ama canım cokta merak edıyorum keseyı ya ne olacak bıze anlamadım:18::18:
geçen hafta cuma akşamı yapıldı canım ama malesf negatifff
beklemedeyim
hoş buldukkkk azrammmm
akşam bende eve gittiğimde yapıcam ev işini hiiiiiiçççç bitmiyo
kendime tatil ilan edyim diyorum ama oda olmuyo ev dağınıksa yada temizliğin üstünde bir kaçgün geçince sinir oluyorum yaaa nankör bu ev işi nankör nekadar temizlersen okadar inkar ediyoo
acısın acısın bebik geliyo maşalllahbenimkilerde her ay acırlar ama bebek gelmez
kızlar bişey sorucam şimdi bebek kendiliğinden düşerse korunmama gerek var mı :26::26:
kızlar bende face eklemek istiyorum sizi.
azra .puffy.ilda ve facesi olan herkesss canım bana da yollarmısınız...
sağol canım bunda da vardır bi hayır....geçmiş olsun oflum çok üzüldüm gerçekten rabbım böyle nasip etmiş bunda da vardır bi hayır cnm benımm
İnşallah atlatırım.....senin ilacın yeni bir gebelik hayırlısıyla cnm bnm..atlatacaksın elbette.
Allahım bunu unutturacak başka bir acı vermesin cnm bnmm...
canımmm yaa üzme kendini demek kolay ama nedenir bilemiyorum bol bol dua ett düşük olursada düşük sebebini araştır bence neden kaynaklanıyo tedavini ol canım bidaha canın yanmasın allahım en kısa sürede tekrar anne olmayı nasip etsin sana
evet kuzum insan merak ediyo ama ne bilem ben enazından bi hafta bekliyim ama sen napsan bilemedim gerçi bu heyecanla dr a koşarsın gibime gelıyo
inşalahh vardır canım benım tekrar test yapmadın mı
benı iyi tanımızsın canım valaaaa
inşallah ama perşembe doktorda gördü gebelik yok oyüzden umudum gelecek aylera
sanırım aklımı yicem
ya şu 10 dk da bir msj olası çok gıcık yaaa
ve sanırım ben hiç birinizi bulamıyorıum faceden
sizde beni dışarıya kapalı olduğumu ziçin en iyisi şööle yapalım
face de kadınlar kulübü sayfası var resmi sayfa oaraya üye olalım
oaradan bulalaım birbirimizi olmaz mı yaaa
hahahatanımammı kuzum benımmm benımde pc kucakta ama uzak tutmaya çalışıyorum azcık yakın tutmayın dıyolarda dikkat edek bari
akşam bende eve gittiğimde yapıcam ev işini hiiiiiiçççç bitmiyo
kendime tatil ilan edyim diyorum ama oda olmuyo ev dağınıksa yada temizliğin üstünde bir kaçgün geçince sinir oluyorum yaaa nankör bu ev işi nankör nekadar temizlersen okadar inkar ediyoo
acısın acısın bebik geliyo maşalllahbenimkilerde her ay acırlar ama bebek gelmez
cnm orada begenenleri göremiyorsun ki
ben aramayi herkes diye aciyorum kisa süreligine
sana özele yazayim adimi soyadimi bul beni cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?