Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm bende klmen kullandım..6 ay gecikme olduğu zaman bende kist yaptı..inşallah sende yapmamıştır..istersen bir doktoruna danış derim..

eğer adet olursan zaten kendini belli ediyr..siyaka yakın bir koyulukta ve kısa süreli adet görüyorsun eğer kist varsa.inşallah yoktur ve hemen adet olursun cnmm

kız benimki direkt bilinç altı
ama seninki farklı valla dere mere
hayır olsuun
ayyy aynı ay hemiş kalsakya umutege yaaaaaaaaa

cnm aynen bende et olayına çok şaşırdım..doktor vermiş bu listeyi onlara..valla biz çok tüketiyorum cnm bnm..

ben hemen nohutu koydum ocağa cnm eşimede söyledim hemen pişir akşama yiyim dedi..

hemen paylaştım bende belki faydalanırız diye..ben hiç sevmem nohutu ama yemeliyiz ne yapalım??

rica ederm cnm bnm..hepimizin derdi ortak..

sen ne tedavilerden geçtin cnm??

Canım hiçbir tedavi olmadım 2 doktorada gittim doktorlar çok basit bişi olarak görüyorlar kimyasal düşüğü...Her kadının başına gelebiliyormuş.Bazı kadınlar anlamıyormuş düşük yaşadığını.Demir,şeker kan vs bir sürü test yapıldı.Hepsi çok temiz çıktı..Doktorum yapılabilicek daha çok testler var istersen dedi ama özelde pahalı.İşyerinden izin almamda sorun oluyor.Bakalım şimdi oluruna bıraktım.Normalde 3.düşükten sonra yapılıyormuş bu testler ama ben yaptırmak istedim.Doktorum sadece bana dediği şey gebe kalıp gelmeni bekliyorum dedi okadar.3 senelik evliyim eşim korunuyordu hep.6 aydırda istiyorduk.İlk denediğimizde hamile kalmışım ama ben anlamadım çünkü regl oldum.reglim bitti 1 hafta sonra kanamam başladı.Bitmeyince bi kaç gün sonra doktora gittim ultrasonda bişi görünmedi ama kanda gebelik göründü..2.denediğimizdede yine kanamam olunca anlamıştım zaten

canım ben dün doktora gittim çok şükür kist yokmuş malesef gebelikte yok doktor bekleyelim dedi halvete devam dedi bu dönemde bile hamile kalabilirsin dedi kısmet artık ALLAH herşeyin hayırlısını versinnn AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN .48:

BEN BİRAZ KAÇIYORUM ACIKKKTIMMM

İns cnm aminnnn sabret ve bekle cnm ins Rabbim karşılığını vericek.

cnm genetik testleri yapıyorlar galiba..düşüklerin sebepleri için..onu yaptırsan..

inşallah gerek kalmadan hamiş olursun ve kavuşursun bebeğine..

cnm genetik testleri yapıyorlar galiba..düşüklerin sebepleri için..onu yaptırsan..

inşallah gerek kalmadan hamiş olursun ve kavuşursun bebeğine..

lupus antikugülm ve aca ıgg-ıgm die testlerde vardı içinde.
genetiği sanırım yeni yazdı istersen yaptır die ama çok üstüne düşmek istemiyorum bakalım nolucak bir daha denicem..

çok sevindim cnm bnm..kist olammasına yani..

hayırlısı nasıl oluyormuş ya şaşırdım..

afiyet olsun cnm..görüşürüz..

kız benimki direkt bilinç altı
ama seninki farklı valla dere mere
hayır olsuun
ayyy aynı ay hemiş kalsakya umutege yaaaaaaaaa
az önce aşimi arayıp söyledim nedese beğenirsin sen niye her rüyada birşey arıyorsun dedi banabazen benim gördüğüm rüyalar çıkıyo söylediğim şeylerde oluyor korkuyo sanırım benden ve rüyalarımdan çok iyi olu canım ya beraber büyütürüz hatta bir araya bile geliriz ne güzel olur parka götürürüz çoçukları birlikte

çok iyi oldu canım evet bende yapıcam pazar günü iki gün yeriz artık

şimdiden afiyet olsun o zaman cnm bnm..

ama bu nohutta etsiz olaz ki yaa nasıl olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…