Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt cnm kargo alıcıya ait genelde ovucanın varsa tek preseedi al ben tek preseed aldım bi de indrm yapmştı 75e aldm ben kargoyla 80e geldi...

ins cnm
evet galiba yogun bazen cvplar bile gec cikiyor bende
görüsürz cnmcim iyi uykular sana

canım ben tek aldım ovulasyonum vardı zaten...
ve genelde alıcı ödüyo benimki de öyleydi 79+6 kargo ödedim canım...sende öyle yapabilirsin.

iyi geceler canlarımm sisi sefiyorum yarın görüşürüz...

evt cnm kargo alıcıya ait genelde ovucanın varsa tek preseedi al ben tek preseed aldım bi de indrm yapmştı 75e aldm ben kargoyla 80e geldi...

indirim yapıyolarmı ne diycem bennn şimdiii duygum testim yok o yüzden ovülasyon testinide yanında almak istiyorum ama keşke indirim yapsalar...Orda direk parayı kesiyorlar nasıl yapmam gerekiyor bir akıl verirsen sevinirim.

dizi bitti hemen damladım
meg hani karasızdım ya bu akşammı yarın sabahmı diye yapışkan akıntıyı görünce oldu bitti valla sabah zaten eşim çok erken gidiyor

dizi bitti hemen damladım
meg hani karasızdım ya bu akşammı yarın sabahmı diye yapışkan akıntıyı görünce oldu bitti valla sabah zaten eşim çok erken gidiyor

şu dediğiniz akıntı benim hiç gözüme çarpmadıı arkadaşlar acaba bende bir sorunmu var ki?:44:

slm kizlar araniza yeni katildim bende anne olmk isteyenlerdenim ama gecen sene 3 ay dogum kontrol hapi kullandim mart ayindn beride hamile kalmak icin ugrasiyorm ama malm artik bunaldim gecen ayin 22 SINDE CATLATMA ignesi vuruldum o gunden beride vucut sicakligim fazla gecenaylara gore kasim ayindada adet olmadim yumurtam varmiydi yok muydu bilmiyorm kafam cok karisk test yapmaya da korkuyorm napicm bnnnn.....................

aslm hosgeldin ruyali
canim en son adet tarihin neydi senin simdi
kac gün gecti adetin?

şu dediğiniz akıntı benim hiç gözüme çarpmadıı arkadaşlar acaba bende bir sorunmu var ki?:44:

cnm herkeste farklı oluyor belirtiler mesela benim gögüs bel ağrım fln olmuyor ama yumurtlama testleri yaparken fark ettim bi yapışkan bi şey oluyor
sen ovu.yapıyormusun peki?

canım özür dilerim bir iş yapmam gerekti. Beklettim seni kusura bakma.

gülbebekim merhaba cnm
cnm bilmiyorum ki herkesde olur mu bu akinti cnm belki sende olmuyordur akinti cnm
ölye yumurtluyorsundur.
yok ben farketmedim hiç bende kasıkta batmalar oluyor ordan biliyorum arasıra gıdaklıyorum ben her zaman yumurtlama olmuyor...
cnm herkeste farklı oluyor belirtiler mesela benim gögüs bel ağrım fln olmuyor ama yumurtlama testleri yaparken fark ettim bi yapışkan bi şey oluyor
sen ovu.yapıyormusun peki?

hilalll yapışkan şeyi farketmedim aslında ovucan alıcam işte bundan sonra yapıcam inşallah

aslm hosgeldin ruyali
canim en son adet tarihin neydi senin simdi
kac gün gecti adetin?

ekim ayinin 3 UNDE BASLADI kasim ayinda hic olmadim sadece bi damla kadar geldi tabi cok umitlendim testte negatif cikinca dr gitik bisy yoktu igne vuruldum ama gecn cuma hastalandim aklima takilan vucut isimin gecn ayalara gore daha yuksek cikmasi umitlenmek istemiyorm

cnm ordan çok alşverş edince ara ara indrm şansı verıolar bi üründe kullanablıosn o şeklde indrm oldu bnm meg de bi saat içinde indirmişler o da indrmli aldı ...valle ne zaman indrim yaparlar o belli olmaz cnm bekle dicem ama ...bi de bence soyle yapsan sen yine ovucan al laboquıck bi de preseed al cunku preseedin yanndaki ovucanlar ii mi ki blemeyz ama laboquıcki blıorz sonçta bu şeklde yaparsn ikisi 100civarına gelıo çok bşey farketmıo yanii...

evet cnm işte kasık batması da belirtisiymiş dr.söylemişti bana.geçen ay sol tarafımda çok batma vardı gitmişken sordum doktora evet yumurtlamışsın ondan dedi
ama ovuda faydalı bi düzene sokuyo işleri

hmm anladim cnm
hicbir fikrim yok cnm bu konu hakkinda
yardimci olmak isterdim inan
bilmiyorum ama

anladim cnm
ovulasyon testi en iyisi cnm dene
cok rahat oluyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…