vay ayu vay bu soguk havalarda olcek işmi hey yarabbım kalıncacık giyin kuzum gir battanıyenın altına ısın mis gibi
canim malesefff kanamasi cokmus hastaneye gitmis
sancisi olmus daha düsürmemis ama düsecekmis
insallah kendiliginden düser diyordu
kürtaja gerek kalmaz diyordu
moralim bozuldu yaaa..
oflu canim benim ya.. insaallah kendini tez zamanda toparlar arkadasimiz ya cok yiprandi kizcagiz..
cok zor bu isler ya..
bende cok gerginim pazartesi dr randevumuz varya aksam ruyamda goruyorum doktora gitmisiz ultrasonda bakioruz kese gormeye calisioruz falan.. hatirlamiyorum bile net..
cok zor ama her iste de bir hayir var..
moralim bozuldu yaaa..
oflu canim benim ya.. insaallah kendini tez zamanda toparlar arkadasimiz ya cok yiprandi kizcagiz..
cok zor bu isler ya..
bende cok gerginim pazartesi dr randevumuz varya aksam ruyamda goruyorum doktora gitmisiz ultrasonda bakioruz kese gormeye calisioruz falan.. hatirlamiyorum bile net..
cok zor ama her iste de bir hayir var..
gıydım canım uzerımde iki tane kalın hırka var rambo gıbı olmuşum
canım 2 bardak çok kendine kilo alırsın eğer peynirle yoğurt tüketiyosan süte çok gerek yok yağ yapıomuş saten benim kilomda var ondan çok içmiyorum çeviz yiyorum birde bakalım hayırlısı
Ayyy cok uzuldum ben ne denir ne soylenir bilemedim rabbim sabir versin kimseye kaldiramiycagi yuk yuklemesinnn
canım almak istıyorum cunku 50 kıloyum boyuma gore az 1 70 boyum yıyorum şuan cevız gunde en az 3 tane yemek gerekıyomuş
sıkma canını canım sen daha görmedinmi kesenii bende rüyamda kanamam vardı çoçuk düşüyodu keseyi görmeye gittiğimiz gün ama takmadım çok test yaptığım günde de adet olmuştum rüyamda bi test yaptım çift çizgi çıktı yani terse çıkıyo rüyalar allah yardımcımız olsunnn
ama senin kola içmemen lazım..biz eşimle bıraktık aylar önecisnden..döllenmeyede çok zararı varmış..ette tüketmeyin fzla kızlarr
canım 2 bardak çok kendine kilo alırsın eğer peynirle yoğurt tüketiyosan süte çok gerek yok yağ yapıomuş saten benim kilomda var ondan çok içmiyorum çeviz yiyorum birde bakalım hayırlısı
sıkma canını canım sen daha görmedinmi kesenii bende rüyamda kanamam vardı çoçuk düşüyodu keseyi görmeye gittiğimiz gün ama takmadım çok test yaptığım günde de adet olmuştum rüyamda bi test yaptım çift çizgi çıktı yani terse çıkıyo rüyalar allah yardımcımız olsunnn
evet cnm allah yar ver yardimcisi olsun zor kolay degil.
ama insallah hemen toparlar kendini.
insallah birsey cikmiycak cnm simdi düsünüyorsun ya ondan böyle oluyor.
aman ne çabuk silmişsiniz neysee eklemem bende o zaman napıyım.. ,
Gamze neden kocan istedi diye facebook kapatıyorsun ki bende bunu hiç anlamıyorum ne karışırmış canım msn facebook felan bizim arkadaş çevremiz olamaz mı netten muhabbet edemez miyiz onun hiç mi arkadaşı yok. Onun facebook ya da msn i var mı varsa sana hiçten karışmaya hakkı yok benim eşimin var benimde var bu benim hakkım yanii zaten evli olduğumu da eşimle resimlerimi de eklediklerim görüyor ne sakıncası olacak.
Ben hic icemiyorum sut ama yogurt her sofrada yiyiyorum ben balik yemiyorum onun yerine ne yesem ki
kızlar benim bel ağrım tutdu geneee biraz uzanıcamm grşrzz genee herkesee bybyby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?