GG de dolaşa dolaşa bir hal oldum ben yaaa preseed alıcam amaa hep alıcı öder deyip duruyor bir tanesi var 10 ovülasyon testi 2 erken gebelik testi 97 tl biride 79 tl ama sadece preseed var hangisini alsamki çok canım sıkıldı şimdiiii.:44::44::44::44:
bırak canım bırak..sen başarırsıneminim ben
offff kızlar siteye çok zor giriyorum çok yoğun galibaaa
çok zor oluyo böyleee ben artık gideyim yarın görüşrüzzz..
huzur canım bak bakalım olmuş mu seni bekliyorum yapıştır gidicem
GG de dolaşa dolaşa bir hal oldum ben yaaa preseed alıcam amaa hep alıcı öder deyip duruyor bir tanesi var 10 ovülasyon testi 2 erken gebelik testi 97 tl biride 79 tl ama sadece preseed var hangisini alsamki çok canım sıkıldı şimdiiii.:44::44::44::44:
evt cnm kargo alıcıya ait genelde ovucanın varsa tek preseedi al ben tek preseed aldım bi de indrm yapmştı 75e aldm ben kargoyla 80e geldi...
canım ben tek aldım ovulasyonum vardı zaten...
ve genelde alıcı ödüyo benimki de öyleydi 79+6 kargo ödedim canım...sende öyle yapabilirsin.
iyi geceler canlarımm sisi sefiyorum yarın görüşürüz...
dizi bitti hemen damladım
meg hani karasızdım ya bu akşammı yarın sabahmı diye yapışkan akıntıyı görünce oldu bitti valla sabah zaten eşim çok erken gidiyor
canım ben tek aldım ovulasyonum vardı zaten...
ve genelde alıcı ödüyo benimki de öyleydi 79+6 kargo ödedim canım...sende öyle yapabilirsin.
iyi geceler canlarımm sisi sefiyorum yarın görüşürüz...
dizi bitti hemen damladım
meg hani karasızdım ya bu akşammı yarın sabahmı diye yapışkan akıntıyı görünce oldu bitti valla sabah zaten eşim çok erken gidiyor
slm kizlar araniza yeni katildim bende anne olmk isteyenlerdenim ama gecen sene 3 ay dogum kontrol hapi kullandim mart ayindn beride hamile kalmak icin ugrasiyorm ama malm artik bunaldim gecen ayin 22 SINDE CATLATMA ignesi vuruldum o gunden beride vucut sicakligim fazla gecenaylara gore kasim ayindada adet olmadim yumurtam varmiydi yok muydu bilmiyorm kafam cok karisk test yapmaya da korkuyorm napicm bnnnn.....................
şu dediğiniz akıntı benim hiç gözüme çarpmadıı arkadaşlar acaba bende bir sorunmu var ki?:44:
şu dediğiniz akıntı benim hiç gözüme çarpmadıı arkadaşlar acaba bende bir sorunmu var ki?:44:
bırak canım bırak..sen başarırsıneminim ben
offff kızlar siteye çok zor giriyorum çok yoğun galibaaa
çok zor oluyo böyleee ben artık gideyim yarın görüşrüzzz..
huzur canım bak bakalım olmuş mu seni bekliyorum yapıştır gidicem
yok ben farketmedim hiç bende kasıkta batmalar oluyor ordan biliyorum arasıra gıdaklıyorum ben her zaman yumurtlama olmuyor...gülbebekim merhaba cnm
cnm bilmiyorum ki herkesde olur mu bu akinti cnm belki sende olmuyordur akinti cnm
ölye yumurtluyorsundur.
cnm herkeste farklı oluyor belirtiler mesela benim gögüs bel ağrım fln olmuyor ama yumurtlama testleri yaparken fark ettim bi yapışkan bi şey oluyor
sen ovu.yapıyormusun peki?
aslm hosgeldin ruyali
canim en son adet tarihin neydi senin simdi
kac gün gecti adetin?
indirim yapıyolarmı ne diycem bennn şimdiii duygum testim yok o yüzden ovülasyon testinide yanında almak istiyorum ama keşke indirim yapsalar...Orda direk parayı kesiyorlar nasıl yapmam gerekiyor bir akıl verirsen sevinirim.
yok ben farketmedim hiç bende kasıkta batmalar oluyor ordan biliyorum arasıra gıdaklıyorum ben her zaman yumurtlama olmuyor...
hilalll yapışkan şeyi farketmedim aslında ovucan alıcam işte bundan sonra yapıcam inşallah
ekim ayinin 3 UNDE BASLADI kasim ayinda hic olmadim sadece bi damla kadar geldi tabi cok umitlendim testte negatif cikinca dr gitik bisy yoktu igne vuruldum ama gecn cuma hastalandim aklima takilan vucut isimin gecn ayalara gore daha yuksek cikmasi umitlenmek istemiyorm
yok ben farketmedim hiç bende kasıkta batmalar oluyor ordan biliyorum arasıra gıdaklıyorum ben her zaman yumurtlama olmuyor...
hilalll yapışkan şeyi farketmedim aslında ovucan alıcam işte bundan sonra yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?