bende kız cok sevıyorum ama benım kocamın o olacak ailesı erkek olsun deyıp benı sınırden delırtıler yaaaaa şimdidennn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben facedeki kk sayfasındaki son karikatür varyaaa
oraya yorum yapıcam ilda diye
ahada o benim işte
eklersinizsilicem sonra ama bilginiz ola
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben facedeki kk sayfasındaki son karikatür varyaaa
oraya yorum yapıcam ilda diye
ahada o benim işte
eklersinizsilicem sonra ama bilginiz ola
inşallah canım ama bak aralık ayınında nerdeyse ortasına geldik benim umudum 2012canım benım inşalahh aralık ayı sana ugurlu gelırde bebiş olur
benim sloganım o zaten hayatım ev işi kadar nankör birşey yok bu kayatta..yaptıkça ister doyumsuz şeyy
canımmm benimm yaa insan hevesleniyo dimi ama bende halen heves yok sanırım kalp etışlarınıda duyana kadar heves olmıcak heralde senin nekadarlıktı gamzem ya kusura bakma unutuyorumm
ilda senin arkadaşlık istek gönderme butonun kapalı cnm bnm
amma şifreli işler yapıyoruz yaaa
Oyle canim cok cesit var rabbim isteyen herkese nasip etsin kizlar hepinize saglikli bebecikler nasip etsin allah
amma şifreli işler yapıyoruz yaaa
otur cnm bnm sen gibesinn..ufak ufak yaparsın ağır işleride kocaya devret..
inşallah canım ama bak aralık ayınında nerdeyse ortasına geldik benim umudum 2012
değilmi ya nankör yap yap aynı akşam eve gidiyorum kızım odasını dağıtmış oluyo avga ediyoruz
şimdi 2 günden beri eve gidiyorum anne odama gelmeeee diye bağırıyo tamam diyorum girmiyorumm sonra gelebilirsin annecim diyo giriyorum heryer çok düzenli giyinmiş süsülenmiş omzunda bir çantabeni karşılıyo senmi topladın kızım evet annecim sonra tabi yatağınınarkasına doğru şöyle bir bakıyorum aman amann kimseler görmesin eline ne geçtiyse oraya saklamış ona göre ev toplamak yatağın arkasına bütünn ıvır zıvırları atmakkk
Arkadaşlık İsteği ve Tanımadıklarına Mesaj Göndermen 2 Günlüğüne Engellendi.
hahha ceza yedim
şükür olsun kzılar yapabildik
azra hadiiiii
Kiz uc bes gun daha ellemesem cop ev olacak cok pislendi evimmm sadece supursem olacak ama kolum kalkmiyo ya
Ondort haftalik oldu tatlim en son persembe gittim ikili test sonucunu aldim tekrar bakti parmagini emip duruyodu sipa on gun sonra cinsiyetini ogrenirim bence kocamdan gizli gitsem yeniyil hediyesi olarak cinsiyetini desem ona ahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?