Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm cnm benımde 4 üydü bat 3 gun sonra cıktı testte ama kişiden kişiye değişebilir cnm geç dollenme felen olduysa daha geç çıkabılıyo ıdrarda ama kanda mutlaka çıkar
en guzelını yaparsın kana gitmekle cnm ınsallah bebişin vardır

hayırlı olsun canım bu daha iyi olur inşalahh tatlım polis eşi olmak daha zor inan senınkı neki ne gecesı ne gunduzlerı vaR

inşallah canım.allah belki bizimde yüzümüzü güldürür :18:

gülüm bebekimmmm....çok sevindim maşallah yumoşlarınaaa..hayıt işte yaaaaaaa..
hamileyim dedin gibi geldi bir an ya çok sevindim...
inşallah bebişinde gelecek...sıkı çalışın heeee...
...
Aysunayımmm çok tşk ederim inan bende çok sevindimmm inşallah birgün hamileyim demekte nasip olur kuzummmm.Sıkı çalışmak için kocayı bulmam lazım bu 2 gün yok malesefff görevdeee...Ama pazartesi salı çalışırız sıkı sıkı zaten 13 mmmiş anca büyür yumoşlar o zamana kadar
şldam korkma korkmaa sızlaması geçiyor daha sonradan ben o yönden çok sevdim göğüs büyütüyor gerçekten
Oflummmm çok üzüldüm canımmmm belkide düşmezz hayırlısıı hakkında inşallah ama düşse bileee ardı hemen gelir derler sıkma canını lütfen tez zamanda tekrar nasip etsin Rabbim bunlar hep birer sınavvv.Rabbim sınavlarımızı alnımızın akıyla geçmeyi nasip etsin inşallah...

slmm kızlarrr valla ii yolrdm baya gezdm çok cici botlar aldm ucuz bulnca bi kavhe bi siyah aldm değşk değşk giycem hava da sabah serndi sonra baya ii oldu siz naslsnz var mı hberler geçmişi pek okuyamadm da megi gördnz mü bugun?

Son düzenleme:
kız ben bıraz uyuyayım ya uyku bastı gene buraz kestıreyım sonra goruşuruz kızlar asebcim öptum cok tatlum

oflucum ben de çok üzüldüm cnm üzülmemen mümkün degl elbet ama Allah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik nasip etck inşş sana bebişin sımsıkı tutuncak o zaman çok geçmiş olsun cnm zor....

aslm cnm hosgeldin
hayirli olsun cnm iyi günlerde giyin ins
canim oflunun bebegi düsecekmis
megde geldi cnm bir ara ugradi
antibiyotik aldigi icin esi gidememisler
doktoru aramislar antibiyotuk etkiler demis testin sonucunu
baska zamana gidceklermis cnm
öyle cnm isde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…