Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

stres yapmana gerek olacak bi durumun yok..o ağrıların olması normal,olmaması değil..
maşallah sana ve bebeğine

aayy cnm insallah hamileyimdir icim bir garib oldu simdi birden icimi bi sevinc kapladi yaa
insallah hayirli haberler alirim

Megim ben birde sabah halvetlerinde sperm hareketliliğini arttırmak için erkeğin malum bölgesinebuz sürünce daha etkili oluyormuş diye bir yazı okumuştum ama benimkini razı edip deneyemedim.Aklınızda bulunsun.

Bak işte onu kabul edecek erkek varmıdır bilmem ama ben erkek olsam kabul etmezdimmm

Megim ben birde sabah halvetlerinde sperm hareketliliğini arttırmak için erkeğin malum bölgesinebuz sürünce daha etkili oluyormuş diye bir yazı okumuştum ama benimkini razı edip deneyemedim.Aklınızda bulunsun.

hadi be :26:

soğukta olmaları iyiymiş diye biliyodum da,buzlamak da iyiymiş he
tabi de getttttt demezlerse..

Bak işte onu kabul edecek erkek varmıdır bilmem ama ben erkek olsam kabul etmezdimmm

hadi be :26:

soğukta olmaları iyiymiş diye biliyodum da,buzlamak da iyiymiş he
tabi de getttttt demezlerse..

Ciddi diyorum okudum böyle birşey ama şuan bulamıyorum kopyalardım buraya.Sabah erken saatlerde işiki öncesi testislerde biraz buz gezdiremek ve daha sonra ilişkide bulunmak gerekiyormuş.Ben dedim benimkinede kabul etmedi sabahın köründe heleki asla kabul ettiremedim

kızlar gebelik şansını arttırmak için eşiniz yada siz arı sütü kullandınızmı

Son düzenleme:

yazın olurdu bal gibi aslında :44:

kızlar gebelik şansını arttırmak için eşiniz yada siz arı sütü kullandınızmı

arı sütü+bal+polen
kullanan arkadaşlar vardı..

3 gün geçmemiş miydi adet tarihin?
ben mi yanlış hatırladım :44:

yok canim benim bundan 3 önce basladi agrilarim basladi bu ayin 11-17 kdr adet olmam gerek normalde insallah olmam 23.12.11 doktorda terminim var insallah hayirli haberler alirim

evet canim haklisin.. dua edicez en guzeli o.. hadi hepimiz icin en guzeli en hayirlsii en sagliklisi olsun insaallah

İyiy geceler....

Bende önceden sezeryana çok karşıydım adı üstünde normal doğum diyordum ama şimdi tam kesin karar vermemiş olsamda hamile kalırsam sanırım sezaeryan olucam

neden kiz. gerci tr de herkesi ires sezeryana aliolar.. ben goruorum da normal doguranlari cok rahatlar ya cok cabuk toparliolar.. bence herkes saglik noktasinda bi mani yoksa normal dogum yapsin yaa.. sende yapp

merhaba kızlar nasılsınız ??

megim

Kızlar benim midem ateş var gibi içinde cızır zıcır yanıyor ve bulanıyor.Ne iyi gelir bilgisi olan varmı:44:

bilmiyorum:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…