Bende preseedden umutluyum adet olursam preseed sayesinde yeni aya yeni umudum olacak.Aslında beni adet olursam tekrar yumurta takibine gideceğimi bilmek çok geriyor yumurta takibinde alttan bakıyorlarya nefret ediyorum ama gitmek zorundayım
aynen bende cnm.ben netten araştırmaya fln başladım hiç bişey bilmiyorum tabi ne yapmak gerek test mest neye bakılcak vitamini fln sonra kadınlar kulubünü keşfettimve bebek isteyen arkadaşlara katıldım, en başından beri o kadar çoooooooooook hamiş olduki ben ne zmn hamiş olcam buraya gelip yazcam diye düşünmeye başladım bide bütün herkes hamile gibi hakkaten
bende öyleyim valla. hatta ben doktora gitmeye bile korkuyorum.
okudum canım yaaa gecmıss olsun cokkk gecmıs olsun aama neden dusuk yaptıgını bılmıorum neyse konusmak ıstemezsen sorun deıl acmayalım konuyu ya ben özer kutlu dıye bı doktora gıdıcem ınsallah bı adt olayım deıstrıcem ıcım ısınmadı nuraya ne bılımm
cnm inş bu ay tutar ama ben de senn gibi daha çok uzulmemek için tam çalşma zamanları diger ay ne yaparım koyuyorum kafama daha bi ii hisssedıorm kenidimi preseedle gereçkten çok hamiş var cnm bu topikte de çok çıkcak inanıorm bi de kuruluk yaşaynlar içim mükemmelcnm preseed benim de bayağı bir aklıma yatıyor bu aralar. topikte de kullananlar olacak. vesile olur inş. bu ay için değil ama önümüzdeki aya alayım diyorum. tam halvet günlerindeyim çünkü :97:
okudum canım yaaa gecmıss olsun cokkk gecmıs olsun aama neden dusuk yaptıgını bılmıorum neyse konusmak ıstemezsen sorun deıl acmayalım konuyu ya ben özer kutlu dıye bı doktora gıdıcem ınsallah bı adt olayım deıstrıcem ıcım ısınmadı nuraya ne bılımm
inşallah sende bende hamıleyızdır senınkılerde gelmedı daha dur hele
bende bu ay su tenturden cok umutluydum ama neyseeeeeeee:)))
inş gerek kalmıcak cnmcm aslnda o yumrta takbini biz de yapıoz ovucanla sende pko mu vardı? ben üç ay preseed ile denicem olmazsa eşime tekrar tahll yaptrcz sonra varikosel ille gerekıosa olcak ama gerek kalmıck inşşş preseed aşılama görevini göruomş cnm buna da çok inanıorm meg de der inanarak yaparsak yaptgmz şeyleri sonucunu ii alırız ki hepmz umutluyuz inanıorz sonucu da ii olcak inşşş
şebnem cnm bende bilmiyorum açıkcası soramadımda geçen gün geçmişi okurken bi yazını gördün inş.bende ocakta başlıycam doktorla pazarlık yaptım fln demişsin ama sormaya korktum
zubeyde hanımınmıs ama ordan emeklı olmusss kendı muayenesı var doume herhangı bır ozel hastaneye gıdıyormus bıde zıya cetın var onuda netten buldum onun ıcın de cook ıyı dıyorlarr bak yıne kararsız kaldımmmAllah razı olsun cnm bebegin kalbi durdu normal dogumla aldılar iste bende basta isinamamistim ama dogumda Nuray Hanım'da hastanedeki herkes cok ilgiliydi her Nuray hanımı çağırın dediğimde 5 dk sonra yanimdaydi
Nerenin doktoru cnm Özer bey ? Belki hamile kaldığımda baska bir doktorada kontrol olmayı düşünüyorum
Megancim hayırlısı olsun cnm i sallah iyi haberler ver bize
pikii applaaaacnm inş bu ay tutar ama ben de senn gibi daha çok uzulmemek için tam çalşma zamanları diger ay ne yaparım koyuyorum kafama daha bi ii hisssedıorm kenidimi preseedle gereçkten çok hamiş var cnm bu topikte de çok çıkcak inanıorm bi de kuruluk yaşaynlar içim mükemmelkesnlkle tavsiye ederm
bakkk haycımm umutsuzluk yook ama agzına biber sürcemm heetentur degl de hayıt ya da preseed olcak vesilen umutlar tükenmedi yaa heee daha batasıcalar da gelmedi kii ooo hemen umutsuzluk yoook...
cnm neden korkuyorsun mayneye falanmı yoksa bişey çıkar fln diyemi
gebe kalmadan önce bi sürü şey var bakılması gereken ama
Sağol şebnemim inşallah hepimiz topikçek hamile olalım bende hepinizin iyi haberlerini almanın duacısıyım.Allah razı olsun cnm bebegin kalbi durdu normal dogumla aldılar iste bende basta isinamamistim ama dogumda Nuray Hanım'da hastanedeki herkes cok ilgiliydi her Nuray hanımı çağırın dediğimde 5 dk sonra yanimdaydi
Nerenin doktoru cnm Özer bey ? Belki hamile kaldığımda baska bir doktorada kontrol olmayı düşünüyorum
Megancim hayırlısı olsun cnm i sallah iyi haberler ver bize
Hilalcim biliyorsun hamileydim bebegim 21 haftalikken kalbi durdu ve normal dogumla aldılar bebeği gecen gün ilk kontrole gittik doktor biraz bekleyin dedi bende pazarlık yaptım doktorla kismetse Ocak gibi tekrar basliycaz çalısmalara
Bende pko yok ama 3 yıl olduğu için artık aşılamaya geçmek istiyoruz.Devlet hastanesine gidiyorum aşılama raporu çıkartabilmek için toplamda 6 ay yumurta takibi yapılıp hamile kalamamış olman gerekiyyoe bizimde 2 ayımız daha var.O yüzden mecburum 2 ay daha yumurta takibine gitmeye çok sıksık çağırıyorlar her gitiğimdede alttan bakıyorlar.Presed spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağladığı için evet aşılama gibi olmuş olacak bende o yüzden umutluyum önce alllah asonra presede sığınıcaz önümüzdeki ay
İnşllah senin eşinide ameliyat olmasına gerek kalmaz.Presedd hadi göster kendini güvenimizi boşa çıkarma
anladm cnmcm inşş gelck Allahın izniyle bebişlerimiz preseed buna vesile olcak inşşşş ...gerçekten kullanımı da çok kolay ve rahat bşey zaten halvetler zorndu oldugu için gerıo insanı ama bu jel kolaylaştrıo herşeyi hayıta da guvenıorm sana da ii gelck hayıt inşş kullanıosn demi hayıt sen de?
kızlarr ii gecelerr sizi sevıormmm uyku zamanı Allah'a emanet olunn:54.
en çok muayene olmaktan korkuyorum.pek doktor alışkanlığım yok. 30 yaşındayım bugüne kadar hiç doktora gitmedim desem yeridir. çok şükür sağlıkla ilgili bir problem yaşamadım. ama şimdi gitmem gerektiğinin farkındayım ama korkuyorum işte
bı ben ınanamadım su preeseden dur onuda bi araştırayımmmmm
geceelerrrrrrrr zehirrrrrrrrrr
gecelerrrrrrrrrr karaaaaaaaaaaaa
yaralarrr derinnnnnnnnn seneler kadarrrrrrrrr
ediiiii bakemmmm dumanndan sıze gelsınn bu parcaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?