Ne diyosuunnn valla bu bomba haber oldu çok sevindim haykoliğeSağlıkla büyütsün inşallah göbişinde de kucağında da
Ne diyosuunnn valla bu bomba haber oldu çok sevindim haykoliğeSağlıkla büyütsün inşallah göbişinde de kucağında da
ben de 100 numerolu koltuğu alem litfen
ayyyyyy inşallah inşallah müjdeli haberin bebişin gelir duygummm inşallah...
anladım canım sorun yokmuş ne güzel bizlerde kürler vs kullanıyoruz bakalım
beim eşimin değerlerinde problem vardı.inşallah iyi gelecek..
.inşallah tez zamanda gelir bebeğin...
merhabaaa hepinizeeebu aralar pek yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum yazılarınızı akşamları. yarın regl günüm çok heyecanlıyım:18: birkaç gündür kasık ağrım var ara ara yarın kırmızılar gelmezse pazar sabahı şu dandik ince kağıt testlerden yapsam bişey varsa çıkarmı sizce?
yavv benim dansöz oynamıyorben nasıl yapcam bunuuuuuu aslında oynaması lazım ama yapamadım yineeee kızlar bilen varsa söylesinde ekleyeyim hareketli çünkü
ay bu film çok heyecanlı oldu yaaa azcık izleyim gelirim kızlarrrrrrrr...
Bana koltuk kalmayacak bu gidişle:):)ayy ne güzell yaa maşallah Rabbim bizede nasip eder inşallah
bi de hayy var haykolikkkkyeni verdi hberii bu akşamm
merhabaaa hepinizeeebu aralar pek yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum yazılarınızı akşamları. yarın regl günüm çok heyecanlıyım:18: birkaç gündür kasık ağrım var ara ara yarın kırmızılar gelmezse pazar sabahı şu dandik ince kağıt testlerden yapsam bişey varsa çıkarmı sizce?
ben de 100 numerolu koltuğu alem litfen
şimdilik bizim için bunu oynatalım eğer tutarsaaa daha çıtırı gelip oynayacak burdaaa inşallahhhEki Görüntüle 304343
kağat çıbıklarr yani megin deyimiylecnm ya o gerçeği göstermıomş dhc yapmş tek çizgi çıkmş ben yapmştım bana hiçç çizgi çıkmamıştı yine bi dene istersen de ...
İnşallahhhh
Listeye baktım iki yeni hamişimiz vardı.Şimdi siz söyleyince duydum ok sevindim.Kan mı baktırmış?Darısı başımıza inşallah,benden önce senin batın var önce sen ver müjdeyi
Selam canım,bence bebiş varsa çıkar,ama çıkmasa da önemseme derim.Çünkü o kağıt testler fazla güvenilir olmayabiliyor.İnşallah pozitif çıkar bebişin gelir.
evet yaa banada hi güven vermiyo o testler bu ay ben 4ünü heba ettim 1 tane kaldı pazar sabahı onunla yapıyım p.teside hala regl olmazsam eczaneden alırım artık:18: bu ay çok heyecanlıyım yaa, kendimi telkin etmeye çalışıyorum bişey yoktur ümitlenmiyim diye ama insan ister istemez her ay ümitleniyoşimdi ateşimi ölçtüm 37.3 normali kaçtır bilmiyorum hiç ,sadece bikaç gündür düşüyomu diye kontrol ediyorum çok şükür düşmedi daha
Eki Görüntüle 304350 hobaaaaaaaaa bizim için şimdilik anca bu teyze oynarrrrrr
evet yaa banada hi güven vermiyo o testler bu ay ben 4ünü heba ettim 1 tane kaldı pazar sabahı onunla yapıyım p.teside hala regl olmazsam eczaneden alırım artık:18: bu ay çok heyecanlıyım yaa, kendimi telkin etmeye çalışıyorum bişey yoktur ümitlenmiyim diye ama insan ister istemez her ay ümitleniyoşimdi ateşimi ölçtüm 37.3 normali kaçtır bilmiyorum hiç ,sadece bikaç gündür düşüyomu diye kontrol ediyorum çok şükür düşmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?