benim de yememem lazımdı..
66nın üzerine çıkmak üzereyim
evet sıcağı sıcağına olmalı.. aynen senin gibi düşünüyorum..
sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh...
aminnn...
sen acaba.......
test desem mi ki......
ne dersin???
Hayırlısıyla gelsinde bir nazlı bebelerimiz sonra karar verilir nasıl doğum olacağına normal doğumda dikişsizolucağını bilsem daha az korkarım aslında:18:
Kızlar şöyle bir ürün varmış.Okuyunca kopyalamak istedim sizde okuyun diye
Dianatal adlı jel ile ağrısız ve dikişsiz normal doğum ,Demirel, Jel doğum sancısını, korkusunu ve sezaryeni tarihe gömecek dedi
İsviçrede geliştirilen Dianatal adlı jel, kadınların korkulu rüyası doğum sancısına çözüm oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Çiğdem Demirel, anne adayı Şadiye Ukıtürke özel bir jelle ağrısız ve dikişsiz normal doğum yaptırdı. Ameliyat izi olmayan ve bir günde normal hayatına dönen Ukıtürk, bir kız bebek dünyaya getirdi.
Dünyanın en güzel duygusu
Marmarisde yaşayan Şadiye Ukıtürk Anne olmak dünyanın en güzel duygusu. Açıkçası doğumdan, özellikle dikişli olmasından, kesilip biçilmekten ve canımın acımasından korkuyordum. Ama Dr. Çiğdem Hanımın kullandığı jel sayesinde inanılmaz kolay doğum yaptım. O anı bir daha yaşamak isterdim. Dünyanın en güzel duygusuydu dedi.
Hiçbir yan etkisi yok
Hastaların normal doğum yapmaktan korkup, sezaryene ciddi eğilimli olduğunu vurgulayan Demirel, Özellikle Batı bölgelerinde hastaları normal doğum yapmaya çok zorlanıyorduk. Ege Bölgesinde ilk defa jeli Şadiye Hanımda denedik. Doğum gerçekten çok kolay oldu. Dikiş ihtiyacımız olmadı. Hekim arkadaşımlarıma tavsiye ediyorum dedi.
Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: İsviçrede icat edilen bu jel normal doğumu kolaylaştırıp ağrıyı önlüyor. Dikişe ihtiyaç kalmıyor. Sağlık Bakanlığından onaylı. Tüm eczanelerde var. Hiçbir yan etkisi yok. Jelin içinde glikoz, selüloz, karbomer ve su bulunuyor. Doğum anında jel sürtünmeyi ortadan kaldırıyor ve doğumu kolaylaştırıyor.
alıntıdır
Hayırlısıyla gelsinde bir nazlı bebelerimiz sonra karar verilir nasıl doğum olacağına normal doğumda dikişsizolucağını bilsem daha az korkarım aslında:18:
evet sıcağı sıcağına olmalı.. aynen senin gibi düşünüyorum..
sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh...
aminnn...
dianatal jel he :44:
du bakalım pisim..araştırırız..
amanınnnn Meggg yimeee sakın yimeeeeee bidahaaaaaaaaaaa Anne olmak az yemeden geçiyormuşşş
inşallah megim benim
sen hastalandın mı kuzum geçmişi okumadım hiç ?
inşallah cnm hayırlısıyla gelsinler önce
cnm o jeli bende okudum ama sanırım daha kulanan kimse yok bence dikişte olsa sezeryandan daha çabuk iyileşiyorsun ben epidural yaptırmıştım onda sancılar azalıyor ve açılma daha çabuk oluyor ben çok memnun kaldım .
inşallah megim benim
sen hastalandın mı kuzum geçmişi okumadım hiç ?
megimmmm hiç kiloya takma valla ilk bebiş bana 7 kilo verdirdi
piki temem yimiim madim
Testim yokki bebemYarın zaten beklenen adet günüm yarın olmazsam mutlaka alırım bir test ve ertesi sabah yaparım.Hatta yarın adet olmazsam cuma kan tahliline bile gidebilirim ama günüm geçmeden test yapmıyım
evet şebom tam 28. gün geldi benim batasıcalar..
Sebnemim aynı şeyleri tekrar aklına getirip seni üzmek istemiyorum.Rabbim aynı acıları tekara yaşatmasın cevaplamak istemezsen anlarım .Sende dikişe gerek oldumu kesi varmıydı ve rahim açılıyorya doğumda sonra hemen eski haline dönüyormu şuan çok fark varmı?
ben gidemmm bariii hadi hayırlı geceler herkeseee uyurum belki birazcık
ah cnm benim gelmeseler olmuyor bunlarda
beni bekle sen inan o kadar içimden geliyor ki bebişin beni bekliyor kısmetse beraber hamiş olcaz
yok cnm her zaman açığım sorularınıza sonuçta bir tecrübe yaşadım herşeyiyle sizinle paylaşmak istiyorum . allahım kimseye vermesin yaşatmasın ama ben iyi hissediyorum kendimi çok şükür
cnm bebek küçük olduğu için suni sancıyla 4 cm açıldı ve yeterliydi doğum için hiç zorlanmadan çıktı hiç dikiş falan yok geçen gün doktora gittim rahim kapanmıştı ama tamamen toplanması için 6 hafta gerekiyormuş yani oram aynı hiç eski haliyle bir değişiklik yok
aslında çok yemiyorum ama vakitsiz yiyorum işte..
gece yenmemesi lazım yani..
takmıyorum ama incelmek de fena olmaz hani diye de düşünüyorum..
amann bi gelsin de bebe..yeter ki gelsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?