Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dianatal jel he :44:

du bakalım pisim..araştırırız..

evet sıcağı sıcağına olmalı.. aynen senin gibi düşünüyorum..
sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh...
aminnn...

sen acaba.......
test desem mi ki......
ne dersin???

Testim yokki bebemYarın zaten beklenen adet günüm yarın olmazsam mutlaka alırım bir test ve ertesi sabah yaparım.Hatta yarın adet olmazsam cuma kan tahliline bile gidebilirim ama günüm geçmeden test yapmıyım

nasil oluomuskine o :44::44:
burda varya sancin basladi mesela doktora gittin ya sei kontrol edio acilma 4cm se evine gonderio geri yada sancilarin yeterli sIklIkta degilse. daha sonrada istersen belinden agri kesici veriolar iste epidural dedikleri .. sonra bisey hissetmiomussun zten.. genelde arkadaslarim tercih ettiler sancilar cok artinca.. bakalim hayirlisi..

bu arada benim hic hmilelik belirtim yok ya.. diolar ya zirt pirt cisin gelir diye bende tik yok

Hayırlısıyla gelsinde bir nazlı bebelerimiz sonra karar verilir nasıl doğum olacağına normal doğumda dikişsizolucağını bilsem daha az korkarım aslında:18:

inşallah cnm hayırlısıyla gelsinler önce
cnm o jeli bende okudum ama sanırım daha kulanan kimse yok bence dikişte olsa sezeryandan daha çabuk iyileşiyorsun ben epidural yaptırmıştım onda sancılar azalıyor ve açılma daha çabuk oluyor ben çok memnun kaldım .

evet sıcağı sıcağına olmalı.. aynen senin gibi düşünüyorum..
sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh...
aminnn...

inşallah megim benim
sen hastalandın mı kuzum geçmişi okumadım hiç ?

Sebnemim aynı şeyleri tekrar aklına getirip seni üzmek istemiyorum.Rabbim aynı acıları tekara yaşatmasın cevaplamak istemezsen anlarım .Sende dikişe gerek oldumu kesi varmıydı ve rahim açılıyorya doğumda sonra hemen eski haline dönüyormu şuan çok fark varmı?

megimmmm hiç kiloya takma valla ilk bebiş bana 7 kilo verdirdi

aslında çok yemiyorum ama vakitsiz yiyorum işte..
gece yenmemesi lazım yani..
takmıyorum ama incelmek de fena olmaz hani diye de düşünüyorum..

amann bi gelsin de bebe..yeter ki gelsin yani

Testim yokki bebemYarın zaten beklenen adet günüm yarın olmazsam mutlaka alırım bir test ve ertesi sabah yaparım.Hatta yarın adet olmazsam cuma kan tahliline bile gidebilirim ama günüm geçmeden test yapmıyım

piki meganım

evet şebom tam 28. gün geldi benim batasıcalar..

ah cnm benim gelmeseler olmuyor bunlarda
beni bekle sen inan o kadar içimden geliyor ki bebişin beni bekliyor kısmetse beraber hamiş olcaz

yok cnm her zaman açığım sorularınıza sonuçta bir tecrübe yaşadım herşeyiyle sizinle paylaşmak istiyorum . allahım kimseye vermesin yaşatmasın ama ben iyi hissediyorum kendimi çok şükür

cnm bebek küçük olduğu için suni sancıyla 4 cm açıldı ve yeterliydi doğum için hiç zorlanmadan çıktı hiç dikiş falan yok geçen gün doktora gittim rahim kapanmıştı ama tamamen toplanması için 6 hafta gerekiyormuş yani oram aynı hiç eski haliyle bir değişiklik yok

Sébom ya sen hangi doktora gidyosun suan uyku tutmadî telden grdim azcikîn gec yyazabilrim doktor ariomda

Anladım canım dilerim rabbim en kısa zamnda tekrar anne olmayı nasip eder.Peki nedenini öğrenebildinizmi bir daha aynı acıyı yaşamamak ve önlem almak açısından soruyorum:26:

ben gidemmm bariii hadi hayırlı geceler herkeseee uyurum belki birazcık

iyi geceler ii uykular cnm

aslında çok yemiyorum ama vakitsiz yiyorum işte..
gece yenmemesi lazım yani..
takmıyorum ama incelmek de fena olmaz hani diye de düşünüyorum..

amann bi gelsin de bebe..yeter ki gelsin yani

tabi megim zayıf olmak en iyisi ben baya kilo verdim işte ahhh bi gelsin o bebeler hiç birşey yiyemiyceksiniz :)
bir ara yemek yemeyi özlemiştim o kadar yani allahım o günleri hepimize yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…