sağlık olsun canım
diğer aya inşallah
neler kullanıcaksın canım bu ay
hayıt da kullanmış lütfen
hayıtçığım gücenir adını anmazsak
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum yarın okulda toplantı var kıyafet ayarlamam lazımdolap dolu ama ben giycek hiç bişey bulamıyorum nedense öpüyorum hepiniziiii.
evet kızlarrr
hayıt gebemiz 5 olduu
var mı artıraaaannnn
ferda maket resminide koymuÅtuÅimdi nasıl tarif etsem ki utanıyorumda ama erkeÄin arkada olduÄu pozisyon desem anlarmısın? [/QUOTE
Esim gormeden yazayim yazayim telden gîrdim yine cokk yazamayablirim hepinize cok tsk edrruim iyîki warsiniz su,pozisyona gelimce,bu ay bende ó pozisyonu denedim mantikli bnce kadin yuzustu ayaklrini gogsune cekio kalca yukarda erkek arkada daha fazla acamam yeterince actim denneyin derim:)
Benim eşim bu ay çok umutluydu benden ama adet olduğumu öğrenince çok üzüldü şuan morali sıfır suratatı asık oturuyor bende kendime yetecek kadar anca umut var o yüzden şuan onu umutlandırıp teselli edecek gücüm yok oda bendenmi bekliyor bilmiyorum.....
İnşallah öyle bir artar ki artık herkes hamiş listesinde olur.Biz de liste günceemek için milletin topiğine salça oluruz "kızlar bat listemize adınızı yazdırmak ister misiniz, bakın o liste çok uğurlu kimin adını yazdıysak gebe kaldı" diye.Allahım duy sesimizi şu kapalı havalarda güneşimiz açsın...
Benim eşim bu ay çok umutluydu benden ama adet olduğumu öğrenince çok üzüldü şuan morali sıfır suratatı asık oturuyor bende kendime yetecek kadar anca umut var o yüzden şuan onu umutlandırıp teselli edecek gücüm yok oda bendenmi bekliyor bilmiyorum.....
aha bak haykoda benim resimden faydalanmış
Üzülmekte haklısınız ama umutsuzluk yok inşallah bebişlerimiz gelecek.Bu durumda eşinin de üzülmesi normal ama bence çok da canınızı sıkmayın.Elbet biz de sevineceğiz.
kızlar kararlıyım sabah test yapacam bakalım dua edinde o 2. çizgiyi bende göreyimmmm
bu arada merhaba tekrarr...
aha bak haykoda benim resimden faydalanmış
kızlar kararlıyım sabah test yapacam bakalım dua edinde o 2. çizgiyi bende göreyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?