Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar yaa bişey sorcam benim kasiklarimdan biraz yukarısina iğne batmalari oluyo cts çatlatma iğnesi vuruldum neden olabilir biliyonuzmu

bak görrr senn de az kaldı mucizeneee koltuk nolarımızı hatrlıomsn gulum

Duygummm inşallahhhh az kaldıııı belkide Rabbim ol derse olacak inşallah ol derrrrrrr o gören duyan bilen merhametlilerinde merhametlisi yüce Allahım inşallah bizlerede nasip edecek anne olmayıııııı Ben koltuk nomu unuttuuuuuuuuuummmm:44: 60lı bişeymiydiiii

Ruyali arkadasim,
ben de amerikadayim burda amazon.com dan "vitex agnus castus" diye arayarak buldum. belki fransa da boyle internetten satis yapan bi site varsa ordan bulabilirsin. hapi da var tohumu da var. Ben de dun aldim bakalim ins faydasini goruruz. :)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederm canm. bende orayı düşünüyorum ocak ayında allah kısmet ederse.en azından o dertten kurtulayım.

senn 66ıydı bnm de 65 hatta arka arka hsamiş kalcz muhabbeti yapmştıkk inşş ya çok umutlyum ben hele haycıgımla bugun çok daha umut doldummm hayıt içıosn demi gülüm preseed aldn mı?

aynen canım hiçbi belirtim yok kasıklarım dışında gögüslerimdede yumurtlamadan beri ağrı var ama belirti olarak görmüyorum
Allahın izniyle canım inşallah duyacaksın o pıt pıt kalp atışlarına sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin Rabbim canıımmmm

aysuncum sen çok iyisin..ben 3 basamaklı sayı diyorum kendimee:26:

canım 3 basamaklılara geçmeden gelir inşallah bebeklerimiz..umudunu yitirme birsumummmm...
hepimiz aynı problemleri yaşıyoruz..aynı yöntemlerle şifa arıyoruz ve tek tek hamile haberleri geliyo bak
umudunu yitire canım sıra bize de gelecek...
inşallah tez zamanda...

Son düzenleme:

tesekkur ederim ilk isim netten aramak olcak acaba doktora sorsam mi bi zarari yoktur dimi?

Saol canım, sizlerde bebişlerinize kavuşacaksınız inşaAllah...

inşallah arkadaşım..Allah büyük...

çok teşekkür ederm canm. bende orayı düşünüyorum ocak ayında allah kısmet ederse.en azından o dertten kurtulayım.
inşallahh canım hiç korkmaa inan için rahat gidebilirsinnnn çok ama çok iyiydi hiç ağzrı sızı duymadım 5 dk bişey sürdü zaten doktor hcgyi çekerken muhabbet ediyorduk hiç anlamadım bile
senn 66ıydı bnm de 65 hatta arka arka hsamiş kalcz muhabbeti yapmştıkk inşş ya çok umutlyum ben hele haycıgımla bugun çok daha umut doldummm hayıt içıosn demi gülüm preseed aldn mı?

Duygummm 65ti benim koltuk numaram ivettt şimdi hatırladımArka arkaya geliyor bebeklerrrrrrrrrrrrrr

hayıtımı içiyorummm ve farklı bişeyler oluyor sankiii hissediyorum ben bunu preseedi dün aldım amaa şu var pazartesi gelirse 14.günüm oluyor ama ben zaten genelde geç yumurtlarım ovucanda aldım yanında farklı bir yerden bakalım inşallah bu ay umutluyum birazcıkkkk

duygum çakşırı bugün ilk kez içtik..ve öyle az gitti ki..
çay bardağının 1/4 ü kadar çakşır üzeri su o şişe.belkide 1 ay dayanır..ve gözlenebilir bir artış için 5 litre yani 5 ay kullanılmalıymış..
bu ovulasyona pek fayda etmez sanırım ama hayıtım var preseedem var..

Bu arada koltuk kavgasına tuutuşmayalım yanlış yazmışım 66 benim koltuk numaram

ama şu var kşi bi sürü kür yapıorz çakşır cila çekck bence tadı naslmş cnm çok kötü mü eşim içerm dıo şimdi baştan istemıodu onbeşi buyuk gunn test yapcm negatif çıkarsa ben de hemen çakşır alcm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…