Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kızlaar, nasılsınız yeni bebiş haberleri varmı?
Ben gün çok rahatsızım hasta oldum göğsüm sızlıyor, öksürüyorum (

slmm kızlar nberrr ohh be haftasonuu geldi hava da guzel yarın da ii olursa hava gezcem azcık ...var mı guzel hberler bugun geçmişi okumadm henuz ...

Slm kızlaar, nasılsınız yeni bebiş haberleri varmı?
Ben gün çok rahatsızım hasta oldum göğsüm sızlıyor, öksürüyorum (
geçmiş olsun canım allah şifa versin iyi bak kendine ve bebişine
slmm kızlar nberrr ohh be haftasonuu geldi hava da guzel yarın da ii olursa hava gezcem azcık ...var mı guzel hberler bugun geçmişi okumadm henuz ...

yok duygum bu gün kimse güzel haber vermedi daha

bende hiç kullanmamıştım ama 10 günde, günlük 2 saatlik dersle çok iyi öğrendim hocam da çok iyiydi sağolsun en ince ayrıntısına kadar öğretti birşeyi tam öğrenmeden öbürüne geçmedi. Bazı hocalar o kadar ilgilenmiyor birkaç birşey öğretiyor sonra hemen sınav alanını geçiyorlar sınav yerini geç ehliyet al tamam ama öyle olmaması lazım sende herşeyi öğrenmek için baskı yap canım trafiğe çıkacaksın sonra ne de olsa ama eşinde öğretir maalesef benim eşim 3 sene olmasına rağmen daha hiç arabanın koltuğuna bile oturtmadı beni yaa. Deli oluyorumm..

benim hocamda sınavı geçirecek kadar öğretti malesef eşimle öğrenmeye çelıştım ama şunu anladımki kocadan hoca olmuyo
en ufak hatamda sesi sonses açılıyo beyfendinin sanki profosyenelizde araba konusunda hata yapma sansımız yokmuş gibi sinir oluyorum
zaman zaman kullanıyorum ama daha trafiğe tam analmıyla çıkmadım heycan yenmem lazım ama sağolsun kocam yanımdayken heycanım panik atağa dönüyü onşara göre kadınlar hiç bir zaman iyi bir sürücü olamaz

bak aslında nekadarda güzel sürüyorumm

selamlarrrr ben geldimm... hastaneden geliyorumm . komşumumun arkadaşımın bebişii oldu.. ay ne tatlııı
İnşallah sana da gelicekler canım böylee

kötü bi insan oldugumu düşündüm bi an ... aman kesin konusuyolardır arkamızdan kimbilir neler neler..

bizde diyoruz tut bi temzilikci diye :d parasını veririz diyemiyoruz cünkü zaten kredi ödüyoruz
sev sev Allah bozmasın bende severim aslında ama şimdi ne biliyim biz hiç bebek konusunda özellikle ben konuşmadım yoksa onlarda bişi demezler ama ben ısrarla herkesten herseyi saklıyorum

Seviyom kaynanami hicc dememdim demicemde sanirim gicik oluyom cadiya ben dorduncu gelinim son oglanida ben aldim yeni bi gelin olsa belki yirtardim ama malesefff yokkkkk
en azından aramıyo sormuyo sana bulaşmıyo boşveer en iyisi uzak durmak ...
ama bizimkiler gitmeyince nerdesiniz gelmiyonuz diyolar sanki şart illa gitmek

keşke cnm ama 2,5 yıldır olmadı şimdide umutsuzum doğal olarak :31

seninde kayınvalidene maşallah cnm bee..ev partisi güzel olabilir bence..sofrayı başka birzamanada yapar bence
birsumcum sen hayıt mayıt kullanmadın mı yaa unutuyorum kim ne yaıpyor kusura bakma..

kadın 60 yasını gecti ama benden daha cok yaşama sevinci var gezsin tozsun eglensin parti yapsın bayılır..

ben umudumu yitirmeye basladim hic bisey yapmak istemiyorumm beklemek ve sonunda hayal kirikligi olmasi cook kotuu

Canım yitirme umudunu daha cok sey var denicemiz:)
biri inşallah şifa olucak bize

bende hastalaandım kızlar ocak 8 yazalım listeye de yine bi halt yiyemedik

hoşgelmiş kırmızıların canım en azından cok bekletmediler geldikleri gibi giderler 6 gün sonra başlar bebiş çalışmaları ufak bi ara şimdi

aman aman kocadan babadan abiden hoca olmaz ben kocayı bulana kadar öğrenmiştim ama abım gıcık etmıiti benı bende gozumu karartıp attım kendımı trafıge ve 2002den berı kullanıyorum zor degıl herkez yapıyo sızmı yapamıcaksınız onlar cok bılıyo valla benım kocamda dıyokı bende kadınlar araba kullanamaz dıye on yargılıydım ama gordum kı sen erkek şöförlerin çoğuna on basarsın dıyo malesef buda bızı bazen kavga ettırıyo cunku bıyere gıderken bız şöför koltugunu değil yan koltuğu kapışıyoruz sen kullan ben yorgunum sen kullan o dıyokı ben butun gun yoruldum sen götür bende karımımı seyredıyım guzel guzel ben dıyorum ınsanın kocası varken kadınmı kullanırmış arabayı dıye atışıyoruz ama uzun yolda mutlaka paylaşırız yolu herkez bı ayrı işte ama sakın korkmayın unutmayın kadınların elleri çok daha maretli

evet güneş açsın puslu havalarda benim canım sıkılıyo:)
izmitte hava güneşli olcakmış yarın

ay ben arabanın daha şöför koltuguna bile bi kerem oturmadım
biz 9 sene sonra araba alıcaz inşallah o zaman öğrencem

hehe kocadan hoca mı olur olmaz tabi

Kızlar netteki gebelik günü hesaplamaları doğrumu sizce?
Bu hesaba göre 4 hafta 6 günlük hamileyim...

teşekkürler canım iyiym
okuldan geldim bişeyler yedim falan oturdum ancak
bakayım dedim sizlere de geçmişi okuyacak derman bulamadım kendimde
birazdan kalkıp puzzle başlıcam
epeydir de yapmıyordum iyi olacak

Kiz sen dr gitmedin mi bugunnn ben seni dr gitcen biliyodummm

zammbak, ASEMB, GamzeMesut+, gonce, yoluzun, umutege16+, elisizmit+, birsum, syncmaster, puffy123, lotusdream, eminemine, dejavu_one
biri bişi yazsın ya
deli gibi kendi kendime konusuyom galiba

[
bizde diyoruz tut bi temzilikci diye :d parasını veririz diyemiyoruz cünkü zaten kredi ödüyoruz
sev sev Allah bozmasın bende severim aslında ama şimdi ne biliyim biz hiç bebek konusunda özellikle ben konuşmadım yoksa onlarda bişi demezler ama ben ısrarla herkesten herseyi saklıyorum

canım sonuçta sen bir kere hamile kaldın zaten kimsenin senin hakkında konuşmaya hakkı yok.
eğer kaynananın ve görümcenin ağzı sağlam değilse anlatmamakla en iyisini yapıyorsun tabiyki herkes herşeyi bilecek diye birşey yok.
benim kayınvalidem de kayınpederimde çok anlayışlı insanlar ben tüp bebek yaptım mesala kimsenin haberi yok onlardan başka kimse bilmiyor. bizim ailede bizde olan bizde kalır kimseye anlatılmaz benim kayınvalidem benim yanlış birşeyim bile olsa birine söylemez yakınmaz çok iyider .ben tüp bebek yapınca bir hafta baktı bana herşeyimi önüme getirdi allah razı olsun.
tabiyki bazen oluyor anlaşamadığımız şeyler ama anne kız arasında bile oluyor kaynanayla olması da gayet normal yani.ben kendi anneme bile anlatmıyorum hiç birşey o kadar çok pişmanım ki insanlara bebek istiyorum dediğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…