Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş gerek kalmıcak cnmcm aslnda o yumrta takbini biz de yapıoz ovucanla sende pko mu vardı? ben üç ay preseed ile denicem olmazsa eşime tekrar tahll yaptrcz sonra varikosel ille gerekıosa olcak ama gerek kalmıck inşşş preseed aşılama görevini göruomş cnm buna da çok inanıorm meg de der inanarak yaparsak yaptgmz şeyleri sonucunu ii alırız ki hepmz umutluyuz inanıorz sonucu da ii olcak inşşş

şebnem cnm bende bilmiyorum açıkcası soramadımda geçen gün geçmişi okurken bi yazını gördün inş.bende ocakta başlıycam doktorla pazarlık yaptım fln demişsin ama sormaya korktum

Allah razı olsun cnm bebegin kalbi durdu normal dogumla aldılar iste bende basta isinamamistim ama dogumda Nuray Hanım'da hastanedeki herkes cok ilgiliydi her Nuray hanımı çağırın dediğimde 5 dk sonra yanimdaydi
Nerenin doktoru cnm Özer bey ? Belki hamile kaldığımda baska bir doktorada kontrol olmayı düşünüyorum

Megancim hayırlısı olsun cnm i sallah iyi haberler ver bize

cnm preseed benim de bayağı bir aklıma yatıyor bu aralar. topikte de kullananlar olacak. vesile olur inş. bu ay için değil ama önümüzdeki aya alayım diyorum. tam halvet günlerindeyim çünkü :97:
cnm inş bu ay tutar ama ben de senn gibi daha çok uzulmemek için tam çalşma zamanları diger ay ne yaparım koyuyorum kafama daha bi ii hisssedıorm kenidimi preseedle gereçkten çok hamiş var cnm bu topikte de çok çıkcak inanıorm bi de kuruluk yaşaynlar içim mükemmel kesnlkle tavsiye ederm

bakkk haycımm umutsuzluk yook ama agzına biber sürcemm hee tentur degl de hayıt ya da preseed olcak vesilen umutlar tükenmedi yaa heee daha batasıcalar da gelmedi kii ooo hemen umutsuzluk yoook...

Son düzenleme:

Bende pko yok ama 3 yıl olduğu için artık aşılamaya geçmek istiyoruz.Devlet hastanesine gidiyorum aşılama raporu çıkartabilmek için toplamda 6 ay yumurta takibi yapılıp hamile kalamamış olman gerekiyyoe bizimde 2 ayımız daha var.O yüzden mecburum 2 ay daha yumurta takibine gitmeye çok sıksık çağırıyorlar her gitiğimdede alttan bakıyorlar.Presed spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağladığı için evet aşılama gibi olmuş olacak bende o yüzden umutluyum önce alllah asonra presede sığınıcaz önümüzdeki ay

İnşllah senin eşinide ameliyat olmasına gerek kalmaz.Presedd hadi göster kendini güvenimizi boşa çıkarma

şebnem cnm bende bilmiyorum açıkcası soramadımda geçen gün geçmişi okurken bi yazını gördün inş.bende ocakta başlıycam doktorla pazarlık yaptım fln demişsin ama sormaya korktum

Hilalcim biliyorsun hamileydim bebegim 21 haftalikken kalbi durdu ve normal dogumla aldılar bebeği gecen gün ilk kontrole gittik doktor biraz bekleyin dedi bende pazarlık yaptım doktorla kismetse Ocak gibi tekrar basliycaz çalısmalara

zubeyde hanımınmıs ama ordan emeklı olmusss kendı muayenesı var doume herhangı bır ozel hastaneye gıdıyormus bıde zıya cetın var onuda netten buldum onun ıcın de cook ıyı dıyorlarr bak yıne kararsız kaldımmm
pikii applaaaa

cnm neden korkuyorsun mayneye falanmı yoksa bişey çıkar fln diyemi
gebe kalmadan önce bi sürü şey var bakılması gereken ama

en çok muayene olmaktan korkuyorum.pek doktor alışkanlığım yok. 30 yaşındayım bugüne kadar hiç doktora gitmedim desem yeridir. çok şükür sağlıkla ilgili bir problem yaşamadım. ama şimdi gitmem gerektiğinin farkındayım ama korkuyorum işte

Sağol şebnemim inşallah hepimiz topikçek hamile olalım bende hepinizin iyi haberlerini almanın duacısıyım.

cnm bilmez olurmuyum burda birlikte yaşamıştık test yap diye sana baskı yapmıştım fln.cnm çok üzgünüm allah sabır versin herhangibir problem mi yaşandı yoksa takdiri ilahimi?canım inşallah hiç bekletmez hemen gelir bebişin

anladm cnmcm inşş gelck Allahın izniyle bebişlerimiz preseed buna vesile olcak inşşşş ...gerçekten kullanımı da çok kolay ve rahat bşey zaten halvetler zorndu oldugu için gerıo insanı ama bu jel kolaylaştrıo herşeyi hayıta da guvenıorm sana da ii gelck hayıt inşş kullanıosn demi hayıt sen de?

bı ben ınanamadım su preeseden dur onuda bi araştırayımmmmm

geceelerrrrrrrr zehirrrrrrrrrr
gecelerrrrrrrrrr karaaaaaaaaaaaa
yaralarrr derinnnnnnnnn seneler kadarrrrrrrrr
ediiiii bakemmmm dumanndan sıze gelsınn bu parcaaa

İnşallah canımBen geçen ay romanyalı ilaçtan içmiştim buay adet olursam başlıcam hayıta...

cnm bende çok kasıyordum kendimi doktor çok önemli bu konuda rahat hissettirmeli,bende sene başında 1 kere oldum alttan yıllık genel
kontrol smear fln alında sonrakii aylarda ki çok sık gittim hep ultrasonla baktırdım çok rahat oluyo tabi öyle
ama mutlaka git önce değerlerine fln bakılsın nette var bakılması gerekenler

Umutlar, yakında bir yerde,
Korkmadan yavaş yavaş ilerle
El bebek, gül bebek, gel bebek, gel
Bu da özdemir erdoğan dan size gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…