benımde1108 cıkmıştı dr 5 haftalık dedı şimdi p tesı gıtsem kese gorunurmu acaba ya
heeeyyyy bende buradayım ama beni gören yokmukii :26:
canum her 10 dk bir mesj atabiliyomuşum
face i yollicam hele şu 10 dk geçsin bi
hoşbulduk şeker nasılsınhoşgeldin cnmmmmm
ben gördiiimmmm
hoş bulduk tatlı gebe nasılsın
canımmm inş.acı ağrı sızı olmadan atlatırsın bu durumuu nekdarlıktı senin bebeğinn değerin falan düşüktü sanırım ilk test yaptırdığında keseyi falan görmüşmüydün nekdardı :26::26:
bilmiyorum cnm ne zamana düser ama
insallah bu süreci cabuk atlatirsin kuzum
ablam hemen gıtme dedı kan degerlerı duşuk cıktımı doktor bekleyecegı yerde hemen dışgebelık yada kese gorunmuyo deyıp dahada cok strese sokuyo 6 yada 7 haftalıkta gıtmek daha saglıklı bu sure sarfında bol bol dınlenın hıc bı işle ugraşmayınkı bebış kan degerlerını yukseltsın ve iyi beslenmemız gerek canım
hoşbulduk şeker nasılsın
oleyyyyyyy görünmez değillmişimmm
geçen hafta cuma akşamı yapıldı canım ama malesf negatifffhoşgreldın canım test yapmadınmı daha
hosgeldin eminemmmmm
canım benm ozaman bizim aynı hemen hemen geçen hafta cumartesi 801 çıktı değerim 4 haftalıkmış giitim gördüm keseyi sen gittiğinde kesin görürsün keseni beklem bence gitt
kızlar en az 5 haftalık vardır çünkü kese boyutu 12 mm falandı...
İnşallah çabuk atlatırım...
ablan cok haklı bencede hatta bende biraz daha bekliyim aynen ablanın dediği gibi olmustu ilkinde oyuzden gitmiycem bende bekliycem sende bekle ozaman kuzumm bol bol dınlenelim pc yi uzaktan kullanalım
ablan cok haklı bencede hatta bende biraz daha bekliyim aynen ablanın dediği gibi olmustu ilkinde oyuzden gitmiycem bende bekliycem sende bekle ozaman kuzumm bol bol dınlenelim pc yi uzaktan kullanalım
akşam bende eve gittiğimde yapıcam ev işini hiiiiiiçççç bitmiyoiyiyim birtanem buralardayım..ara ara ev topluyorum..
iyiyim çok şükür cnm benım yalnızca göğüslerim coook acıyoo
yollladım canım
ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?