Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba kızlar nasılsiniz ??
Haykolikcim okudun mü cnm yazdığım mesajı
Megancim belki olmazsın cnm bekle bakalım yarını

Hlalcim sen nekadar zamn olmuştu unuttumda ama gerçekten bu stres adamı dokuz doğurtuyor
cnm biz 2,5 yıllık evliyiz ve mayıs haziran gibi bıraktık korunmayı(keşke daha önce bıraksaydım bilemedimmmmm ben onuuuuu:2:)
deniyoruz işte .sanki yıllardır isityor da olmuyor gibi hissediyorum ama heleki ilk aydan hamile kalanları görünce

al benden de o kadar bende öylle diyorum hayırlı evlat nasip et yarabbim

Haykolikim bende duayı okurken çok duygulandım zor tutum kendimiBende bir gün geckme normal sayılabilir bir günden fazla gecikme olursa ya kist ya bebek vardır.Ama her an olucam gibi hissediyorum:18::18:

Haykolikim bende duayı okurken çok duygulandım zor tutum kendimiBende bir gün geckme normal sayılabilir bir günden fazla gecikme olursa ya kist ya bebek vardır.Ama her an olucam gibi hissediyorum:18::18:

ben mesela olcagımı hiçç anlamam yanı sıvılce fılan onlar halaa cıkar da oyle kasık agrım olmaz bırden gelır aaa gelmıs derım sonra karnım agrrır ama onceden kasıklarımda bı agrı olmas ama bu ay ara ara giriyo ve işin garibi goguslerım oyle 5 gun oncesı kadar cok agrımıyor sadece koltukaltı trafları agrıyorr ama daha batıma 3 gun warrrr

Haykolikcim okudun mü cnm yazdığım mesajı

okumadım seboo ne yazdın aksam yazdını mı dıosn hanı nuray hanıma gıttgını onu okudum ama memnunmusun acaba ya onuda yazarmısın sana zahmett

Hoşgeldin canımm inşallah olmaz hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim...

İnsan bilemiyor başına gelecek olanı bende diyorum keşke hiç korunmasaymışız ama gerçi bizim çokta korunduğumuz söylenemez:44:Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

heh sebooo buldum senıı memnunmusun nuray hanım dan yaaa ben cok kararsızım

Cnm memnum okumussundur basıma gelenleri dogum bile yaptım Nuray hanımla ama sen yinede araştır bi jimerde en iyi cenk bey diye okudum hep forumlarda ben Nuray hanımla başlamış oldum iyi bir bayan

Benim günüm kolay kolay şaşmadığı için günüm gelmişse kesin olurum.Birde karın ağrım başlar normalde bir kaç saat nce falan birde akıntının kıvamından anlıyorum adet olucağımı ama inşallah bu defa yanıltır beni.Haykolikim inşallah sen hamilesindir bari şu tentürün bir hamişi çıksın dimi

Son düzenleme:
İnşallah gelmezler.Bende gg a üye oldum presed i sepetime ekledim bekliyorum:18::18:İnşallah bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay presed sayesinde hepimiz hamiş oluruz

ben de preseedden çok umutluyum inşş cnm ya çabalarımızın meyvesini alcz gelcek bebişlerimiz yüce Allahın izniyle

BENDE UMUTLUTUM DUYGUM 3 AY BOYUNCA UMUT VARR ama hedefim ilk ay inşallahhhhh

ben de preseedden çok umutluyum inşş cnm ya çabalarımızın meyvesini alcz gelcek bebişlerimiz yüce Allahın izniyle

Bende preseedden umutluyum adet olursam preseed sayesinde yeni aya yeni umudum olacak.Aslında beni adet olursam tekrar yumurta takibine gideceğimi bilmek çok geriyor yumurta takibinde alttan bakıyorlarya nefret ediyorum ama gitmek zorundayım

Son düzenleme:

cnm preseed benim de bayağı bir aklıma yatıyor bu aralar. topikte de kullananlar olacak. vesile olur inş. bu ay için değil ama önümüzdeki aya alayım diyorum. tam halvet günlerindeyim çünkü :97:

Cnm memnum okumussundur basıma gelenleri dogum bile yaptım Nuray hanımla ama sen yinede araştır bi jimerde en iyi cenk bey diye okudum hep forumlarda ben Nuray hanımla başlamış oldum iyi bir bayan
okudum canım yaaa gecmıss olsun cokkk gecmıs olsun aama neden dusuk yaptıgını bılmıorum neyse konusmak ıstemezsen sorun deıl acmayalım konuyu ya ben özer kutlu dıye bı doktora gıdıcem ınsallah bı adt olayım deıstrıcem ıcım ısınmadı nuraya ne bılımm
inşallah sende bende hamıleyızdır senınkılerde gelmedı daha dur hele

bende bu ay su tenturden cok umutluydum ama neyseeeeeeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…