bi sabah oldu canım boyle benımde ayaklarım buz gıbı pisss kapıcı yakmadı ya peteklerı bı ısıtsa ev sıcak olur ama manyak yakmadı daha yaa
gamzee mesuuut
umut egeee
ferdaaaa sizide istiyorum bennn
benımde gabelikten herhalde canımm
Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana, ağzı bana benzeyecek. Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi, kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi, yok yok 'baba' dedi. Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi, kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi ismini ben vereceğim, soyadını senin verdiğin gibi.
ben ilk hamiellğim kesinleşinde facede bunu paylaştım
sizlede paylaşmak istedimmm
facebookta mı ekliyorsunuz nasıl ekliyorsunuzzz.. isimlerimi gönderiyorsun yoksa kadınlar kulubü sayfasından mıı...
ofludan kotu haber gelmis
cokk uzuldum yaa
allah sabir versin
enee neyem yakmıyo hava buz gıbııı yahu delimidir nedir süle sen ona kuzum yaksın hemencık
canim kadinlar kulubu duvarinda bir karikatür vardi onun altina niklerimizi yazdik ismimizde cikmis oldu ya ordan ekledik.
soledık bebişimiz var uşuyecek dıye yak hemen bırazdan yakarım dedı ayıııııııı
Kiz ne kotu hberi dusmus mu bebegi ay hayir deyin bana
canim kadinlar kulubu duvarinda bir karikatür vardi onun altina niklerimizi yazdik ismimizde cikmis oldu ya ordan ekledik.
tamaamm hemen ekliyorum olmayanlarda yazsınlarr..
beniii istemiyor musunnn
öle öle canım sıkma canını benim bir haftada düzeldi onada bilmiyodum hamile olduğumu birde hazır içeçklerden uzak dur dedi doktor sizde dikkat edin kızlarr sebze tüketin azar azar da peynir ye süt iç yoğurt ye dedi bilginize
gamzee mesuuut
umut egeee
ferdaaaa sizide istiyorum bennn
canim malesefff kanamasi cokmus hastaneye gitmis
sancisi olmus daha düsürmemis ama düsecekmis
insallah kendiliginden düser diyordu
kürtaja gerek kalmaz diyordu
gunde 2 bardak sut tuketıyorum canım kolada cok içiyorum ya hep okocamın yuzunden
gunde 2 bardak sut tuketıyorum canım kolada cok içiyorum ya hep okocamın yuzunden
hangiii karikatür yaa bulamadım yok yazılan nick felann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?