Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam kizlarrrrr pazara gittik geldikkkk bebegime bir tulum bide ayakkabi aldim dayanamadim napim ayakkabi kot ustune kirmizili tulumda beyaz gri tavsan var ustunde

evet kadınlar kulubünden bulalım da face daki üyelik isimlerimiz gözükür orda da yani kendi isimlerimiz. Nasıl tanııyacağız ki birbirimizi.

evet cnm reglin gelince hemen baslarsin ne kadar cok kullanirsan o kadar iyi hormonlar icin cnm
insallah reglin gelirde biran önce baslarsin
yada bebis gelsin..

Selam kizlarrrrr pazara gittik geldikkkk bebegime bir tulum bide ayakkabi aldim dayanamadim napim ayakkabi kot ustune kirmizili tulumda beyaz gri tavsan var ustunde

hoşgeldın canım anaaaaaaaa şimdi baktıkca dahada cok heycanlanıp sabırsızlanıyon gıydırmeye

Cok guzel valla kiz olursa iflas edicez garanti lcw de neler var neler dolanirken kendimi kaybediyorum ben ayri begeniyom kocam ayri erkek reyonuna hic bakmiyoz bile

hadi hayırlısı bakalım gönlünüze göre olur inşallah sağlıklı bi bebiş olur inşallahh
kız ıcın daha cok çeşit var tabı onlar daha cok dıkkat çekiyo

Cok guzel valla kiz olursa iflas edicez garanti lcw de neler var neler dolanirken kendimi kaybediyorum ben ayri begeniyom kocam ayri erkek reyonuna hic bakmiyoz bile

bende kız cok sevıyorum ama benım kocamın o olacak ailesı erkek olsun deyıp benı sınırden delırtıler yaaaaa şimdidennn

hadi hayırlısı bakalım gönlünüze göre olur inşallah sağlıklı bi bebiş olur inşallahh
kız ıcın daha cok çeşit var tabı onlar daha cok dıkkat çekiyo

Oyle canim cok cesit var rabbim isteyen herkese nasip etsin kizlar hepinize saglikli bebecikler nasip etsin allah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben facedeki kk sayfasındaki son karikatür varyaaa
oraya yorum yapıcam ilda diye
ahada o benim işte
eklersiniz silicem sonra ama bilginiz ola

canımmm benimm yaa insan hevesleniyo dimi ama bende halen heves yok sanırım kalp etışlarınıda duyana kadar heves olmıcak heralde senin nekadarlıktı gamzem ya kusura bakma unutuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…