evet canım bebeğin beyin gelişime çok yarıyormuş bugünde havuç aldım havuç yicemm :)) bakalım nolcekk yedikce yiyommm ama herşey bebemm içinn
ya diyorum ya ne gordugumu bile hatirlamiyorum kese gorunuyor icinde kundakli bi bebek falanama o benimkimi baskasininkine mi bakiyoruz benimkine sonra mmi bakiyoruz.. hatirlamiyorum net.. hayirlisi olsun yaa ne diyelim.. canim burda 8. haftadan once dr a randevu bile vermiolar aslinda ama ben tatilde olacagim icin dr um randevumu one aldi.. bide bu kahverengilerim gitse rahatlicam sinir oluyorum artik ya. yabanci bir forumdan okudum ama o kadar yayginmiski bu.. % 98 i falan hep olumlu diyor yani.. hersey normal diyor.. kalan yuzde ikisi de tehlikeli olabilir dr a gidin diyor ki ben renk koyulasmaya baslayinca hemen gitmistim doktora.. gececek insaallah ama hadi hayirlisi..
insaallah canim..
evet cok endiselerim oluyor ama bakiyorumki butun hamilelerde bu boyle.. buda normal bir durum yani.. dusunsene azracim bebek var diolar hic belirtin yok hic birsey hissetmiosun.. kucucuk.. ancak bebisimizi gordukten sonra inanabilirim yani.. dususene icinde neler oluyor farkinda degilsin
kızlar benim bel ağrım tutdu geneee biraz uzanıcamm grşrzz genee herkesee bybyby
ya diyorum ya ne gordugumu bile hatirlamiyorum kese gorunuyor icinde kundakli bi bebek falanama o benimkimi baskasininkine mi bakiyoruz benimkine sonra mmi bakiyoruz.. hatirlamiyorum net.. hayirlisi olsun yaa ne diyelim.. canim burda 8. haftadan once dr a randevu bile vermiolar aslinda ama ben tatilde olacagim icin dr um randevumu one aldi.. bide bu kahverengilerim gitse rahatlicam sinir oluyorum artik ya. yabanci bir forumdan okudum ama o kadar yayginmiski bu.. % 98 i falan hep olumlu diyor yani.. hersey normal diyor.. kalan yuzde ikisi de tehlikeli olabilir dr a gidin diyor ki ben renk koyulasmaya baslayinca hemen gitmistim doktora.. gececek insaallah ama hadi hayirlisi..
insaallah canim..
evet cok endiselerim oluyor ama bakiyorumki butun hamilelerde bu boyle.. buda normal bir durum yani.. dusunsene azracim bebek var diolar hic belirtin yok hic birsey hissetmiosun.. kucucuk.. ancak bebisimizi gordukten sonra inanabilirim yani.. dususene icinde neler oluyor farkinda degilsin
afiyet olsun canım benımde canım istedı ya kalkıp getıresım yok topıkten kopamıyoruz ya
kızlar benim bel ağrım tutdu geneee biraz uzanıcamm grşrzz genee herkesee bybyby
şuan bıle bır bardak içtım yaaa ben ne pissss bı anneyım bebegime zarar verıyorum ya içmem artık
ben çıkıyorum. Az dışarı çıkcaz eşimle yeni alışveriş merkezi açıldı özdileğin şubesi de nasıl olmuş diye bakıcaz.. Bu arada reglimde geldi sanırım bir iki gün gecikmeli de olsa şimdi bakcam bakalım.. Öptümm..
içme bebüşüm..tut accık gırtlacığını beyaaa
neden anneliğini sınıyorsun..içmessin oluverir
hee bu arada dün doktorum bana kanamam olabilir az olur ama korkma doktor doktor gezme yerleşme kanaman olabilir dedi kontrole gelirsin öle bakarız ama sıkıntı yapma sakın olursa dedi normalmiş yanii
onun yerine tavuk yiyebilirsin canım ama yemeye çalış yaa balık gerçekten çok ii geliyomuş yaa sanada bebeğinede süt bende içmiyorum artık yoğurt yiyorum birde bolca peynir tüketiyorum
he valla kopamıyoruz burdan ama ben acıktımm atıştırcam sende kalk al havucunu kıtır kıtır ye kuzucum
kızlar akşama ne yemek var??
spoiler tarhana çorbası nohut pilav turşu birde patlıcanl kıymalı gül böreği yaptım
aldım geldım sende ye gell tatlummm
spoiler tarhana çorbası nohut pilav turşu birde patlıcanl kıymalı gül böreği yaptım
haklisin cnm cok haklisin hemde
insan tabiki stres oluyo
gamzecim cnm mesaj aticamda ofluya her 10 dkda mesaj atma hakkim var onu bekliyorum
dejavu cnm sana da özelden mesaj aticam az bekle cnm.
bende daha tık bıle yok koca gelecek yemek yok dHA
ohh yemeklerin cok guzel cnmcım benımde spoiler kuru biber dolması , arpa şehiryeli yeşil mercimek çorbası bide ortaya yoğurt
yidim şimcik cnm benım afiyet olsun sanada
Butun devlet hast beni kurtaja almaya kalkti kocam hastaneden kacirdi beni bebek dusmeye basladigini ogrendim pedi taktim ikindim durdum istemsiz ikiniyodum en son wcye girdim bi agri girdi o anda ikindim dustu bebegim gordum gozumle ertesi gun bnm dr gittim dedi ilk hamilelikte kurtaj olmaz rahmim temizlenmis o istemsiz ikinmalarim kurtajdan kurtardi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?