Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende sinir oluyorum öylelerine..kimi bulamaz kimi bilemez işte

kiz cocugu birde cnm nasil hickiriyor
vicdansiz adam
ilk aklima gelen su oldu valla
esimde mi böyle yapacak
ne olursa olsun büyük konusmayim ama sakin olmak lazim
o kadar aglattiracak o cocuk ne suc isledi ki

anladım aysunum
artık öyle yapıcaz.. 3gr falan tek seferde kullanılıcak..
ama çift çizgiden itibaren kullanmak lazım.. o ay için 3 kere yeterli olmak zorunda anladığım kadarıyla..

bende görmedin sanmıştım
evet canım sadece ovulasyonda 3 gün...duygu gelsin onada sorarıs...

şimdi çıkayım biraz görüşürüz canlarımmmmmmmm ben akşam yine gelirim...
şimdi mama yapmam lazım

Son düzenleme:
kiz cocugu birde cnm nasil hickiriyor
vicdansiz adam
ilk aklima gelen su oldu valla
esimde mi böyle yapacak
ne olursa olsun büyük konusmayim ama sakin olmak lazim
o kadar aglattiracak o cocuk ne suc isledi ki

Bazen hayırsız evlatlar cıkar ya onun altında yatan sebeplerden biri ailenın bu davranışları olabilir...

2 gün önce haberleri izliyoruz eşimle
2 yaşında ormanda bi kız çocuğu kayboldmuş.ailesi ormanda çadırda yaşıyomuş
ağaç kesip odunculuk yapıyorlarmış.neyse jandarma falan dolu insan tüm gece aramışlar yok
annesine mikrofon uzatıldı kesin ölmüştür bu saate kadar yok diyordu (bu arada sabah olmuş bebek yok hala )
kadına sordunlar kaç çocuk var sizde diye ?

10 dedi

ve 11.karnımda dedi

EŞİMİN TEPKİSİ SADECE : hadi ordan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi hadi hadii bi gidin şurdannn diyip kanalı değiştirdi

not:bebiş sabah bulundu ormanda geziyomuş

tamam aysuncum kolay gelsin sana,görüşürüz

Alaıntıdır :

"Oturdum. Çorabımı giymek için ayağımı kendime doğru çektim ama yapamadım. Kilo aldım diye üzüldüm, ağladım. Sonra içeriden biri beni dürttü. Mutlu oldum, ağlamaya devam ettim. Aklımı kaybetmeden doğururum inşallah! "

saol canım benım rabbım sanada nasıb eder inşallah en kısa zamanda

gercekten sasilcak bir durum ya
masallah ne cok dogurmus isimlerini falanda karistiyordur eminim
ama bebegin bulunmasina sevindim neticede

miyaba
bizler güzelleştirriyoruz bu topiği mooncum
muhabbetler,dostluklar süper

maşallah , aynen öyle dostluklar güzel cnm , herkesin emeli aynı, bebiş inşallah en kısa zamanda ulaşırız bu emellerimize:)

doğur doğur at ormanda gezsin gelsinn.Biri kapıma bir çocuk bıraksada şöyle 1 hafta falan sevsem koklasam baksam sonra annesi gelse geri versemmmm ne güzel olurdu

ben o ultrasondakı bınıcık noktadakı halde bebegımı bıle nasıl sevıyorum o bıle o kadar sevımlı gelıyor kı bana halbukı bır nokta :)

hay maşallah fabrika gibi kadın, 10 çocuğu idare etmeside zordur:) ya neyine güvenip okadar çocuk yapıyorlar onuda anlamış değilim. çocuk bulunmuş allahtan ona sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…