Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok canim benim bundan 3 önce basladi agrilarim basladi bu ayin 11-17 kdr adet olmam gerek normalde insallah olmam 23.12.11 doktorda terminim var insallah hayirli haberler alirim

anladım canımm..
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan

acil arı sütü hapı marka ismi arıyorum lütfen yardım edin

cnm belirli bir marka yok bizde bal+arı sütü var aktarlardan alabilirsin

selam şebnem nasılsın canım.ben çıkıyorum sen geldin.umarım iyisindir.seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim.

iyi geceler tatlım.

iyim cnm sen nasılsın ?? ekledim cnm seni iyi geceler görüşürüz

ztarcım merhaba sanada

megimmmm kuzummmm

kızlar geçen gün doktora gittim kısmetse 0cak gibi aranızda olucam doktorla azıcık pazarlık yaptık dedim ben beklemek istemiyorum tamam dedi

miyaba tatlı şebomm canım arkadaşım

maden suyu içsen?nane limon kaynatsan?
senin bat geldi canım ya gelmiycek kırmızı inşallah
İnşalalh bebem ama pek umutlu değilim 3 yıldır gelemeyen bebe bu ay ne yaptımki gelsin diyorum o yüzden umutsuzluğa düşüyorum doğal yoldan gelmeyecek benim bebe.
mutlaka dene sütü sadece 3 yudum iç.bekle yanma olursa yine 3 yudum iç.rahatlama hissediceksin :)

Sütü pek sevmiyorum o yüzden şimdi içsem midem daha fena bulanır sanırım mden suyu daha mantıklı

megimmmm kuzummmm

kızlar geçen gün doktora gittim kısmetse 0cak gibi aranızda olucam doktorla azıcık pazarlık yaptık dedim ben beklemek istemiyorum tamam dedi

süper haber şebom
en doğru kararı vermişsin..
hemencecik gelsin bebeğin inşallahhh

ne mi yaptın???
yahu şurup içtin ya..
bak ben 3 kere çift çizgi gördüm,demek boş bişey değil..
he tutmadı o başka..
inşallah sende işe yaradı bebem

neden kiz. gerci tr de herkesi ires sezeryana aliolar.. ben goruorum da normal doguranlari cok rahatlar ya cok cabuk toparliolar.. bence herkes saglik noktasinda bi mani yoksa normal dogum yapsin yaa.. sende yapp

Bilmiyorum sanırım alttan keseceklerine karnımı kessinler diye düşünüyorum.En çokta görümcemin etkisi oldu bu kararı vermemde.İlk bebeğini normal doğurmuştu ikincide dr. sezeryan dedi mecburen sezeryan oldu fakat ikisinide yaşamış biri olarak sezeryan çok rahatmış diyordu en azından altında dikiş yok rahat rahat oturup kalkıyordu.İlk doğumda 2 hafta yattı normaldi ama dikişlerden hiç oturamadı.İkinci doğumda sezeryan olunca dikişler karında diye hiç yatmadı 2 gün kaldı hastanede eve gelincede normal gezinip oturabiliyordu

çok acıktım ben yaaaa gece gecede yemek yiyememmm oyy oyy sabah olsada kahvaltı yapsammmmm

canim oyle ama demekki gorumcene cok dikis attilar.. tr de ne kadar tanidigim varsa hepsi ama hepsi sezeryan oldu.. ama sunu rahatca diyebilirimki sezeryanda iki sene gecse de bi usuttun mu direk dikis yerlerin agiriyor. kaldiki normal dogumda da herkes gorumcen gibi olmuyor dogumu cok zor olanlara oluyor o yinede.. mesela en son bir arkadasim yapti normal dogum.. daha uc bucuk ay gecti kiz hemen toparladi.. sanki o kiz dogum yapmamis.. butun kilolarini da verdi. rahatca spor yapabiliyor cunku hic manisi yok.. ne bileyim bilemem ki.. bnim tercihim normal olur da bakalim ne olacak.. hayirlisi

süper haber şebom
en doğru kararı vermişsin..
hemencecik gelsin bebeğin inşallahhh

sağol megimm benimmmm
beklemenin bir yararı yokki sıcağı sıcağına olsun inşallah herşey allahım bekletmeden hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize

kızlar bilmiyorum ama kısmetse ben normal doğum istiyorum . gerçi tam doğum sayılmaz ama yinede doğum yaptım yeterince açılırsa gayet rahat doğum yapılır sezeryana hiç gerek yok . sonuçta sezeryan bir ameliyat dikişler normalde daha kolay toparlanıyor

ne mi yaptın???
yahu şurup içtin ya..
bak ben 3 kere çift çizgi gördüm,demek boş bişey değil..
he tutmadı o başka..
inşallah sende işe yaradı bebem
İnşallah öyle olmuştur:18::18::18:
Canım arkadaşım benim hepimizin bebesi inşallah gelecek belki yarın belki yarındanda yakın belki de bir yıl sonra ama gelecekler

sağol megimm benimmmm
beklemenin bir yararı yokki sıcağı sıcağına olsun inşallah herşey allahım bekletmeden hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize

evet sıcağı sıcağına olmalı.. aynen senin gibi düşünüyorum..
sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh...
aminnn...

İnşallah öyle olmuştur:18::18::18:
Canım arkadaşım benim hepimizin bebesi inşallah gelecek belki yarın belki yarındanda yakın belki de bir yıl sonra ama gelecekler

sen acaba.......
test desem mi ki......
ne dersin???

Son düzenleme:

Hayırlısıyla gelsinde bir nazlı bebelerimiz sonra karar verilir nasıl doğum olacağına normal doğumda dikişsizolucağını bilsem daha az korkarım aslında:18:

Kızlar şöyle bir ürün varmış.Okuyunca kopyalamak istedim sizde okuyun diye

Dianatal adlı jel ile ağrısız ve dikişsiz normal doğum ,Demirel, ” Jel doğum sancısını, korkusunu ve sezaryeni tarihe gömecek” dedi…

İsviçre’de geliştirilen Dianatal adlı jel, kadınların korkulu rüyası doğum sancısına çözüm oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Çiğdem Demirel, anne adayı Şadiye Ukıtürk’e özel bir jelle ağrısız ve dikişsiz normal doğum yaptırdı. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Ukıtürk, bir kız bebek dünyaya getirdi.

Dünyanın en güzel duygusu

Marmaris’de yaşayan Şadiye Ukıtürk “Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Açıkçası doğumdan, özellikle dikişli olmasından, kesilip biçilmekten ve canımın acımasından korkuyordum. Ama Dr. Çiğdem Hanım’ın kullandığı jel sayesinde inanılmaz kolay doğum yaptım. O anı bir daha yaşamak isterdim. Dünyanın en güzel duygusuydu” dedi.

Hiçbir yan etkisi yok

Hastaların normal doğum yapmaktan korkup, sezaryene ciddi eğilimli olduğunu vurgulayan Demirel, “Özellikle Batı bölgelerinde hastaları normal doğum yapmaya çok zorlanıyorduk. Ege Bölgesinde ilk defa jeli Şadiye Hanım’da denedik. Doğum gerçekten çok kolay oldu. Dikiş ihtiyacımız olmadı. Hekim arkadaşımlarıma tavsiye ediyorum” dedi.

Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: “İsviçre’de icat edilen bu jel normal doğumu kolaylaştırıp ağrıyı önlüyor. Dikişe ihtiyaç kalmıyor. Sağlık Bakanlığından onaylı. Tüm eczanelerde var. Hiçbir yan etkisi yok. Jelin içinde glikoz, selüloz, karbomer ve su bulunuyor. Doğum anında jel sürtünmeyi ortadan kaldırıyor ve doğumu kolaylaştırıyor.”

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…