insallah cnmmmmm
eger görmessende tekrarlarsin cnm testi daha sonra
ama ins tek seferde silikde olsa görürsün o cizgiyi
Aslında ben kendimi hazırlamıştım adet olursam üzülmicem presed ve hayıt denicem diyordum ama eşim umutsuz görününce ben iki misli üzülüyorum.Umudum hevesim kırılıyor...Benim hamile kalacağımdan kimsenin umudu yok gibi görüyorum çünkü ailem öyle hissettiriyor bende acaba kendi kendimimi avutuyorum diye düşünüyorum......
meganım canımm..Aslında ben kendimi hazırlamıştım adet olursam üzülmicem presed ve hayıt denicem diyordum ama eşim umutsuz görününce ben iki misli üzülüyorum.Umudum hevesim kırılıyor...Benim hamile kalacağımdan kimsenin umudu yok gibi görüyorum çünkü ailem öyle hissettiriyor bende acaba kendi kendimimi avutuyorum diye düşünüyorum......
merhabalar aysunum
hosgeldin cnm
Canım senin batına daha 5 gün varmış.Erken değil mi?Ben en erken bat gün yapmanı öneririm.İnşallah bebişin o zaman sana görünür.
bence bu ay pas geç istersen hayıtı canım..
adetin ilk günü yada 3. günü başlamak anlamlı o hapa..
hani adetle beraber yumurta oluşumu başlıyo ya..
zaten klomen başlamışsın..
sen bilirsin tabii..
ilacın etkileşimi yok sanıyorum,bitkisel olduğu için..
gerçi dhc de daha geç başlamıştı sanki hapa..:44:
yada al kullan hemen
bilemedim..
tekrarr h.g aysunmmm
hayıt hapı, branca ursuli , f.pozsyon Töbe töbeelisteye yazarmşsn bi deeee
Canım kusura bakma Hayat Devam Ediyor' a dalmışımyavriiiim öldü
Ay neyse yarın sipariş edicem eczaneden. Daha önce bu hayıta benzeyen başka ilaç içmiştim bir de bunu deneyelim bakalım
meganım canımm..
biliyorum ara ara insan özellikle de kırmızılar gelince umutsuzluğa kapılıyor elinde olmadan.
ama üzülme yıpratma kendini ne olur..umutsuzluk en byük düşmanımız..
hayıt ve preesed kullanmışmıydın bu ay kullanacakmıydın..
umutsuzluk yok
hoşbuldum canım..
azram nasılsın bugün
toplanma işi vs devam ediyo.
eşim birazdan söylenmeye başlar 5 dk yazayım dedim gizlice
hayıt,preesed,keçi,çakşır,incir,f.pozisyon
bu liste
iyiyim guzucum cok saol cnm
evet cnm devam aksam üstüde yemek yemeye gittik esimin spor arkadaslariyla kosturuyorum habire anlayacagin cnm
aslinda yarin tasiniyorduk yeni evimize ama elektrigi kesmisler yarin yine de gündüz esya tasiycaz ufak tefek arabayla cnm pazartesi ilk isi esim actircak banyo yaptiriyorduk falan yarim kaldi is aman olsun bunda da vardir bir hayir sanirim birde esim isden ayrilmis patronu ayligini yatirmamis esimde sinirlenmis cikmis gelmis isden bakalim geldi mi üst üste geliyor zaten aslinda canim Sikkinda aldirmamaya calisiyorum isde ne dolmusum ya nasilsin demene pat döküldüm valla
sen nasilsin cnmcim
Aslında ben kendimi hazırlamıştım adet olursam üzülmicem presed ve hayıt denicem diyordum ama eşim umutsuz görününce ben iki misli üzülüyorum.Umudum hevesim kırılıyor...Benim hamile kalacağımdan kimsenin umudu yok gibi görüyorum çünkü ailem öyle hissettiriyor bende acaba kendi kendimimi avutuyorum diye düşünüyorum......
canım ben hesaplayıcıya göre yazmıştım ama ovulasyondan 14 gün sonra adet olunuyomuş öyle olunca 12 si oluyor
merak işte canımmmmduramıyorum ki pek umudumda yok ama işteee
canlarımmmm bugun erken yatayımmm yarınn kemeraltına gitcemm alşverşee belki duymşsnzdur adınıııı hadi gelin sizi de götrymmmöpyrmmm tatlılarımmmm canlarımmm mucksssssssssssssss ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
üzüldüm canım eşinin işten ayrılmasına...
bundada vardır bi hayır..tekrar bulur sıkma canını hem belki daha iyi bi yer bulru..
evide taşındıktan sonra yaptırırsınız artık banyoyu..
iş yapılır biter azracım..sıkma canını..
taşınırsınız bi solukta inşallah..
bende iyiyim canım 7.geleneksel halvet günleri başladı..ovulasyona az kaldı..
çakşırım geldi
öyle işte yine başladı bi döngü bakalım inşallah bu sonuncu olur..
duygummmm canım iyi geceler..
ohh ohhh iyice gez kafanı dağıt vallahi..
bizimkinin yarın veli toplantısı var evdeyim h.sonu..bende geleyim seninle
iyi geceler kuzummmmmmmmmm
canlarımmmm bugun erken yatayımmm yarınn kemeraltına gitcemm alşverşee belki duymşsnzdur adınıııı hadi gelin sizi de götrymmmöpyrmmm tatlılarımmmm canlarımmm mucksssssssssssssss ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bi kere hiç kimseyi takmayacaksın.Benim ailem de olsa böyle bir durumda bana negatif bir şeyler hissettiriyorsa ilişkimi yüzeysel tutarım.Çok hassas dönemler,bizim hiçbir şekilde strers gerginlik vs..yaşamamamız lazım.Bu etraf meselesi bende ipleri koparıyor.Seni sadece eşin ilgilendirir.Ayrıca bu kadar umutsuz olma hiç gerek yok.Bebişlerimiz gelene kadar hepimiz kendimizi avutuyoruz.Geçici bir durum bu.Tıp gelişti ve biz bu güzel teknolojilerden faydalanabiliyoruz.Hepimizin bebişi gelecek,hepimizin kocişi baba olacak, ama geç ama erken.
Anladım çıkma ihtimali yükselyor tabi ama çıkmaa sen yine de ümütsizliğe kapılma,birkaç gün sonra tekrar edersin.
Evet doğru ummadık taş baş yararcnm orasini rabbim bilir kimse bunu bilemez ki
hem bir laf vardir ummadik tas bas yarar diye simdi kimse ummuyor ya senden heran kalabilirsin belki.
allahim ol derse olur cnm insallah rabbim biran önce versin iyice aratmadan cnm
Evet hayıt hapını almadım henüz yarın alıcam presedide adetim iyice sökülünce alıyım diyorum şimdi henüz damla damla geliyor leke leke eğer kist olduysa ve gerisi gelmezse presedi önümüzdeki ay alabilirim:44:meganım canımm..
biliyorum ara ara insan özellikle de kırmızılar gelince umutsuzluğa kapılıyor elinde olmadan.
ama üzülme yıpratma kendini ne olur..umutsuzluk en byük düşmanımız..
hayıt ve preesed kullanmışmıydın bu ay kullanacakmıydın..
umutsuzluk yok
Evet haykoma çooooook sevindim beni kaderdaşı ilan etmişti bende peşinden gelirim onun öbür ay inşallahmegannn ümitsiz olannn direk hamiş kalıooogecen gece haycımm nasl ümitsizdi hatrlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?