Dusuk dogumdan beter derler inanmiyodum ama dusugu yasadim gercekten zor allah kimseye vermesin
amin canım.pek umudum yok ama inşallah diyelim
selam kızlar...
ya benim bat 4 tü hala adet olmadım.dün tekrar test yaptım kocaman tek çizgi.arada sadece 2 damla falan çok az geldi.adetlerimde hep düzenlidir.doktorun en alttan muaynesinde yumurtalıların çok iyi dedi.ya ben neden adet olamıyorum.düşük bi ihtimal de olsa hamile olabilirim die adamı da yaklaştırmıyorum yanıma.p.tesi kan testi yaptırcam ama canım sıkıldı iyice.var mı daha önce benim durumumu yaşayan.ne olabilir sizce :18:
cnm ne pazarimiz ne cumartesimiz belli olmazdi
birde hafta icide saatleri hep belirsizdi hep yalnizdim
ister istemez esimle iliskime de yansiyordu
diyordum bir yok cekemiyormusun su adama diye
ama isde o da napsin ekmek parasi diye sabretti
birde maasida dogru düzgün ödemiyordu
sonunda canina tak etti cok bile dayandi
biraz önce aradi cnm eski patronu aramis ortalik fena karismis
ama diger isi olmus cnm
hayirlisi olsun insallah burda da öyle olmaz.
hayırlı olsun canım bu daha iyi olur inşalahhtatlım polis eşi olmak daha zor inan senınkı neki ne gecesı ne gunduzlerı vaR
insallah cnm
enem sen polis esimisin
allah yardimciniz olsun cnm
seninki daha zor ama yinede ekmek parasi isde ne yaparsin cnm ya.
slm cnm benımde 4 üydü bat 3 gun sonra cıktı testte ama kişiden kişiye değişebilir cnm geç dollenme felen olduysa daha geç çıkabılıyo ıdrarda ama kanda mutlaka çıkar
en guzelını yaparsın kana gitmekle cnm ınsallah bebişin vardır
inşallah canım.allah belki bizimde yüzümüzü güldürür :18:
Aysunayımmm çok tşk ederim inan bende çok sevindimmm inşallah birgün hamileyim demekte nasip olur kuzummmm.Sıkı çalışmak için kocayı bulmam lazım bu 2 gün yok malesefff görevdeee...Ama pazartesi salı çalışırız sıkı sıkı zaten 13 mmmiş anca büyür yumoşlar o zamana kadargülüm bebekimmmm....çok sevindim maşallah yumoşlarınaaa..hayıt işte yaaaaaaa..
hamileyim dedin gibi geldi bir an ya çok sevindim...
inşallah bebişinde gelecek...sıkı çalışın heeee...
...
şldam korkma korkmaa sızlaması geçiyor daha sonradan ben o yönden çok sevdim göğüs büyütüyor gerçektenkızlar bu agnocastona ben dün başladım
adetimin 3.günüydü
ama benim göğüslerimde sızlama yapmaya başladı normal sanırım
gögüs büyütüyormuş aynı zamanda ondan sanırım
korkmıiim di mi?
Oflummmm çok üzüldüm canımmmm belkide düşmezz hayırlısıı hakkında inşallah ama düşse bileee ardı hemen gelir derler sıkma canını lütfen tez zamanda tekrar nasip etsin Rabbim bunlar hep birer sınavvv.Rabbim sınavlarımızı alnımızın akıyla geçmeyi nasip etsin inşallah...kızlar malesef bebeğimi kaybediyorum gece çok sancım olunca doktora gittik
kanamam devam ediyo doktor bebeğin düşmeye başladığını söyledi...
moralim çok bozuk ama elden de bişey gelmiyo...
inşallah tamamen düşer kürtaja gerek kalmaz
telde konuşurken evin tüm tozunu aldım
deliyim ben valla normal değilim
telde konuşurken evin tüm tozunu aldım
deliyim ben valla normal değilim
slmm kızlarrr valla ii yolrdm baya gezdm çok cici botlar aldm ucuz bulnca bi kavhe bi siyah aldm değşk değşk giycem hava da sabah serndi sonra baya ii oldu siz naslsnz var mı hberler geçmişi pek okuyamadm da megi gördnz mü bugun?
canlarım ben çıkıyorum birazcık uzanayım hepinizi öpüyorum kocaman
kız ben bıraz uyuyayım ya uyku bastı gene buraz kestıreyım sonra goruşuruz kızlarasebcim öptum cok tatlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?