Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bilmiyorum cnm ne zamana düser ama
insallah bu süreci cabuk atlatirsin kuzum

kızlar en az 5 haftalık vardır çünkü kese boyutu 12 mm falandı...
İnşallah çabuk atlatırım...

ablan cok haklı bencede hatta bende biraz daha bekliyim aynen ablanın dediği gibi olmustu ilkinde oyuzden gitmiycem bende bekliycem sende bekle ozaman kuzumm bol bol dınlenelim pc yi uzaktan kullanalım

senin ilacın yeni bir gebelik hayırlısıyla cnm bnm..atlatacaksın elbette.

Allahım bunu unutturacak başka bir acı vermesin cnm bnmm...

canımmm yaa üzme kendini demek kolay ama nedenir bilemiyorum bol bol dua ett düşük olursada düşük sebebini araştır bence neden kaynaklanıyo tedavini ol canım bidaha canın yanmasın allahım en kısa sürede tekrar anne olmayı nasip etsin sana

ablan cok haklı bencede hatta bende biraz daha bekliyim aynen ablanın dediği gibi olmustu ilkinde oyuzden gitmiycem bende bekliycem sende bekle ozaman kuzumm bol bol dınlenelim pc yi uzaktan kullanalım

ama canım cokta merak edıyorum keseyı ya ne olacak bıze anlamadım:18::18:

ama canım cokta merak edıyorum keseyı ya ne olacak bıze anlamadım:18::18: vala canım şuan kucagımda pc

iyiyim birtanem buralardayım..ara ara ev topluyorum..
akşam bende eve gittiğimde yapıcam ev işini hiiiiiiçççç bitmiyo
kendime tatil ilan edyim diyorum ama oda olmuyo ev dağınıksa yada temizliğin üstünde bir kaçgün geçince sinir oluyorum yaaa nankör bu ev işi nankör nekadar temizlersen okadar inkar ediyoo
iyiyim çok şükür cnm benım yalnızca göğüslerim coook acıyoo

acısın acısın bebik geliyo maşalllah benimkilerde her ay acırlar ama bebek gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…