alev hanginizdiniz kızzz
kafam karıştı iyice
canımm yaa tühh nolcek şimdii:)))
canım sende ateş oluyomu:18:
:))))) şimdi herkes birbirinin profilene bakarr
canım sende ateş oluyomu:18:
aynen
ben bakiyorum mesela
benim canım..
:))))) şimdi herkes birbirinin profilene bakarr
aynen
ben bakiyorum mesela
ne ateşi kuzum ateşinmi var senin
canım sanada sorayım ya sende de oluyomu ateşlenme sabah kahvaltıda oyle bı ateşlendımkı dudagımda ucuk cıktı hemen bebege zarar olurmu ya ates:18:
canım sanada sorayım ya sende de oluyomu ateşlenme sabah kahvaltıda oyle bı ateşlendımkı dudagımda ucuk cıktı hemen bebege zarar olurmu ya ates:18:
gamzee mesuuut
umut egeee
ferdaaaa sizide istiyorum bennn
Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.
ben ilk hamiellğim kesinleşinde facede bunu paylaştım
sizlede paylaşmak istedimmm
yok cnm bende ateş felen yok ayaklarım usuyo hatta buz gibi oluyolar ısıtamıyorum onları hiç
grip felenmi olcan yada üşütmüş olabılırsın kuzum eğer çoksa ateşin parol alabılırsın sanırsam ama yınede bi dr a sormak lazım kuzum
aman dikkat et kendıne cnm benım
Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.
ben ilk hamiellğim kesinleşinde facede bunu paylaştım
sizlede paylaşmak istedimmm
ben hamilelğimi öğrenmeden bi hafta önce bende de uçuk çıktı dudaklarım çatladı doyuldu halende dudaklarım soyuluyo uçuk gitti ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum ya üzüntüden dedim kardeşim askere gitmişti ona üzüldüm dedim ama meğer hamileymişim belkide ondandır sabahlarıda eşim hep diyodu ateşin var senin doktora gidelim hasta olucaksın die şimdi normal ama oda hamielliktenmiş meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?