Eki Görüntüle 304350 hobaaaaaaaaa bizim için şimdilik anca bu teyze oynarrrrrr
ateşin süperr cnm sen yap yne o testi olmadı alrsn yne eczaneden inş bebişin sennledr cnmcm
imkansız gibi geliyo bana yaa şoka girerim herhaldebu ay olursada hayıt ve adaçayı sayesinde olur he bide ferdanın önerdiği pozisyon sayesinde
süpperr yaaa ooo ii havafişek dansoz tam kutlma yapcz hamişler oluncaaaa: hadii hepimiz hamiş olalımmm tez zamandaaaaaaaaaaa
ferda gelmiş kızlardakika tutun ne kadar zamanda okucak geçmişi de gelck bakalm
canımmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemencık soylee anlatayımm aksamm meganla filan konusuyoduk forumda pek kişi yoktu zaten sonra bı ara meganda kayboldu bende gırdım neete kasık agrısı için arastırma yaptım nerye baktıysam hamılelık belırtısı yazıyordu gece geece aklıma gırdı kalktım bı test yaptım ama aksam cok cay ıctıgım ıcın pek ıhtımal vermedım aslında sonuc negatıf tabıı sonra saat 12 de kalktım bişey durtuyo benı kalk bı daha test yap dıye hadı kalktım bı test daha yaptım o neeeeeeeeeeeee ikinci cizgi silikkbi şaşırdımm bi şaşırdım ki sormayın hemen resmını cekıp sıteye koyucaktım makınemın pili bitmişş durrrrr hayko heyecan yapmaa kalk namazını kıl dedım kıldım hemen eşimi aradım dogrruuu doktorumuza gıttık ama nasıl heyecan varmıdır yokmudurr esım ayrı ben ayrıı hemen kan testı verdık 1 saat sonra sonucu aldıkk sonucum 289.38 ve ben ınanamıyorum ama hamıleyımmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr oyleyımkı suan boyle tepkısızz salak gıbı ama doktor salı gunu bı daha gel dedı ve progestan verdı düşük tehlikemisi var acep bendee.. zambakk sende adetıne 5 gun kala ogrendıgınde sonucun kac cıktıydı ben ıkı gun kala oğrendımm ayy kafayı yicemmm hemen secdeye kapandımm size dua ettım rabbbım kabul edıcekk kızlarrr ınanın bunaa ki nasıl ümitsizdim nasıl sıkıntılıydım bılen bılırr alllahıma bınlerce kez sukur olsunn bende buralalrdayım bı yere gıtmıyom hepınızıı hamişşş gorucemmm hepınızıııııııı
hemde ne oynayacağız göbecikler atacağızzzz hop hop yandan yandan MEGGG duygum aysunayy SAYAMADIĞIM TÜM Kk HATUNLARI hadiii şimdiden oynamaya başlıyoruz hep birliktee tey tey teyyyyyyy
YAV BENİM DANSÖZLER OYNAMIYORLAR KÖR OLMAYASICALAR:))))
hemde ne oynayacağız göbecikler atacağızzzz hop hop yandan yandan MEGGG duygum aysunayy SAYAMADIĞIM TÜM Kk HATUNLARI hadiii şimdiden oynamaya başlıyoruz hep birliktee tey tey teyyyyyyy
YAV BENİM DANSÖZLER OYNAMIYORLAR KÖR OLMAYASICALAR:))))
Hey allahım ya nerden buluyon bu resimleri
ama bak bu iyiydi iştee
araştırınca bulunuyor iştee
benim koca şimdi beni dansöz diye oynatcak şurdaaa çay bekliyor adam ben hala burdayım köpürmeden çayını demleyeyim kızlarrrr öpüyorum çok herkese iyi gecelerrrrrrrr
valla oyle bi ii geldi ki bu hber ilaç gibi... iki sene sonnda geldi mucizesii bizim de gelcekkk bizim de gelckkk inşşşşş
canımmmmm
varyaa ne kadar sevindim inan anlatamammm
böyle uzun bekleyenler hamile kalınca daha bir seviniyorum yaaa
Allah tamamına da erdirsin inşallahh
sorunsuz bir gebelik dilerimm
imkansız gibi geliyo bana yaa şoka girerim herhaldebu ay olursada hayıt ve adaçayı sayesinde olur he bide ferdanın önerdiği pozisyon sayesinde
nasil bi pozisyondu o cnm merak ettim belki lazim olur
nasil bi pozisyondu o cnm merak ettim belki lazim olur
araştırınca bulunuyor iştee
benim koca şimdi beni dansöz diye oynatcak şurdaaa çay bekliyor adam ben hala burdayım köpürmeden çayını demleyeyim kızlarrrr öpüyorum çok herkese iyi gecelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?