cnm yaa.inan bende öyleyim. bide bende şey oluyo. böyle hamile birini görünce sürekli karnına falan bakasım geliyo. çok özeniyorum. böyle hamile kıyafetlerine çocuk kıyafetlerine falan bakıyorum. ahhhhh ahhhh
canım üç ay olucak ocakta ama biz gittiğimiz zaman yapılması gereken tetslerimiz var hem onları yaptırıcaz hemde aşılamaya başlamak istiyoruz.rahim filmi çektirelide daha iki ay oldu üç ay diyorlarla gebelik olma olasılığı yüksek diye3 ayı geçtiyse gidin bu ay hulya canım...beklemeyin bence..ben aynı yerde ölçtürmek istiyorum o yüzden ankaraya gitmeyi beklemeliyim..
birde burası minik bi yer yoktur düzgün bi merkez o yüzden gitmek istemiyorum...
yani yakınında olsak yaptırdığımız merkezin hemen gitmek istiyorum aslında..bence 3 ay doldu ise bekleme kuzum..
canım sabah halveti zor olmuyorsa sabah yapın daha iyi oluyormuş yakızlarrrr sağolun bakalım paşam beni kabul etcekmi odaya?ama karasızım yarın sabahmı olsa bu akşammı çünkü dün oldu hani 1 gün ara olsun diyolar ya
ben de yemek pişiriim de geliim batlarım canlarım
amin cnm aminnnnn...saolasınız valla...desteğinizi hissediyorum...
İYİ Kİ VARSINIZ KIZLARR......
değişik bir bakış açısııııııı sergiledin azracımmmmsizin için paylaştımmm birazcık gülelim diye işte
kızlar azcuuk uzanıcam ben :82:
bu ağrılar mahvediyo beni valla :83:
slm canlarımm bugun çok daha iim çok şükür atlatmaya başladımmmeg ne yaptın tatlım aradn mı biolabı ogleden sonra oluomuymş?
kesnlkle katılıorm cnmcm ii düşünelm ii olsum degl mi amaacnm benim yaaa..ben hiç ovulasyon testi yapmadım bu ay ben de yapayım bari...
aslında böyle negatif düşünmemek lazım...insan öyle yüce bir varlık ki enerjisi ile yapamayacağı şey yok...
KÖTÜ DÜŞÜNÜRSEK KÖTÜYÜ ÇEKERİZ KENDİMİZEEEE...
Alıntıdır :
"Gebelik testinin üzerindeki iki çizgiyi görüp ikizleri olacak sanan adam benim kocam olur."
aynen oyle megimmmmkızlar,
moral bozmak yok..
hemen gebe kalamamış olabiliriz.. ama bu kalmıycamız anlamına gelmiyor..
tutmayan yumurtalar da,son yumurtalarımız değiller çok şükür..
slm azracım naslsn cnmaslm cnm hosgeldin
alm azracım naslsn cnm
tebrikler arkadaşımslm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
merhaba canım hoşgeldin..
kullanan arkadaşlarımız ovulasyon geçene kadar kullanıyorlar..
ferda ovulasyondan sonra bıraktı ve hamileşu anda..
doktor neden öyle dedi acaba:44:
canım arkadaşlarımvalla canı normalde o hap prolaktini yüksek olanlara veriliyor dostınex verilir ama o da veriliyor doğal birşey çünkü ve bende hamile kalmaya karar verince bırakılmalı diye biliyordum da sadece dostınex için biliyordum bunu. Herhalde sende prolaktin yüksek değil, bebekte düşündüğünü biliyor doktorun ne arada içicen o zaman bunu içilmemesi gerekiyorsa. Hayıt hapı daha doğal bir ilaç bildiğim ve ferdat arkadaşımız bu ilaçla gebe kaldı prolaktin yüksekti ondan kullandı ve daha kullanırken prolaktin düştüğü gibi hamile kaldı bebeği de maşallah sağlıklı sorun olmadı yanii. Tabi yumurtlamadan sonra bırakılabilir. Ya da yumurtlama başladığında da bırakabilirsin. Zaten gelişen yumurta gelişmiş olur..
kan değerine göre hafta tahmini yanlış olabiliyorHıı sordum ama kese görünce söyleyeyim dedi.
Önümüzdeki hafta keseyi görmeye gidicez nasipse...
yorma kendini fazlacanım cok tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
bugun cok yoruldum kızlar ya sımdıde yemekle ugrasıyorum sabahtan berı ayaktayım
test sonuclarımı aldım hıcbısey anlamadım 8 gun sonra dr a gıdınce göstercem ınsallah sorun olmaz
tek anladıgım hcg mın cuma sabahı 499 ken carsamba sabahına 3000 e cıkması:)))hakkatten 2 ye katlama olayı dogruymus
ferdaaaaaaaaaaaa tsh var bıde sen anlarsın umarımda okursun burayı gercı cvp veremezsen yıne yazarım
tsh 3.31 cıkmıs normal mı
gercı normal olmayanlar sıyah renklı ama burda hep duydugumdan merak ettım
Herkese merhaba
Kızlar ben dayanamadım sabah test yaptım ve negatif çıktı her an adet olabilirim bekliyorum
Şuan yemek yapıyorum yemekten sonra gelirim
Herkese merhaba
Kızlar ben dayanamadım sabah test yaptım ve negatif çıktı her an adet olabilirim bekliyorum
Şuan yemek yapıyorum yemekten sonra gelirim
slm kızlarhamileyimmmmmmmmmmmmm bebişim geliyooo cok mutluyum rabbaim herkeze nasıp eder inşallah
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım benim 2 aralıktı bat'ım hala adet olmadım....test için erkenmi pazartesiye kadar bekliyeyyim diorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?