geçmiş olsun canım allah şifa versin iyi bak kendine ve bebişineSlm kızlaar, nasılsınız yeni bebiş haberleri varmı?
Ben gün çok rahatsızım hasta oldum göğsüm sızlıyor, öksürüyorum(
slmm kızlar nberrr ohh be haftasonuu geldi hava da guzel yarın da ii olursa hava gezcem azcık ...var mı guzel hberler bugun geçmişi okumadm henuz ...
sende sağol cnm hiç ama hiç kullanmadım hattA sürücü koltuğuna oturmuşluğum bile yok araba aldık 1 ay kadar önce öyle heves geldi bende en çok motordan korkuyordum ama kesin en iyi motordan alcam hep öyle olurdu okuldada en korktuğum dersten en çok puanı alırdım
geçmiş olsun canım allah şifa versin iyi bak kendine ve bebişine
Amin canım, bakmaya çalışıyorum...
bende hiç kullanmamıştım ama 10 günde, günlük 2 saatlik dersle çok iyi öğrendim hocam da çok iyiydi sağolsun en ince ayrıntısına kadar öğretti birşeyi tam öğrenmeden öbürüne geçmedi. Bazı hocalar o kadar ilgilenmiyor birkaç birşey öğretiyor sonra hemen sınav alanını geçiyorlar sınav yerini geç ehliyet al tamam ama öyle olmaması lazım sende herşeyi öğrenmek için baskı yap canım trafiğe çıkacaksın sonra ne de olsa ama eşinde öğretir maalesef benim eşim 3 sene olmasına rağmen daha hiç arabanın koltuğuna bile oturtmadı beni yaa. Deli oluyorumm..
İnşallah sana da gelicekler canım böyleeselamlarrrr ben geldimm... hastaneden geliyorumm . komşumumun arkadaşımın bebişii oldu.. ay ne tatlııı
kötü bi insan oldugumu düşündüm bi an ... aman kesin konusuyolardır arkamızdan kimbilir neler neler..lafa bak yaa..valla cnm çocuk vermek illaki gelinlik anlamına gelmiyor bence...
ne alaka yani sakın buna üzüldüğünü söyleme bana..çocuk veripte ne cadolozları görüyoruz..hem birgün mutlaka olacak bunuda unutma cnmmm
bizde diyoruz tut bi temzilikci diye :d parasını veririz diyemiyoruz cünkü zaten kredi ödüyoruzhııı anladım canım hepimiz aynıyız canım ya bende çalışıyorum o yüzden hiç ber şey yapamıyorum bazen söyleniyo bende diyorum anne çalışıyorum ben sana da zor geliyorsa tut bi temizlikçi yaptır ben veririm parasını diye o zaman hemen diyo yok yok şaka diyorum ben yapıyorum diyo.eşimde aynısı dediği için birşey diyomu yoruluyorsan tut temizlikçi yaptır diyo
senin görümcen varmış yine benim görümcede yok ve tek gelinim eltim de yok şuan
o yüzden tüm gözler benim üzerimde ama bizde hala torun veremedik onlara onlar için sıkıntı yok siz mutlu olunda olmazsa olmaz ne yapalım diyorlar.seviyorum kaynanamı yaaaa
en azından aramıyo sormuyo sana bulaşmıyo boşveer en iyisi uzak durmak ...Seviyom kaynanami hicc dememdim demicemde sanirim gicik oluyom cadiya ben dorduncu gelinim son oglanida ben aldim yeni bi gelin olsa belki yirtardim ama malesefff yokkkkk
birsumcum sen hayıt mayıt kullanmadın mı yaa unutuyorum kim ne yaıpyor kusura bakma..keşke cnm ama 2,5 yıldır olmadı şimdide umutsuzum doğal olarak :31
seninde kayınvalidene maşallah cnm bee..ev partisi güzel olabilir bence..sofrayı başka birzamanada yapar bence
ben umudumu yitirmeye basladim hic bisey yapmak istemiyorummbeklemek ve sonunda hayal kirikligi olmasi cook kotuu
bende hastalaandım kızlar ocak 8 yazalım listeye de yine bi halt yiyemedik
benim hocamda sınavı geçirecek kadar öğretti malesef eşimle öğrenmeye çelıştım ama şunu anladımki kocadan hoca olmuyo
en ufak hatamda sesi sonses açılıyo beyfendinin sanki profosyenelizde araba konusunda hata yapma sansımız yokmuş gibisinir oluyorum
zaman zaman kullanıyorum ama daha trafiğe tam analmıyla çıkmadım heycan yenmem lazım ama sağolsun kocam yanımdayken heycanım panik atağa dönüyü onşara göre kadınlar hiç bir zaman iyi bir sürücü olamaz
bak aslında nekadarda güzel sürüyorumm
evet güneş açsın puslu havalarda benim canım sıkılıyo:)slmm kızlar nberrr ohh be haftasonuu geldi hava da guzel yarın da ii olursa hava gezcem azcık ...var mı guzel hberler bugun geçmişi okumadm henuz ...
benim hocamda sınavı geçirecek kadar öğretti malesef eşimle öğrenmeye çelıştım ama şunu anladımki kocadan hoca olmuyo
en ufak hatamda sesi sonses açılıyo beyfendinin sanki profosyenelizde araba konusunda hata yapma sansımız yokmuş gibisinir oluyorum
zaman zaman kullanıyorum ama daha trafiğe tam analmıyla çıkmadım heycan yenmem lazım ama sağolsun kocam yanımdayken heycanım panik atağa dönüyü onşara göre kadınlar hiç bir zaman iyi bir sürücü olamaz
bak aslında nekadarda güzel sürüyorumm
ilk kirmiziyi gorunce yikilmistim ama simdi toparlandim iyiyim daha erken diyip kendimi kandirmaya devamm
kızlar ben duşa gircem kaçtım şimdilik ama pc açık
selamlar herkese...
teşekkürler canım iyiym
okuldan geldim bişeyler yedim falan oturdum ancak
bakayım dedim sizlere de geçmişi okuyacak derman bulamadım kendimde
birazdan kalkıp puzzle başlıcam
epeydir de yapmıyordum iyi olacak
Kızlar netteki gebelik günü hesaplamaları doğrumu sizce?
Bu hesaba göre 4 hafta 6 günlük hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?