Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim malesefff kanamasi cokmus hastaneye gitmis
sancisi olmus daha düsürmemis ama düsecekmis
insallah kendiliginden düser diyordu
kürtaja gerek kalmaz diyordu

Ayyy cok uzuldum ben ne denir ne soylenir bilemedim rabbim sabir versin kimseye kaldiramiycagi yuk yuklemesinnn

sıkma canını canım sen daha görmedinmi kesenii bende rüyamda kanamam vardı çoçuk düşüyodu keseyi görmeye gittiğimiz gün ama takmadım çok test yaptığım günde de adet olmuştum rüyamda bi test yaptım çift çizgi çıktı yani terse çıkıyo rüyalar allah yardımcımız olsunnn

evet cnm allah yar ver yardimcisi olsun zor kolay degil.
ama insallah hemen toparlar kendini.
insallah birsey cikmiycak cnm simdi düsünüyorsun ya ondan böyle oluyor.

Rica ediyorum ofluya ben msj atamiyorum telden girdigim icin kurtaji kabul etmesin bebegi kucuk kendiliginden duser benim dr demisti ilk gebeliklerde kurtaj yapilmaz diye biriniz yaziverin nolur

canım 2 bardak çok kendine kilo alırsın eğer peynirle yoğurt tüketiyosan süte çok gerek yok yağ yapıomuş saten benim kilomda var ondan çok içmiyorum çeviz yiyorum birde bakalım hayırlısı

canım almak istıyorum cunku 50 kıloyum boyuma gore az 1 70 boyum yıyorum şuan cevız gunde en az 3 tane yemek gerekıyomuş

semser bende aynen adet oldugumu görmüştüm sonra ertesi gun test yapmıstım cıkmıstı gerçekten terse çıkıyo demekki

ama senin kola içmemen lazım..biz eşimle bıraktık aylar önecisnden..döllenmeyede çok zararı varmış..ette tüketmeyin fzla kızlarr

şuan bıle bır bardak içtım yaaa ben ne pissss bı anneyım bebegime zarar verıyorum ya içmem artık

aman ne çabuk silmişsiniz neysee eklemem bende o zaman napıyım.. ,

Gamze neden kocan istedi diye facebook kapatıyorsun ki bende bunu hiç anlamıyorum ne karışırmış canım msn facebook felan bizim arkadaş çevremiz olamaz mı netten muhabbet edemez miyiz onun hiç mi arkadaşı yok. Onun facebook ya da msn i var mı varsa sana hiçten karışmaya hakkı yok benim eşimin var benimde var bu benim hakkım yanii zaten evli olduğumu da eşimle resimlerimi de eklediklerim görüyor ne sakıncası olacak.

canım 2 bardak çok kendine kilo alırsın eğer peynirle yoğurt tüketiyosan süte çok gerek yok yağ yapıomuş saten benim kilomda var ondan çok içmiyorum çeviz yiyorum birde bakalım hayırlısı

Ben hic icemiyorum sut ama yogurt her sofrada yiyiyorum ben balik yemiyorum onun yerine ne yesem ki

ya diyorum ya ne gordugumu bile hatirlamiyorum kese gorunuyor icinde kundakli bi bebek falan ama o benimkimi baskasininkine mi bakiyoruz benimkine sonra mmi bakiyoruz.. hatirlamiyorum net.. hayirlisi olsun yaa ne diyelim.. canim burda 8. haftadan once dr a randevu bile vermiolar aslinda ama ben tatilde olacagim icin dr um randevumu one aldi.. bide bu kahverengilerim gitse rahatlicam sinir oluyorum artik ya. yabanci bir forumdan okudum ama o kadar yayginmiski bu.. % 98 i falan hep olumlu diyor yani.. hersey normal diyor.. kalan yuzde ikisi de tehlikeli olabilir dr a gidin diyor ki ben renk koyulasmaya baslayinca hemen gitmistim doktora.. gececek insaallah ama hadi hayirlisi..

evet cnm allah yar ver yardimcisi olsun zor kolay degil.
ama insallah hemen toparlar kendini.
insallah birsey cikmiycak cnm simdi düsünüyorsun ya ondan böyle oluyor.

insaallah canim..
evet cok endiselerim oluyor ama bakiyorumki butun hamilelerde bu boyle.. buda normal bir durum yani.. dusunsene azracim bebek var diolar hic belirtin yok hic birsey hissetmiosun.. kucucuk.. ancak bebisimizi gordukten sonra inanabilirim yani.. dususene icinde neler oluyor farkinda degilsin

ben çıkıyorum. Az dışarı çıkcaz eşimle yeni alışveriş merkezi açıldı özdileğin şubesi de nasıl olmuş diye bakıcaz.. Bu arada reglimde geldi sanırım bir iki gün gecikmeli de olsa şimdi bakcam bakalım.. Öptümm..

Yok kuzum o asla kapat demedi ama kiskanc benimki ben isteyerek kapattim cunku kocamin aileside eklemeye basladi kocam onlari ekleme dedi bende dedim ayip olur falan o zaman dedip kapatirim gder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…