Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi aksamlar arkadaslar.bebişler çok ısrarlı gelmemek için...hersey de vardır bır keramet dıyoruz ama boyle her ay beklemek ölüm gıbı
slm merhaba
Kızlar ben kaçtım uykum geldi,herkese iyi geceler,kendinize iyi bakın...
iyi geceler mışşıl mışşıl uykularrr
aaa öylemi cnm bilmiyordum nikotinli kartuslarimi oluyormus onun
ne kadar cahil kalmisim senden ögrendim cnm malu wilzi
numarasi kac cnm fondotenin?
evet o yüzden burda sağlık bakanlığı yasakladı zararı daha fazla diye. çin malı oluyolar zaten genelde. crafe away var onu dene derim ingiliz ürünü sahte sigara çok da uygun fiyatı eczanelerde satılıyor. ben ingiltereden almıştım muhtemelen orda da vardır.
malu wilzin fond. numarasını hatırlamıyorum ama camouflage krem 01 yada 03 dü sitesinde renk skalaları var. orda dahada ucuzdur kesinlikle dene
kizlar sizden kucuk bisey isteyebilir miyim benim adet tarihim yarin su an pembe akinti basladi ve yerlesme olmasini umut ediyorum bunu okuyanlarda insallah olmaz diyip dua eder misiniz lutfen

inşallah canım ama çok beklentide olma kırmızıyı görünce bekleme artık. kesilirse süpriz olsun. çünkü beklentin olursa yıkımı kötü oluyor. inşallah hayırlısı olur

kizlar sizden kucuk bisey isteyebilir miyim benim adet tarihim yarin su an pembe akinti basladi ve yerlesme olmasini umut ediyorum bunu okuyanlarda insallah olmaz diyip dua eder misiniz lutfen

üzülme canım inşallah hayırlısı olur. Hep diyoruz kırmızıları da yeri geliyor arayabiliyor insan. Tabi dua edeceğim

aysunnnn ben de istesem olur mu.
tabi olur tatlım evlilik tarihini yaz...nasıl bişey istersin benimki gibimi..denizli yollu vs nasıl...
aysunum sigara deyince
esim bana elektronik sigara siparis etmis
sigarayi birakmam icin nasil sevindim
insallah bu meretten kurtulcam cnm
döllenmeyi etkilormus cünkü
hem bebek icinde zararli

elektronik sıgaramı canım..duymuştum aslında ama hiç görmedim yakından inşallah işe yarar azracım
önemli olan bırakmayı istemen..
ben de içiyordum bıraktımmm..
ara ara çok aklıma geldi yine içtim ama bir iki tane
baktım olacak gibi değil geri istiyor canım..tümden bıraktım
ama hala arada canım ister ona hayır demek önemli...
sende bırak azram canım..elbete hamilelikte önemli..
en azından en aza indirmeye çalış..

kizlar normalde adetten bi hafta once goguslerim sisiyo belim agiriyo kendim de sisiyorum ama simdi sadece goguslerim sisti hamilelikte oyle olabilirmi yoksa kesin yine adet mi olcam 6 gun gecti artik ???

iyi aksamlar arkadaslar.bebişler çok ısrarlı gelmemek için...hersey de vardır bır keramet dıyoruz ama boyle her ay beklemek ölüm gıbı

http://davf.daisypath.com/TRwGp2.png bak bakalım beğenecek misin canım....bunu profilimi düzenle,kişisel bilgiler,çizelge yazan yer varya oraya yapıştır..http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile

süper olmuş eline sağlık çok teşekkür ederim yapıştırdım bakalım olmuş mu?

saol cnm tavsiyelerin icin esime bir sorayim hangisini siparis etmis
not aldim hemen cnm saol.

Allah kolaylık versin cnm çarcabuk bitsin işleriniz hayırlısıyla...

masallah cnm ya ne güzel birakmissin
azmine hayran kaldim
azaltmaya calisiyorum cnm aklima getirmemeye calisiyorum
ama pek basarili oldugum söylenemez
birgün bir aticam tam aticam insallah cnm.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin cnm çarcabuk bitsin işleriniz hayırlısıyla...

masallah cnm ya ne güzel birakmissin
azmine hayran kaldim
azaltmaya calisiyorum cnm aklima getirmemeye calisiyorum
ama pek basarili oldugum söylenemez
birgün bir aticam tam aticam insallah cnm.

bırak canım bırak..sen başarırsıneminim ben

offff kızlar siteye çok zor giriyorum çok yoğun galibaaa
çok zor oluyo böyleee ben artık gideyim yarın görüşrüzzz..

huzur canım bak bakalım olmuş mu seni bekliyorum yapıştır gidicem

GG de dolaşa dolaşa bir hal oldum ben yaaa preseed alıcam amaa hep alıcı öder deyip duruyor bir tanesi var 10 ovülasyon testi 2 erken gebelik testi 97 tl biride 79 tl ama sadece preseed var hangisini alsamki çok canım sıkıldı şimdiiii.:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…