Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahaaaa yıne kasıgıma bır agrıı gırdıı tam kasıgımda değil hanı adet olurken agıran ye var ya orası sanırım benımkılerde gelmeye hazırlanıor aman buyrunnnn barı gelın kıı bende cumartesı doktoruma gıdeyım hıhhh davetsızzz batasacılarrr

bunun kaçar yolu yok zaten.mecburen gidicem.

Sagol hilalcim insallah tekrar beni gaza getireceğiniz günler gelicek .Cnm en kısa zamanda birkaç test yaptırıcaz bakalım birsey cikacakmi suan neden olduğunu bilmiyoruz insallah cnm Rabbim bekletmez sıcağı sıcağına tekrar yasarım o duyguları

Allahım hepimize en kısa zamanda hayirli evlatlar versin saglikla

bunun kaçar yolu yok zaten.mecburen gidicem.

evet cnm ama işte stres yapma kasma kendini

canım benim inşalahhhh,burda yine birlikte alırız haberini belli mi olur belki aynı zamanda gelir bebişlerimiz

şebnemciğim merhaba nasılsın?

Haykolikim aynı ağrılar banda giriyor rahimin ağrıyor dimi:26:Bnaada gelip gidiyorlar inşallah gelmez kırmızılar

kızlar benim şarjım bitiyor sıcacık battaniyenin altından çıkıp takamıycam ben kaçtım yrn görüşürüköptümmmmmmmm hepinizi

Haykolikim aynı ağrılar banda giriyor rahimin ağrıyor dimi:26:Bnaada gelip gidiyorlar inşallah gelmez kırmızılar

rahım mı oluyo orası ama ıste her ay adetlıyken agrıyan yer sureklı agrımııo ama ara ara grıp gıdıyoo ınsallah yaaa

hoşbulduk hoşbulduk kızlar gülelim biraz yaa valla umutsuzluklar içinde boğula boğula bir hal olduk böylee bebekmi olur hiç silkelenip kendimize gelelimmmmm artıkk dimi amaaaaaaa

bende şarkı söyleyeyim sizeee
bak bak bak bir örümcek duvara çıkıyor gizliceeee
sallan sallan örümceeekkkk yaylan yaylannn örümcekkkkkkkkkkk

şebnemciğim merhaba nasılsın?
Merhaba İyim cnm sen nasılsın ?

evet cnm ama işte stres yapma kasma kendini

canım benim inşalahhhh,burda yine birlikte alırız haberini belli mi olur belki aynı zamanda gelir bebişlerimiz

Ah insallah hilalcim saglikla gelsinler belli olmaz belki aynı zamanda gelirler saglikla gelsinler

oyle walla ama bata 3 kala bole oluyo ınsannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…