Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ne diyosuunnn valla bu bomba haber oldu çok sevindim haykoliğeSağlıkla büyütsün inşallah göbişinde de kucağında da

valla oyle bi ii geldi ki bu hber ilaç gibi ... iki sene sonnda geldi mucizesii bizim de gelcekkk bizim de gelckkk inşşşşş

ay bu film çok heyecanlı oldu yaaa azcık izleyim gelirim kızlarrrrrrrr...

yavv benim dansöz oynamıyor ben nasıl yapcam bunuuuuuu aslında oynaması lazım ama yapamadım yineeee kızlar bilen varsa söylesinde ekleyeyim hareketli çünkü

Inşallah cnm benim Rabbim hepimizin kucağını doldursun yaşayan bilir yaşamayan bilemez verecek olan Rabbim ilaçlar kürler vesile olur inşallah duayida eksik etmeyelim herzaman Ondan istemeliyiz verecek olan O.hepiniz duamdasiniz kızlar benden bukadar bu gece yarın görüşmek üzere Allah a emanet olun

kağat çıbıklarr yani megin deyimiyle cnm ya o gerçeği göstermıomş dhc yapmş tek çizgi çıkmş ben yapmştım bana hiçç çizgi çıkmamıştı yine bi dene istersen de ...

Bana koltuk kalmayacak bu gidişle:):)ayy ne güzell yaa maşallah Rabbim bizede nasip eder inşallah

İnşallahhhh

bi de hayy var haykolikkkk yeni verdi hberii bu akşamm

Listeye baktım iki yeni hamişimiz vardı.Şimdi siz söyleyince duydum ok sevindim.Kan mı baktırmış?Darısı başımıza inşallah,benden önce senin batın var önce sen ver müjdeyi

Selam canım,bence bebiş varsa çıkar,ama çıkmasa da önemseme derim.Çünkü o kağıt testler fazla güvenilir olmayabiliyor.İnşallah pozitif çıkar bebişin gelir.

ben de 100 numerolu koltuğu alem litfen

kağat çıbıklarr yani megin deyimiyle cnm ya o gerçeği göstermıomş dhc yapmş tek çizgi çıkmş ben yapmştım bana hiçç çizgi çıkmamıştı yine bi dene istersen de ...

evet yaa banada hi güven vermiyo o testler bu ay ben 4ünü heba ettim 1 tane kaldı pazar sabahı onunla yapıyım p.teside hala regl olmazsam eczaneden alırım artık:18: bu ay çok heyecanlıyım yaa, kendimi telkin etmeye çalışıyorum bişey yoktur ümitlenmiyim diye ama insan ister istemez her ay ümitleniyo şimdi ateşimi ölçtüm 37.3 normali kaçtır bilmiyorum hiç ,sadece bikaç gündür düşüyomu diye kontrol ediyorum çok şükür düşmedi daha

hadi inşşş elisimmm arka arkaya ii hberlerr alalım inşşşşşşşşşşş

ateşin süperr cnm sen yap yne o testi olmadı alrsn yne eczaneden inş bebişin sennledr cnmcm

ovulasyon testin var mı evde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…