Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende kız cok sevıyorum ama benım kocamın o olacak ailesı erkek olsun deyıp benı sınırden delırtıler yaaaaa şimdidennn

Hay yarabbim onlarin demsiyle mi olacakmis erkek isteyen hemen bitane doguruversin ben siparisle yapmadim ne cikarsa kabulum de bak konusabilcekler mi

canım benım inşalahh aralık ayı sana ugurlu gelırde bebiş olur
inşallah canım ama bak aralık ayınında nerdeyse ortasına geldik benim umudum 2012

benim sloganım o zaten hayatım ev işi kadar nankör birşey yok bu kayatta..yaptıkça ister doyumsuz şeyy

değilmi ya nankör yap yap aynı akşam eve gidiyorum kızım odasını dağıtmış oluyo avga ediyoruz
şimdi 2 günden beri eve gidiyorum anne odama gelmeeee diye bağırıyo tamam diyorum girmiyorumm sonra gelebilirsin annecim diyo giriyorum heryer çok düzenli giyinmiş süsülenmiş omzunda bir çanta beni karşılıyo senmi topladın kızım evet annecim sonra tabi yatağınınarkasına doğru şöyle bir bakıyorum aman amann kimseler görmesin eline ne geçtiyse oraya saklamış ona göre ev toplamak yatağın arkasına bütünn ıvır zıvırları atmakkk

canımmm benimm yaa insan hevesleniyo dimi ama bende halen heves yok sanırım kalp etışlarınıda duyana kadar heves olmıcak heralde senin nekadarlıktı gamzem ya kusura bakma unutuyorumm

Ondort haftalik oldu tatlim en son persembe gittim ikili test sonucunu aldim tekrar bakti parmagini emip duruyodu sipa on gun sonra cinsiyetini ogrenirim bence kocamdan gizli gitsem yeniyil hediyesi olarak cinsiyetini desem ona ahhh ahhh

kiz ilda buldum seni ama yollayamiyorum sana istek
istek gönderelemiyor diyor.
senin yorumun altina azra yazicam sen yolla bana istek hahah

ohh ne güzel eminecim senin kızın var öyle mi??

Allah bağışlasın cnm bnm..ama bak akıl edip toplayıverior maşallah cnmm

Ondort haftalik oldu tatlim en son persembe gittim ikili test sonucunu aldim tekrar bakti parmagini emip duruyodu sipa on gun sonra cinsiyetini ogrenirim bence kocamdan gizli gitsem yeniyil hediyesi olarak cinsiyetini desem ona ahhh ahhh

oo maşallahhhhh ssizee baya varmış senin benmde kesemi gördük dün :):)doktor çok bişey demedi riski falan var yada yok 10 milim dedi 5 haftalık dedi normalmi acaba yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…