Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kızlar bşy sorucam kasıkta damar atması (hani böle pıt pıt ediyo öle bşy) ve bel ağrısı hamilelik belirtisi olablr mi?:18: 6 kasımda oldum adetimi ve bu eczaneden alınan testlerede pek güvenmiyrm:26:

ya kızlar bşy sorucam kasıkta damar atması (hani böle pıt pıt ediyo öle bşy) ve bel ağrısı hamilelik belirtisi olablr mi?:18: 6 kasımda oldum adetimi ve bu eczaneden alınan testlerede pek güvenmiyrm:26:

bel ağrısı olabilir ama o pıt pıtları bilmiyorum
eğer o belirti olsaydı benim ramazan ayında çok atmıştı bi yerlerim ama hamiş değilim malesef.
bence üç gün geçmiş eczanedi testler çıkma ihtimali var yani istersen al bi tane yap inşallah hamilesindir.

canım en cok hamılelık belırtısı gogus agrısı ve degısıklerı olusur gogus uclarında

İyiyim cnm saolasin sen nasılsın?

kendimi buaya hazırlamaya çalışıyorum bugün ovucan siparişlerim geldi gerçi hangi gün yumurtladıgımı tahminen biliyorum ama tedbiri elden bırakmamak lazım buay kırkkilit otuyla otura banyosu deniycem reglim 2 gün önce bitti dün oturma banyosunu denedim şimdi akıntım çogaldı ve pembe gibi ne oldu anlamadım

[oşbulduk canım cok saol rabbım isteyen herkeze nasıp eder inşallah QUOTE=birsum;22077139]hoşgeldin cnm..tebrik ederim hamileymişsin.Allah kucağına almayı nasib etsin..[/QUOTE]

hoşbulduk canım cok saol rabbım isteyen herkeze nasıp eder inşallah

selamlarr
ilk kez geçmişi okuyasım gelmedi üşendim
var mı yeni haberler biri özet geçsin
sizler nasılsınız

selamlarr
ilk kez geçmişi okuyasım gelmedi üşendim
var mı yeni haberler biri özet geçsin
sizler nasılsınız

hoşgeldin canım şu ana kadar olmadı malesef güzel haber veren
bir şey sorucam canım benim bata 7 gün kaldı ben bu gün bıraktım hapı
iyi mi yaptım kötü mi bilemedim içsem mi acaba pazartesiye kadar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…