cnm bende çok kasıyordum kendimi doktor çok önemli bu konuda rahat hissettirmeli,bende sene başında 1 kere oldum alttan yıllık genel
kontrol smear fln alında sonrakii aylarda ki çok sık gittim hep ultrasonla baktırdım çok rahat oluyo tabi öyle
ama mutlaka git önce değerlerine fln bakılsın nette var bakılması gerekenler
cnm bilmez olurmuyum burda birlikte yaşamıştık test yap diye sana baskı yapmıştım fln.cnm çok üzgünüm allah sabır versin herhangibir problem mi yaşandı yoksa takdiri ilahimi?canım inşallah hiç bekletmez hemen gelir bebişin
Umutlar, yakında bir yerde,
Korkmadan yavaş yavaş ilerle
El bebek, gül bebek, gel bebek, gel
Bu da özdemir erdoğan dan size gelsin
ii geceler kızlrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
bunun kaçar yolu yok zaten.mecburen gidicem.
Sagol hilalcim insallah tekrar beni gaza getireceğiniz günler gelicek .Cnm en kısa zamanda birkaç test yaptırıcaz bakalım birsey cikacakmi suan neden olduğunu bilmiyoruz insallah cnm Rabbim bekletmez sıcağı sıcağına tekrar yasarım o duyguları
Allahım hepimize en kısa zamanda hayirli evlatlar versin saglikla
Sagol hilalcim insallah tekrar beni gaza getireceğiniz günler gelicek .Cnm en kısa zamanda birkaç test yaptırıcaz bakalım birsey cikacakmi suan neden olduğunu bilmiyoruz insallah cnm Rabbim bekletmez sıcağı sıcağına tekrar yasarım o duyguları
Allahım hepimize en kısa zamanda hayirli evlatlar versin saglikla
ahaaaa yıne kasıgıma bır agrıı gırdıı tam kasıgımda değil hanı adet olurken agıran ye var ya orası sanırım benımkılerde gelmeye hazırlanıor aman buyrunnnn barı gelın kıı bende cumartesı doktoruma gıdeyım hıhhh davetsızzz batasacılarrr
hoş buldukkkkkkkkkkkk nasılsınız kızlarrrrr
Haykolikim aynı ağrılar banda giriyor rahimin ağrıyor dimi:26:Bnaada gelip gidiyorlar inşallah gelmez kırmızılar
Umutlar, yakında bir yerde,
Korkmadan yavaş yavaş ilerle
El bebek, gül bebek, gel bebek, gel
Bu da özdemir erdoğan dan size gelsin
geldimmm geldimmmm biri benimi çağırdııı
Zmg ben ilk defa karşılaştım seninle ne zamandır bebek istiyorsunuz
kızlar benim şarjım bitiyor sıcacık battaniyenin altından çıkıp takamıycam ben kaçtım yrn görüşürüköptümmmmmmmm hepinizi
Merhaba İyim cnm sen nasılsın ?şebnemciğim merhaba nasılsın?
evet cnm ama işte stres yapma kasma kendini
canım benim inşalahhhh,burda yine birlikte alırız haberini belli mi olur belki aynı zamanda gelir bebişlerimiz
hoşbulduk hoşbulduk kızlar gülelim biraz yaa valla umutsuzluklar içinde boğula boğula bir hal olduk böylee bebekmi olur hiç silkelenip kendimize gelelimmmmm artıkk dimi amaaaaaaa
bende şarkı söyleyeyim sizeee
bak bak bak bir örümcek duvara çıkıyor gizliceeee
sallan sallan örümceeekkkk yaylan yaylannn örümcekkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?