kelebekcimm canımmmm Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinn inşallahhh hayırlısıyla tekrarrr hamiş kalıp bebişini kucağına alıp koklayacaksın Allahın izniyle
slm kızlar bende bebek isteyen arkadaşınızımsohbetinize katılabilirmiyim
Kelebekcim ne zaman basliycaksoniz çalısmalara 40 gün gecmis bende günler geçsin çalısmalara başlamak istiyorum kismetse
bizimde 3 doldu 2yıldır aryrz dr gittinmi cnm ne diyo dr bi tedaviye falan başlamdınızmı
hoşgeldin canımmm tabiki katılabilirsin sen neler yapıyorsun ne zamandır bebiş istiyorsunslm kızlar bende bebek isteyen arkadaşınızımsohbetinize katılabilirmiyim
inşallah canım.6 hafta önce bu gün suyum geldi.perşembe akşamları ve cumartesi sabahları işkence oluyor bana.perşembe suyum geldi.cumartesi normal doğumla gebeliği sonlandırdık.doğuma girdiğimde oğlum yaşıyordu (((
elbeteeeeeee:) hoşgeldinnn önce tanıt kendini ne kadarlık evlisn
ayyyy girdii yine agrılarrr ben bı lavobaya gıdeyım yaaa gelmısmı acabaa
ayyyy girdii yine agrılarrr ben bı lavobaya gıdeyım yaaa gelmısmı acabaa
hoşgeldin canımmm tabiki katılabilirsin sen neler yapıyorsun ne zamandır bebiş istiyorsun
kelebek gerçekten çok üzüldüm peki neden aldılar bebeği yaşıyorsa Rabbim bol sabır versinn sanaaaaaa
cnm benim bunda korkacak bişey yok ne kadar erken gittin okadar daha ii
hoşbulduk...ben 4 yıllık evliyim ve doğum kontrol hapı kullanmıştım bıraktım ama 7 ay oldu bebeğim olmuyor.doktora falan da gitmedim.ilk hapı bırakırken gitmiştim ama bidaha gitmedim.
canım su bittiğinde bebek yaşamıyormuş.20 haftalıkken ciğerleri gelişmediği için yaşamıyormuş.belki 2 gün daha beklerim bebek ölünce alırız ama sana zarar verme ihtimali var dedi.hiç su kalmamıştı. (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?