Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum yarın okulda toplantı var kıyafet ayarlamam lazım dolap dolu ama ben giycek hiç bişey bulamıyorum nedense öpüyorum hepiniziiii.

sağlık olsun canım
diğer aya inşallah
neler kullanıcaksın canım bu ay

hayıt da kullanmış lütfen
hayıtçığım gücenir adını anmazsak

Sağol ferdatım ben buay preseed ve hayıt hapı kullanmayı düşünüyorum.Ama adetimhenüz 10 dk. önce başladı çoğalsın öyle siperiş etcem.Şuan çok çok az geliyor kist falan varsa ziyan olmasın.

evet kızlarrr
hayıt gebemiz 5 olduu
var mı artıraaaannnn

İnşallah öyle bir artar ki artık herkes hamiş listesinde olur.Biz de liste günceemek için milletin topiğine salça oluruz "kızlar bat listemize adınızı yazdırmak ister misiniz, bakın o liste çok uğurlu kimin adını yazdıysak gebe kaldı" diye.Allahım duy sesimizi şu kapalı havalarda güneşimiz açsın...

Benim eşim bu ay çok umutluydu benden ama adet olduğumu öğrenince çok üzüldü şuan morali sıfır suratatı asık oturuyor bende kendime yetecek kadar anca umut var o yüzden şuan onu umutlandırıp teselli edecek gücüm yok oda bendenmi bekliyor bilmiyorum.....

kızlar kararlıyım sabah test yapacam bakalım dua edinde o 2. çizgiyi bende göreyimmmm

Üzülmekte haklısınız ama umutsuzluk yok inşallah bebişlerimiz gelecek.Bu durumda eşinin de üzülmesi normal ama bence çok da canınızı sıkmayın.Elbet biz de sevineceğiz.

insallah canim insallah
rabbim bizlerinde kucagini doldurur biran önce insallah cnmm

yeni ay yeni umutlar cnm sende cok iyi biliyorsun zaten söylememe gerek yok
gelip gecer insallah cnm hayirlisiyla bebisinizi kucaginiza aldiniz mi hele bugunler hep hayalde kalicak

Üzülmekte haklısınız ama umutsuzluk yok inşallah bebişlerimiz gelecek.Bu durumda eşinin de üzülmesi normal ama bence çok da canınızı sıkmayın.Elbet biz de sevineceğiz.

Aslında ben kendimi hazırlamıştım adet olursam üzülmicem presed ve hayıt denicem diyordum ama eşim umutsuz görününce ben iki misli üzülüyorum.Umudum hevesim kırılıyor...Benim hamile kalacağımdan kimsenin umudu yok gibi görüyorum çünkü ailem öyle hissettiriyor bende acaba kendi kendimimi avutuyorum diye düşünüyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…