bak görrr senn de az kaldı mucizeneeekoltuk nolarımızı hatrlıomsn gulum
tamam ama 65 i sen doldurursun inşallahhhhhh
duygummm hayıtı içen içtiği ay hamile kalıyo..heyecan yaptım şimdik ben
tamam canım gel gel 80 de senin olsun
kızlarrrrr 80 de bnm olsun. içimden öyle geçti
Aysunayyy be çok inanıyorum Allahın izniyle bizde gebe kalıcazzz bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah.Bu arada haykoliğe çok sevindimmm kafa yokki gece dalga geçtim hatta kasılmalarıylaaa söyle şu kasılmalarına gelmesinler diyeee Çok mutlu oldum gerçekten Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
gonce canımmmgeçen sene çekindim özellikle oraya gittim canım tatlıdır 12 saat yolu göze aldım yani iykide gitmişim çok memnun kaldım ben adetin 8yada 9.günü çekinmiştim ben 1 hafta önceden almıştım randevuyu şükür sorun çıkmadı onların makineleri ve ilaçları çok farklı sızı dahi hissetmedim doktor ve hemşireler çok ilgililer 330tlye çekinmiştim ....
benim 60 idi duygum
ama doldu 70 boşsa orası benim olsun mu
Duygummm inşallahhhh az kaldıııı belkide Rabbim ol derse olacak inşallah ol derrrrrrr o gören duyan bilen merhametlilerinde merhametlisi yüce Allahım inşallah bizlerede nasip edecek anne olmayııııııBen koltuk nomu unuttuuuuuuuuuummmm:44: 60lı bişeymiydiiii
Ben sırtüstü yapınca geriliyordu kasıklarım o nedenle yatamıyordum.
Ayrıca göğüslerim sadece kenarları acıyordu yeni yeni uçları acımaya başladı.
Birde idrar rengi koyulaşmıştı.
Anlayacağın diğer aylara göre çok çok az belirti ama vardı ama bebiş gelmiş :))
Dua edin olurmu hastalığım sıkıntı olması bebeğimiz için, sağ salim kalp atışlarını duyalım...
aysuncum sen çok iyisin..ben 3 basamaklı sayı diyorum kendimee:26:
Ruyali arkadasim,
ben de amerikadayim burda amazon.com dan "vitex agnus castus" diye arayarak buldum. belki fransa da boyle internetten satis yapan bi site varsa ordan bulabilirsin. hapi da var tohumu da var. Ben de dun aldim bakalim ins faydasini goruruz. :)
aynen canım hiçbi belirtim yok kasıklarım dışında gögüslerimdede yumurtlamadan beri ağrı var ama belirti olarak görmüyorum
Allahın izniyle canım inşallah duyacaksın o pıt pıt kalp atışlarına sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim canıımmmm
Bu sayılarda ne ayrıca
canım 3 basamaklılara geçmeden gelir inşallah bebeklerimiz..umudunu yitirme birsumummmm...
hepimiz aynı problemleri yaşıyoruz..aynı yöntemlerle şifa arıyoruz ve tek tek hamile haberleri geliyo bak
umudunu yitire canım sıra bize de gelecek...
inşallah tez zamanda...
inşallahh canım hiç korkmaa inan için rahat gidebilirsinnnn çok ama çok iyiydi hiç ağzrı sızı duymadım 5 dk bişey sürdü zaten doktor hcgyi çekerken muhabbet ediyorduk hiç anlamadım bileçok teşekkür ederm canm. bende orayı düşünüyorum ocak ayında allah kısmet ederse.en azından o dertten kurtulayım.
senn 66ıydı bnm de 65 hatta arka arka hsamiş kalcz muhabbeti yapmştıkkinşş ya çok umutlyum ben hele haycıgımla bugun çok daha umut doldummm hayıt içıosn demi gülüm preseed aldn mı?
kızlar aranızda poliple ilgisi bilgisi olan varmııııı
duygum çakşırı bugün ilk kez içtik..ve öyle az gitti ki..
çay bardağının 1/4 ü kadar çakşır üzeri su o şişe.belkide 1 ay dayanır..ve gözlenebilir bir artış için 5 litre yani 5 ay kullanılmalıymış..
bu ovulasyona pek fayda etmez sanırım ama hayıtım var preseedem var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?