ah cnm benim gelmeseler olmuyor bunlarda
beni bekle sen inan o kadar içimden geliyor ki bebişin beni bekliyor kısmetse beraber hamiş olcaz
yok cnm her zaman açığım sorularınıza sonuçta bir tecrübe yaşadım herşeyiyle sizinle paylaşmak istiyorum . allahım kimseye vermesin yaşatmasın ama ben iyi hissediyorum kendimi çok şükür
cnm bebek küçük olduğu için suni sancıyla 4 cm açıldı ve yeterliydi doğum için hiç zorlanmadan çıktı hiç dikiş falan yok geçen gün doktora gittim rahim kapanmıştı ama tamamen toplanması için 6 hafta gerekiyormuş yani oram aynı hiç eski haliyle bir değişiklik yok
Sébom ya sen hangi doktora gidyosun suan uyku tutmadî telden grdim azcikîn gec yyazabilrim doktor ariomda
Sébom ya sen hangi doktora gidyosun suan uyku tutmadî telden grdim azcikîn gec yyazabilrim doktor ariomda
Anladım canım dilerim rabbim en kısa zamnda tekrar anne olmayı nasip eder.Peki nedenini öğrenebildinizmi bir daha aynı acıyı yaşamamak ve önlem almak açısından soruyorum:26:
megan,konuyu yönetim odasına bildirdim..
şu an kimse yok yönetimden..
benim de sorumlu olduğum bölüm değil,müdahale edemedim..
ya evlatlık almak için yıllarca sırada bekleyen insanlar var..
bu nasıl olabilir??? yeni doğmuş bebek vermek isteyen var mı diye konu mu açılır..
valla verirlerse,bende isterim hemde çok.. ama olmaz yani..
Aynen banada ilginç geldi konu kanuni yollardan olacak avukat aracılığı ile diyor ama zaten kimse çıkmaz çok zor.Ben kk dan konu açıp bakamayacak olsam kedimi bile vermem.Ama üzüldüm yaşadıklarına rabbim yardımcısı olsun...
Allah yardımcısı olsun inşallah..
ama bu işin doğru yolu bu değil..
ayrıca yaşı da tutmuyormuş,sosyal hizmetlere evlat edinmek için başvuruda bulunmaya..
şart; en az 5 yıllık evli olmak yada eşlerin 30 yaşını doldurmuş olmaları..
ayrıca yaşı da tutmuyormuş,sosyal hizmetlere evlat edinmek için başvuruda bulunmaya..
okudum uykum geldi gibi biraktim sonra aklima doktor geldi yine uykum kacti telden gireyim dedim seboda bursali onu gordum sarjim bitebilirim biterse yarin okurum hangi doktora gittigini sebo.simdi acmayim pcyi burdan idare edeyimmsizinleyim yani uyumadim:))
megim okudum ben açtığı bir konuda var o kızın allahım kimseye vermesin 5 yılda 3. kez bebeğini kaybetmiş ve hepsinide sezeryanla doğurmuş . 5 yıllık evli ama yaşları tutmuyor sanırım çaresizlik demek bunuda yaptırıyor umudunu kaybetmiş allahım yardımcısı olsun kimseye vermesin yaşadıklarını :44:
tesekkur ederim megim editorum datlum
Biliyorum bebem bencede en doğru yolu sosyal hizmetlere başvurararak evlat edinmek.Bir sürü prosedür var onları yerine getirmek belirlenen şartlara uygun olmak gerekiyor en ince ayrıntısına kadar araştırdımAllah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
bende okudum şebom..çok üzücü gerçekten..
allah yardımcıları olsun,allah sabır versin..
5 yıllık evili olmak YADA 30 yaşını doldurmuş olmak şartı var evlat edinebilmek için..
yaşları tutmuyo..
ama 5 yıllık evlilerse sorun yok aslında başvuruda bulunabilmeleri için..
bak evlat edinme topiği var,ben arada okurum orayı da..
ordakilerin ne hikayeleri var,okusan şaşarsın.. çok üzücü..
senelerdir de sıra bekliyolar bebeklere kavuşabilmek için..
bişey diyim mi,o topiktekiler bu kızın açtığı konuyu görürlerse,kk karışır..
Bizim bir komşumuz var 10 kez hamile kalmış 9 ay karnında taşımız her birini ve doğduktan sonra 1-2 gün içinde ölmüş hepside her doğumdan sonra lousalığı bitmiş sütü kesilmiş tekrar hemen hamile kalmış hiç aralıksız ve hepside ölmüş en son 11. çocuğu na hamile kalmış yine 9 ay geçmiş doğurmuş vebu sefer yaşamış bebeği
Bizim bir komşumuz var 10 kez hamile kalmış 9 ay karnında taşımız her birini ve doğduktan sonra 1-2 gün içinde ölmüş hepside her doğumdan sonra lousalığı bitmiş sütü kesilmiş tekrar hemen hamile kalmış hiç aralıksız ve hepside ölmüş en son 11. çocuğu na hamile kalmış yine 9 ay geçmiş doğurmuş vebu sefer yaşamış bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?