Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba İyim cnm sen nasılsın ?

Ah insallah hilalcim saglikla gelsinler belli olmaz belki aynı zamanda gelirler saglikla gelsinler

iyiym canım.bu gün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu. suyum geleli 6 hafta oldu.6 hafta önce perşembe gecesi suyum geldi.2 gün sonra kaybettim canım oğlumu.şimdi herşey dah afarklı acıyor öylece içim.özlüyorum.

Son düzenleme:
sıyırmaya başladımm galiba ufffffffffff deli olcam yaaaaaaa daha bugün 6.günüm inşalah bu ay olur sizleri tanıyalımmm kızlar nerdensnz

evet yaa herkes stresli, umutsuz neden böyleyiz yaa. güzel günler hepimizi bekliyoo kızlarrr kötü düşünceleri atınn kafanızdannnn. hepicimizin bebişeri olcak inşallah pozitif bakmak lazım hayata.

iyiym canım.bu gün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu. suyum geleli 6 hafta oldu.6 hafta önce perşembe gecesi kaybettim canım oğlumu.şimdi herşey dah afarklı acıyor öylece içim.özlüyorum.

başın sağolsunnn cnmm benim inş. RABBİM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat verir. bukadarlık yüzünü görmüşün yaa bunada şükür ben hiç tatmadım hamişlik duygusunu

oyle walla ama bata 3 kala bole oluyo ınsannn
Ben atlattım şimdi ovulasyon günleri olduğu için enerji geldiii banada geçer haykolik geçer inşallah
evet yaa herkes stresli, umutsuz neden böyleyiz yaa. güzel günler hepimizi bekliyoo kızlarrr kötü düşünceleri atınn kafanızdannnn. hepicimizin bebişeri olcak inşallah pozitif bakmak lazım hayata.

eski formumu yakalamaya karar verdim BATA kadar böylee bat zamanı yine umutsuzluğa dönüş yaparım herhaldeee

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin İnşallah en kısa zamnda rabbim hayırlı sağlıklı vlatlar nasip eder

benden size gelsin arkadaşlarrr hadi dinleyip dinleyip ağlayın

ama videoyuyu yükleyemedim ben yaaa

Son düzenleme:

maraton sürekli her ay aynı şkilde devam ediyoo ilk haftalar heyecanlı umutlu mutluuu sonraları ise sorular sorular sorular...................

başın sağolsunnn cnmm benim inş. RABBİM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat verir. bukadarlık yüzünü görmüşün yaa bunada şükür ben hiç tatmadım hamişlik duygusunu

canım 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi.düşük yaptım. kokusunu duymak bana da nasip olmadı.inşallah nasip olur sana da canım hamile olmak.Allah hepimize raahat hamilelikler sağlıklı evlatlar verir inşallah.

yaaa bende böyle diyorum ama bakma sabah akşam aklımdan çıkmıyo. sürekli rüyalarıma giriyo bebekler, hamileler... insan kendini nasıl rahatlatabilirki. bebiş olsun istiyom ben.

benden size gelsin arkadaşlarrr hadi dinleyip dinleyip ağlayın

ama videoyuyu yükleyemedim ben yaaa

Video yüklemeyi bende bilmiyorum link kopyalamakta yasakmı acaba link kopyalasak oluyormu megime soracaktım dün özel mesaj kutusu doluydu soramadım

Son düzenleme:
canım 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi.düşük yaptım. kokusunu duymak bana da nasip olmadı.inşallah nasip olur sana da canım hamile olmak.Allah hepimize raahat hamilelikler sağlıklı evlatlar verir inşallah.

kelebekcimm canımmmm Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinn inşallahhh hayırlısıyla tekrarrr hamiş kalıp bebişini kucağına alıp koklayacaksın Allahın izniyle

Kızlar hamiş kalalım ve bizde bunlardan giyelim

Eki Görüntüle 303822 Eki Görüntüle 303823
ikiside çok güzel. geçen gün bunaldım adet oldum iştee neysee yürüyüşe çıktım alışveriş yapıcam hiç birşey beğenemedim uzaktan çok güzel bir kıyafet gözüme ilişti elime bir aldımmmm esprili hamiş kıyafeti çıktı karşıma gelde sinir olma halbuki ben kafa dağıtmaya çıkmıştımmm
yaaa bende böyle diyorum ama bakma sabah akşam aklımdan çıkmıyo. sürekli rüyalarıma giriyo bebekler, hamileler... insan kendini nasıl rahatlatabilirki. bebiş olsun istiyom ben.

bendede öyleydi ama artık ayın yarısını bebişsiz geçirebiliyorumm işte

Ayy özür dilerm ne bilim benim hoşuma gitti de ondan şeettimdi:26:Ama bizde hamile kalıcaz bunları giyicez inşallah

zaten gıymezsem ukte kalıcak içimdeee cok ozenıyorum oyle seylere yaa please wait loadıng baby yazılı tısortlerrr offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…