Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin ferda'cım nasılsın..kendi adıma devam halvetleree

teşekkürler canım iyiym
okuldan geldim bişeyler yedim falan oturdum ancak
bakayım dedim sizlere de geçmişi okuyacak derman bulamadım kendimde
birazdan kalkıp puzzle başlıcam
epeydir de yapmıyordum iyi olacak

hilal başarılar sınavında
geçmiş yılların sorularını çöz
son 4-5 yılı çözersen zaten kesin 90 üstü not alırsın
çünkü sorular sürekli aynı çıkıyor, karıştırıp karıştırıp soruyorlar

Hayırlı uğurlu olsun cnm.bilmiyorumki cnm neden oyle oldu.senden duydum ilk defa böyle birseyi:26:

Hosgeldin ferdacim.
Hilalcim bol şanslar cnm yarın ki sınavında.

hoşbulduk kızlar ya koşturmaktan hiç çalışamadımki 2 tane sınav çözdüm sadece bugünde 2 tane çözerim yettiği kadar artık geçeyim yeter
halvetler bende de devam

İns cnm aminnnn sabret ve bekle cnm ins Rabbim karşılığını vericek.
AMİN CANIM İNŞALLAH
çok sevindim cnm bnm..kist olammasına yani..

hayırlısı nasıl oluyormuş ya şaşırdım..

afiyet olsun cnm..görüşürüz..
Sağol canım neye şaşırdın tatlım anlamadımddaaa :26::26:
slm bende geldimmmmmmmm yarın ehliyet sınavım var
kolay gelsin canım çalıştıysan çok zor değil canım bende yeni aldım ehliyetimi hep geçmiş sınav sorularına çalıştım çok iyi geçti birde şu direksiyonda heycan yapmasam çok iyi olcak işte

hoşgeldin ferda

merhaba kızlar yenı geldım eve sıze bakmak ıstedım
yazıp cıkcam hemen
yemek yapcam bulasık mak bosaltcam ev dagınık evı toplucam ısım cok yanı
öpüyorummmmm hepınızııı

Hayırlı uğurlu olsun cnm.bilmiyorumki cnm neden oyle oldu.senden duydum ilk defa böyle birseyi:26:

ablamda kullandı krkkilit otunu ve onda böyle bi sorun olmadı o ayda hamile kaldı onca stresin içinde hemde ama neden bnde böyl oldu bilmiyorum korkuyorumda bişey mi oldu diye off

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkrür ederim inş.iyi geçer tabi önemli olan direksiyon daha hiç başlamadık sınavı atlatalım başlıycam derslere

dejavu cnm annenin iyi çıkmış sonuçları inşallah 4 ay sonrada bişey çıkmaz okudumda aklımdaydı söyleyim seni görünce dedim

sağol canım benim.. İnşallah geçersin sınavdan zaten öyle zor sorular çıkmıyor en zoru motor dersi ona iyi çalış soru ezberle otur bir güzel. Aynı sorular çıkıyor zaten ne çıkacak. Direksiyon işi kolay daha önce hiç kullandım mı..

sende sağol cnm hiç ama hiç kullanmadım hattA sürücü koltuğuna oturmuşluğum bile yok araba aldık 1 ay kadar önce öyle heves geldi bende en çok motordan korkuyordum ama kesin en iyi motordan alcam hep öyle olurdu okuldada en korktuğum dersten en çok puanı alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…