyiy geceler....
Bende önceden sezeryana çok karşıydım adı üstünde normal doğum diyordum ama şimdi tam kesin karar vermemiş olsamda hamile kalırsam sanırım sezaeryan olucam
megim
Kızlar benim midem ateş var gibi içinde cızır zıcır yanıyor ve bulanıyor.Ne iyi gelir bilgisi olan varmı:44:
megim
Kızlar benim midem ateş var gibi içinde cızır zıcır yanıyor ve bulanıyor.Ne iyi gelir bilgisi olan varmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?