Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı şebom..

iyi olucaksın tabii,sonuçta bu durumdan çok daha fena durumlar da var..
allah hayırlısını versin şebom..
yaşın genç,2 tane arka arkaya yap en güzeli

Sébom ya sen hangi doktora gidyosun suan uyku tutmadî telden grdim azcikîn gec yyazabilrim doktor ariomda

cnm nuray hanıma gidiyorum ben iyi yaptın geldin cnm

Anladım canım dilerim rabbim en kısa zamnda tekrar anne olmayı nasip eder.Peki nedenini öğrenebildinizmi bir daha aynı acıyı yaşamamak ve önlem almak açısından soruyorum:26:

amin cnm inşallah şu lohusalık döneminin bitmesini bekliyorum kısmetse bitsin çalışmalara başlıycaz rabbim bekletmez inşallah

yarın kan pıhtılaşması ve gen testi için kan vericez bakalım bir araştırma yaptırıcaz . tedbir olarak inşallah birşey çıkmaz .cnm ama ilk doktora gittiğimizde yapabileceğimiz birşey yok böyle durumlarla karşılaşıyoruz dediler

megan,konuyu yönetim odasına bildirdim..
şu an kimse yok yönetimden..
benim de sorumlu olduğum bölüm değil,müdahale edemedim..

ya evlatlık almak için yıllarca sırada bekleyen insanlar var..
bu nasıl olabilir??? yeni doğmuş bebek vermek isteyen var mı diye konu mu açılır..
valla verirlerse,bende isterim hemde çok.. ama olmaz yani..

okudum uykum geldi gibi biraktim sonra aklima doktor geldi yine uykum kacti telden gireyim dedim seboda bursali onu gordum sarjim bitebilirim biterse yarin okurum hangi doktora gittigini sebo.simdi acmayim pcyi burdan idare edeyimmsizinleyim yani uyumadim:))

Aynen banada ilginç geldi konu kanuni yollardan olacak avukat aracılığı ile diyor ama zaten kimse çıkmaz çok zor.Ben kk dan konu açıp bakamayacak olsam kedimi bile vermem.Ama üzüldüm yaşadıklarına rabbim yardımcısı olsun...

Allah yardımcısı olsun inşallah..
ama bu işin doğru yolu bu değil..

ayrıca yaşı da tutmuyormuş,sosyal hizmetlere evlat edinmek için başvuruda bulunmaya..

şart; en az 5 yıllık evli olmak yada eşlerin 30 yaşını doldurmuş olmaları..

Son düzenleme:

baksaniza bu yenia ccilan konulari falan nerden takip ediosunuz yaa:44::44:

Biliyorum bebem bencede en doğru yolu sosyal hizmetlere başvurararak evlat edinmek.Bir sürü prosedür var onları yerine getirmek belirlenen şartlara uygun olmak gerekiyor en ince ayrıntısına kadar araştırdım Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

megim okudum ben açtığı bir konuda var o kızın allahım kimseye vermesin 5 yılda 3. kez bebeğini kaybetmiş ve hepsinide sezeryanla doğurmuş . 5 yıllık evli ama yaşları tutmuyor sanırım çaresizlik demek bunuda yaptırıyor umudunu kaybetmiş allahım yardımcısı olsun kimseye vermesin yaşadıklarını

:44:

cnm iyi yaptın :) uyuma biz burdayız daha

bende okudum şebom..çok üzücü gerçekten..
allah yardımcıları olsun,allah sabır versin..

5 yıllık evli olmak YADA 30 yaşını doldurmuş olmak şartı var evlat edinebilmek için..
yaşları tutmuyo..
ama 5 yıllık evlilerse sorun yok aslında başvuruda bulunabilmeleri için..

bak evlat edinme topiği var,ben arada okurum orayı da..
ordakilerin ne hikayeleri var,okusan şaşarsın.. çok üzücü..
senelerdir de sıra bekliyolar bebeklere kavuşabilmek için..
bişey diyim mi,o topiktekiler bu kızın açtığı konuyu görürlerse,kk karışır..

Son düzenleme:
tesekkur ederim megim editorum datlum

editörün sefsin seni

amin canım pisim..

Bizim bir komşumuz var 10 kez hamile kalmış 9 ay karnında taşımız her birini ve doğduktan sonra 1-2 gün içinde ölmüş hepside her doğumdan sonra lousalığı bitmiş sütü kesilmiş tekrar hemen hamile kalmış hiç aralıksız ve hepside ölmüş en son 11. çocuğu na hamile kalmış yine 9 ay geçmiş doğurmuş vebu sefer yaşamış bebeği

inşallah hayırlısıyla bebişlerine kavuşurlar megim . ne hikayeler vardır tabi sen yinede söylede kapatsınlar konuyu sonuçta öyle bir isteğin gerçekleşeceği bile varsa bu ortamda gerçekleşemez inşallah rabbim her isteyene nasib etsin bebiş

şebom,
ben bu ay preesed jel alıyorum,bi de hayıt otunun hapına başladım..

ayyyy cok zor bir durum hep sonu hüsran..........ALLAH sabır versin o hanıma...........

cnm bende duydum olmuş böyle olaylar tabi eskiden ultrason bile yokmuş neden olduğu belli değilmişki
allah kimseye vermesin evlat acısı soğduktan sonra yüzünü gördükten sonra dayanması eminim zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…