Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hee bu arada dün doktorum bana kanamam olabilir az olur ama korkma doktor doktor gezme yerleşme kanaman olabilir dedi kontrole gelirsin öle bakarız ama sıkıntı yapma sakın olursa dedi normalmiş yanii

haklisin cnm cok haklisin hemde
insan tabiki stres oluyo
gamzecim cnm mesaj aticamda ofluya her 10 dkda mesaj atma hakkim var onu bekliyorum
dejavu cnm sana da özelden mesaj aticam az bekle cnm.

tamam cnm sana özel aticam ben gelince bakarsin o zaman
görüsürüz cnm.

hee bu arada dün doktorum bana kanamam olabilir az olur ama korkma doktor doktor gezme yerleşme kanaman olabilir dedi kontrole gelirsin öle bakarız ama sıkıntı yapma sakın olursa dedi normalmiş yanii

evet ama iki hafta olacak canim nerdeyse..
ben doktora gittigimde bu kadar koyu degildi gosterdim bile kadina ve dedim daha koyulasiyor falan diye.. kadin hic sallamadi.. cok normal dedi..hata dedigim gibi buda bir hamilelik belirtisi olabiliomus bazi bayanlarda..
mesela oflu yasiyor ya su anda,, iste benim bildigim boylesine ciddi kanamalarda tehlike oluyor..
okudugum forumlarda kadinlar pembeli kirmizili kahveler goruolar bide ama hersey normal..
cok sukur.. 5 hafta sureni varmis ve ozellikle ilk hamileliklerde gorunebilirmis.. eski kan olabilir mis diolar iste,
neyse pazartesi gidicem insaallah doktora o zaman tekrardan soylerim..
tr de olsam hemen dayamislardi progesteronu

onun yerine tavuk yiyebilirsin canım ama yemeye çalış yaa balık gerçekten çok ii geliyomuş yaa sanada bebeğinede süt bende içmiyorum artık yoğurt yiyorum birde bolca peynir tüketiyorum

Balik tabletlerinden mi alsam eczaneden yada balik yagi agzima surmem kocam balik aldi halam pisiriyo ama yiyemicem biliyorum bi kdenizli olarak baligin tadini bilmem

kızlar akşama ne yemek var??

spoiler tarhana çorbası nohut pilav turşu birde patlıcanl kıymalı gül böreği yaptım

kızlar akşama ne yemek var??

spoiler tarhana çorbası nohut pilav turşu birde patlıcanl kıymalı gül böreği yaptım

ohh yemeklerin cok guzel cnmcım benımde spoiler kuru biber dolması , arpa şehiryeli yeşil mercimek çorbası bide ortaya yoğurt

aldım geldım sende ye gell tatlummm

yidim şimcik cnm benım afiyet olsun sanada

haklisin cnm cok haklisin hemde
insan tabiki stres oluyo
gamzecim cnm mesaj aticamda ofluya her 10 dkda mesaj atma hakkim var onu bekliyorum
dejavu cnm sana da özelden mesaj aticam az bekle cnm.

Butun devlet hast beni kurtaja almaya kalkti kocam hastaneden kacirdi beni bebek dusmeye basladigini ogrendim pedi taktim ikindim durdum istemsiz ikiniyodum en son wcye girdim bi agri girdi o anda ikindim dustu bebegim gordum gozumle ertesi gun bnm dr gittim dedi ilk hamilelikte kurtaj olmaz rahmim temizlenmis o istemsiz ikinmalarim kurtajdan kurtardi beni

ne zor bir durum ya
o anki acin hissin nasildi kimbilir cnm
yazdim ben ofluya mesaj gelince okur cnm insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…