Bu arada kızlar benim reglim hala gelmedi gelecek ama naz yapıyor göğüslerim acıyor burnumda herzaman çıkan sivilcme de çıktı bugün gelir herhalde ama ilk gündne sayınca benim 8 inde olmam lazımdı en geç dün. İk günden sayınca bugün 37. günüm oldu. Bir gün sonradan sayınca 36. Çok sıkıntılıydım bu ay ondan oldu sanırım. Ya ben bu hayıt hapına bu ay reglimden sonra başlasam zaten bir regli daha olucam sonra çalışmalara başlıcaz hayırlısıyla ben iki ay içmiş olurum düzenli gelir belki.
Selam kizlarrrrr pazara gittik geldikkkk bebegime bir tulum bide ayakkabi aldim dayanamadim napim ayakkabi kot ustune kirmizili tulumda beyaz gri tavsan var ustunde
benim sloganım o zaten hayatım ev işi kadar nankör birşey yok bu kayatta..yaptıkça ister doyumsuz şeyy
herkesi öptüm kızlar. Ben linkleri ildaya yolladım eklemek isteyen ildamdan alabilir. Kucaman kucaman öptüüümm
slm cnm hoşgeldin ayy ne güzeldir onlar şimdii
Selam kizlarrrrr pazara gittik geldikkkk bebegime bir tulum bide ayakkabi aldim dayanamadim napim ayakkabi kot ustune kirmizili tulumda beyaz gri tavsan var ustunde
herkesi öptüm kızlar. Ben linkleri ildaya yolladım eklemek isteyen ildamdan alabilir. Kucaman kucaman öptüüümm
Cok guzel valla kiz olursa iflas edicez garanti lcw de neler var neler dolanirken kendimi kaybediyorum ben ayri begeniyom kocam ayri erkek reyonuna hic bakmiyoz bile
Ayy benim evde temizlencek ama ben oturup duruyorummm
Cok guzel valla kiz olursa iflas edicez garanti lcw de neler var neler dolanirken kendimi kaybediyorum ben ayri begeniyom kocam ayri erkek reyonuna hic bakmiyoz bile
hadi hayırlısı bakalım gönlünüze göre olur inşallah sağlıklı bi bebiş olur inşallahh
kız ıcın daha cok çeşit var tabı onlar daha cok dıkkat çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?