Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar pilim bitti benimmm çok yorgun hissediyorum kendimi siz naptınız bende komşu vardı oturduk biraz önce gittiler

öyle deme canim hic belli olmaz bugun aysunla biz birsey okuduk
tüp bebek özel bölümde bir kadin paylasmis yasadiklari acayip inanilmazdi
okusan tüylerin diken diken olur 41 yasinda bu kadin sabrina azmine hayran kaldim inan.

umutsuz değilim tabiki ama insanın aklınada gelmiyo değil işte aman boşver sen beni bana bazen geliyolar böyle regli öncesi çekilmez oluyorum stresli duygual alıngan kırılgan birşey olldum çıktım işte

ayni seyi bende yasadm gecen ay adet gunumde sadece bi damla geldi bende hamileym sandm ama teste negatif cikti kan testi yaptirdim ondada negatif tabi beklemedeyim hayirlisi hepimiz icin

malesef canım ben nerdeyse her ay yaşıyorum bunuu yani gecikmeyi ve gelene kadar umut edip geldikten sonra yeni aya umut bağlamayı hepimizin hakkından hayırlısı olsun canım
sen kaçyıllık evlisin canım nezamndır istiyosun :26:

olur cnm olur öyle seyler seni cok iyi anliyorum
cnm sen hayita basliycaksin degil mi reglin gelince?

hesap yaptım tam 51 aydır evliyimmmm:44::44: yuh hiçmiii tutturamaz insan 51 ayda yok yok ben 52.ayda bebik istiyorummm karnımı gere gere gezcem işteeeeee

artık bi yol bulmam lazım 22 ay oldu evleneli
doktora gittin mi hiç peki. belki basit bi sorunsa bile boş yere üzülüyosundur. ben 1 sene sonra düşündüm 3 senedir deniyorum(
bende baglantı sıfrlandı dıo cnm açlmıo ....sen şarkıyı soyle ben googledn aratıp dinleym olur mu?

:))) hemen nina simon- every time we say goodbye

otruoz cnm ya bişey yaptgmz yok valla ben gledgmde iki saat bi uyumşm çok ii geldi şimdi de uykm yok amaa

uykucu seniiii iyi yapmışsın duygum okulda işlerin nasıl bakalımmm bu arada ne öğretmenisin ben hiç sormadım dimi?:44:

hesap yaptım tam 51 aydır evliyimmmm:44::44: yuh hiçmiii tutturamaz insan 51 ayda yok yok ben 52.ayda bebik istiyorummm karnımı gere gere gezcem işteeeeee

çok da umutlyum senden tum kalbme cnmcm hem bu ay yumrta takbi yaptrman da çok süper inş da tutcak cnm senn bu ay...

bende bir tane paylastim ama dinleyen olmadi sanirim
ben açar açmaz bildim. o şarkıyı bi ara dinlemekten bıkkılık geldi:)) ilk aralar çok sarıo ben artık yaşlanıyorum sanırım. dingin caz dinlemekten hoşlanıyorum son 2 yıldır
ahhhh ahhhh şimdiki aklım olsa evlenirde başıma bela alırmıydım
neden öyle dedin?

İnşalllahhh canım cümlemiz sağlıkla inşallahhhh

öylemiii..bak bu iyi..bende nivea eskimavi kutular varya onlardan sürüyorum tüy çıkarıyorya onlar..

olur cnm olur öyle seyler seni cok iyi anliyorum
cnm sen hayita basliycaksin degil mi reglin gelince?
evet canım öyle düşünüyorum gelsin reglim bir gelsin onu hayıt hapıyla cezalandırıcam diyorummm
oda bunu biliyo galiba gelmicem işte gelmicem diyoo

inşaaallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh 52. ay göbüşün bebişle dolaar ve sende karnını gere gere gezersin canımmm

hahah
güzel sarki ama ben ilk kez duydum
gülbebekim cnm insallah gere gere gezersin cnm karnini
allahim cifter cifter versin sana insallah cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…