slm cnm ben burda yeniyim ismim gamze 2yıldır bebek arıyrz cts çatlatma iğnesi vuruldum sabırsızlıktan ölecemm:)
Merhaba İyim cnm sen nasılsın ?
Ah insallah hilalcim saglikla gelsinler belli olmaz belki aynı zamanda gelirler saglikla gelsinler
hoşbulduk hoşbulduk kızlar gülelim biraz yaa valla umutsuzluklar içinde boğula boğula bir hal olduk böylee bebekmi olur hiç silkelenip kendimize gelelimmmmm artıkk dimi amaaaaaaa
bende şarkı söyleyeyim sizeee
bak bak bak bir örümcek duvara çıkıyor gizliceeee
sallan sallan örümceeekkkk yaylan yaylannn örümcekkkkkkkkkkk
iyiym canım.bu gün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu. suyum geleli 6 hafta oldu.6 hafta önce perşembe gecesi kaybettim canım oğlumu.şimdi herşey dah afarklı acıyor öylece içim.özlüyorum.
Ben atlattım şimdi ovulasyon günleri olduğu için enerji geldiii banada geçer haykolik geçer inşallahoyle walla ama bata 3 kala bole oluyo ınsannn
evet yaa herkes stresli, umutsuz neden böyleyiz yaa. güzel günler hepimizi bekliyoo kızlarrr kötü düşünceleri atınn kafanızdannnn. hepicimizin bebişeri olcak inşallah pozitif bakmak lazım hayata.
iyiym canım.bu gün bebeğimi kaybedeli 40 gün oldu. suyum geleli 6 hafta oldu.6 hafta önce perşembe gecesi suyum geldi.2 gün sonra kaybettim canım oğlumu.şimdi herşey dah afarklı acıyor öylece içim.özlüyorum.
ben atlattım şimdi ovulasyon günleri olduğu için enerji geldiii banada geçer haykolik geçer inşallah
eski formumu yakalamaya karar verdim bata kadar böylee bat zamanı yine umutsuzluğa dönüş yaparım herhaldeee
başın sağolsunnn cnmm benim inş. RABBİM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat verir. bukadarlık yüzünü görmüşün yaa bunada şükür ben hiç tatmadım hamişlik duygusunu
Ben atlattım şimdi ovulasyon günleri olduğu için enerji geldiii banada geçer haykolik geçer inşallah
eski formumu yakalamaya karar verdim BATA kadar böylee bat zamanı yine umutsuzluğa dönüş yaparım herhaldeee
benden size gelsin arkadaşlarrr hadi dinleyip dinleyip ağlayın
ama videoyuyu yükleyemedim ben yaaa
aynen katılıyorummmbaşın sağolsunnn cnmm benim inş. RABBİM en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat verir. bukadarlık yüzünü görmüşün yaa bunada şükür ben hiç tatmadım hamişlik duygusunu
canım 20 haftalıkken kaybettim bebeğimi.düşük yaptım.kokusunu duymak bana da nasip olmadı.inşallah nasip olur sana da canım hamile olmak.Allah hepimize raahat hamilelikler sağlıklı evlatlar verir inşallah.
aynen katılıyorummm
ayy gostermeee boyle seylerr içim acıyooooooo
ikiside çok güzel.
yaaa bende böyle diyorum ama bakma sabah akşam aklımdan çıkmıyo. sürekli rüyalarıma giriyo bebekler, hamileler... insan kendini nasıl rahatlatabilirki. bebiş olsun istiyom ben.
Ayy özür dilerm ne bilim benim hoşuma gitti de ondan şeettimdi:26:Ama bizde hamile kalıcaz bunları giyicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?