Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bu arada koltuk kavgasına tuutuşmayalım yanlış yazmışım 66 benim koltuk numaram

aman gülümm ne farketckkk sen 65.hamiş ol inan en az senn kadar sevnrm tatlım bnm bebişlerimz gelsn de her koltuk nosunda otrrm ben farketmzz ama inşşş tez zamanda gelir bebişlerimizzzz aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Cnm cakşırn toz halinde olanı var bendede sendede ondanmi nasıl kullaniyon bide

Bu arada koltuk kavgasına tuutuşmayalım yanlış yazmışım 66 benim koltuk numaram
66 tamam yazdım aklıma..
benimde 70 heeee sonra yerime geçmesin

tadını pek beğenmedi böyle kök..toprak vs tadı gelio dedi bi dikişte içti yoksa içilmiyo dedi..
ama alışırlar canım..herşeye çabucak alışıyolar artık
inşallah gerek kalmaz duygum çakşıra bu ay gelir bebişin..15 i hı az kalmış canım benim ovulasyon günüm senin batın
az kalmış duygum inşallah gelir meleğin

Son düzenleme:
Herkese selam :79:Kaç gündür iş güç misafir uğrayamadım.Çok özledim sizi nasılsınız?Ne var ne yok?

Cnm cakşırn toz halinde olanı var bendede sendede ondanmi nasıl kullaniyon bide

yok canım aktara gittim burda..kökü vardı tozu yoktu.köküne güvenemedim..
netten suyunu aldım bugün başladık..
sende kullanıyormusun ne zamandır..
sizde de mi hız morfoloji vs problemi var cnm.

aman gülümm ne farketckkk sen 65.hamiş ol inan en az senn kadar sevnrm tatlım bnm bebişlerimz gelsn de her koltuk nosunda otrrm ben farketmzz ama inşşş tez zamanda gelir bebişlerimizzzz aminnnnnnnnnnnnnnnnn
dUYGUM BENİM AYNI ŞEYLER SENİN İÇİNDE GEÇERLİİİ sen hamiş kal bir topikte gördüm dansözü burda bende senin için oynatcammmmmmm
66 tamam yazdım aklıma..
benimde 70 heeee sonra yerime geçmesin

n

oyy kuzuummmmmmmm benimmmm bütün koltuklar sana şans getirsin inşallahhhh

Yeni iki hamişimiz varmışAsemb,sewdam çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün,her şey yolunda gitsin inşallah

bat 18 ama erken gebelk testi aldm yaa onbeşi gibi yapcm bi testi ...inş cnm bnm Allahım nasip etsin bu ay inşşş ...

yok canım aktara gittim burda..kökü vardı tozu yoktu.köküne güvenemedim..
netten suyunu aldım bugün başladık..
sende kullanıyormusun ne zamandır..
sizde de mi hız morfoloji vs problemi var cnm.

Yok cnm bizde herifin herşeyi çok ii benim adet düzensizliği vardi 5aydir düzenli süt hormonu yükseliyodu arada bi.cts günü ovitrelle vuruldum beklemedeyim adet günüm bu ayın 20i bakalım hayırlısı artık

merhabaaa hepinizeee bu aralar pek yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum yazılarınızı akşamları. yarın regl günüm çok heyecanlıyım:18: birkaç gündür kasık ağrım var ara ara yarın kırmızılar gelmezse pazar sabahı şu dandik ince kağıt testlerden yapsam bişey varsa çıkarmı sizce?

canlarım benimmmmmmm...
hepimiz hamile kalırız inşallahhhhhhh..
sizler hamile kalın inan ki kendim kalmış kadar sevineceğim yaaa.
bi başkasınız aynı duyguları paylaşıp aynı stresli yoldan ilerliyoruz..
inşallah art arda hamile kalırız hepimiz..

dansöz mü ohohohh sefamız olsunnn oynat gülüm oynat sen de hamiş kal damat halayııı çekcmmm ben deeeee

canımmm inşallah aysunayımmmm bende çok istiyorummm herkes hamiş kalsın inşallahhhhhhhhhhh

bat 18 ama erken gebelk testi aldm yaa onbeşi gibi yapcm bi testi ...inş cnm bnm Allahım nasip etsin bu ay inşşş ...
ayyyyyy inşallah inşallah müjdeli haberin bebişin gelir duygummm inşallah...

anladım canım sorun yokmuş ne güzel bizlerde kürler vs kullanıyoruz bakalım
beim eşimin değerlerinde problem vardı.inşallah iyi gelecek..
.inşallah tez zamanda gelir bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…