Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kelebekcimm canımmmm Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinn inşallahhh hayırlısıyla tekrarrr hamiş kalıp bebişini kucağına alıp koklayacaksın Allahın izniyle

inşallah canım.6 hafta önce bu gün suyum geldi.perşembe akşamları ve cumartesi sabahları işkence oluyor bana. perşembe suyum geldi.cumartesi normal doğumla gebeliği sonlandırdık.doğuma girdiğimde oğlum yaşıyordu(((

Kelebekcim ne zaman basliycaksoniz çalısmalara 40 gün gecmis bende günler geçsin çalısmalara başlamak istiyorum kismetse

Kelebekcim ne zaman basliycaksoniz çalısmalara 40 gün gecmis bende günler geçsin çalısmalara başlamak istiyorum kismetse

canım bu gün doktora gitmem gerkiyordu.cesaretimi toparlayabilirsem yarın gideceğim doktora.bana korunmanıza gerek yok demişti.hemen başlayabilirsin demişti ilk kaybettiğimde.
bende senin gibi düşünüyordum.şimdi zaman zaman korkularım oluyor.ya yine olursa.kaldırabilirmiyiz şebnemim ya((

birde benim ilk 3 ayım çok kötü geçiyor(( kusma bulantı serumlar hastaneler v.s v.s

tekrar gücüm var mı bilmem.bazen yüreğimde ince bir sızı oluyor.çok acıtıyor ama.ya yine olursa((

slm kızlar bende bebek isteyen arkadaşınızım sohbetinize katılabilirmiyim
hoşgeldin canımmm tabiki katılabilirsin sen neler yapıyorsun ne zamandır bebiş istiyorsun

kelebek gerçekten çok üzüldüm peki neden aldılar bebeği yaşıyorsa Rabbim bol sabır versinn sanaaaaaa

elbeteeeeeee:) hoşgeldinnn önce tanıt kendini ne kadarlık evlisn

hoşbulduk...ben 4 yıllık evliyim ve doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktım ama 7 ay oldu bebeğim olmuyor.doktora falan da gitmedim.ilk hapı bırakırken gitmiştim ama bidaha gitmedim.

ayyyy girdii yine agrılarrr ben bı lavobaya gıdeyım yaaa gelmısmı acabaa

haykolikkk şu ağrılarına söyle borsa gibiiii bir düşüp bir çıkmasınnn ya gelsin yada gelmesinn aaaaaaaaaaa

MEG nerde kızlar yaa benim gece kuşummmm uyumaya karar verdi sanırımmm :44:

iyi geceler şekerler, nasılsınız??

kelebekcim senin durumunu da şimdi farkettim arkadaşım çok üzüldüm Allahım sabır versin inş en kısa sürede gelir yine meleğin Allahım bunun ömrünüde yeni gelecek olana hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inş...

hoşgeldin canımmm tabiki katılabilirsin sen neler yapıyorsun ne zamandır bebiş istiyorsun

kelebek gerçekten çok üzüldüm peki neden aldılar bebeği yaşıyorsa Rabbim bol sabır versinn sanaaaaaa

canım su bittiğinde bebek yaşamıyormuş. 20 haftalıkken ciğerleri gelişmediği için yaşamıyormuş.belki 2 gün daha beklerim bebek ölünce alırız ama sana zarar verme ihtimali var dedi.hiç su kalmamıştı.(((

hoşbulduk...ben 4 yıllık evliyim ve doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktım ama 7 ay oldu bebeğim olmuyor.doktora falan da gitmedim.ilk hapı bırakırken gitmiştim ama bidaha gitmedim.

cnm bende hapla korundum 2 yıldırda adet düzensizliği over kisti prolaktin gibi sorunlar çıkmıştı.klomen pregnyl falan sonra ara verdim 5 ay kadar adetlerim düzene girdi bu arada soğan kürü sayesinde.geçen ay yine bi gideyim dedim tedaviye kaldığım yerden tekrar başladık cts günü ovitrelle vuruldum beklemedeyim

kelebek lütfen üzülmee bende tam kendimi toparlamıştımki inann durumuna çok üzüldüm şimdiii herşey yoluna girecek bakta gör hatta sana benden bir yazı

"Dün Geçmişte kaldı, yarını görebileceğimiz meçhul...Yaşadığımız gün ise, bize verilen armağan""Her güne hayatının en güzel günü olması için lütfen hayatına şans ver."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…