hoşgeldin ferda'cım nasılsın..kendi adıma devam halvetleree
slm bende geldimmmmmmmm yarın ehliyet sınavım var
kendimi buaya hazırlamaya çalışıyorum bugün ovucan siparişlerim geldi gerçi hangi gün yumurtladıgımı tahminen biliyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım buay kırkkilit otuyla otura banyosu deniycem reglim 2 gün önce bitti dün oturma banyosunu denedim şimdi akıntım çogaldı ve pembe gibi ne oldu anlamadım
selamlarr
ilk kez geçmişi okuyasım gelmedi üşendim
var mı yeni haberler biri özet geçsin
sizler nasılsınız
hilal başarılar sınavında
geçmiş yılların sorularını çöz
son 4-5 yılı çözersen zaten kesin 90 üstü not alırsın
çünkü sorular sürekli aynı çıkıyor, karıştırıp karıştırıp soruyorlar
hakkaten ne ilginç bi tablo bu böyle
teşekkürler canım hoşbuldumhoşgeldin canım nasılsınn
AMİN CANIM İNŞALLAHİns cnm aminnnn sabret ve bekle cnm ins Rabbim karşılığını vericek.
Sağol canım neye şaşırdın tatlım anlamadımddaaa :26::26:çok sevindim cnm bnm..kist olammasına yani..
hayırlısı nasıl oluyormuş ya şaşırdım..
afiyet olsun cnm..görüşürüz..
kolay gelsin canım çalıştıysan çok zor değil canım bende yeni aldım ehliyetimi hep geçmiş sınav sorularına çalıştım çok iyi geçti birde şu direksiyonda heycan yapmasam çok iyi olcak işteslm bende geldimmmmmmmm yarın ehliyet sınavım var
hilal başarılar sınavında
geçmiş yılların sorularını çöz
son 4-5 yılı çözersen zaten kesin 90 üstü not alırsın
çünkü sorular sürekli aynı çıkıyor, karıştırıp karıştırıp soruyorlar
eşim benzerim yok canım benim numunelik bir ateş tablosu benimki
Hayırlı uğurlu olsun cnm.bilmiyorumki cnm neden oyle oldu.senden duydum ilk defa böyle birseyi:26:
teşekkürler canım hoşbuldum
ben iyiyim sizler nasılsınızz
selamlarrrr ben geldimm... hastaneden geliyorumm . komşumumun arkadaşımın bebişii oldu.. ay ne tatlııı
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkrür ederim inş.iyi geçer tabi önemli olan direksiyon daha hiç başlamadık sınavı atlatalım başlıycam derslere
dejavu cnm annenin iyi çıkmış sonuçları inşallah 4 ay sonrada bişey çıkmaz okudumda aklımdaydı söyleyim seni görünce dedim
sağol canım benim.. İnşallah geçersin sınavdan zaten öyle zor sorular çıkmıyor en zoru motor dersi ona iyi çalış soru ezberle otur bir güzel. Aynı sorular çıkıyor zaten ne çıkacak. Direksiyon işi kolay daha önce hiç kullandım mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?