Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi akşamlar kızlaaar, yarın sabah test yapıcam çok heyecanlıyım:18: hem umutluyum hem umutsuzum karışık bişey sorucam size bende bu ince ateş ölçerlerden vardı digital değilde hani eskiden kullanılan cıvalı bikaç gündür onunla ölçüyodum akşamları ateşimi en düşük 36.7 en yüksek 37.3 çıkmıştı dün akşam neyse ben bununla oynaya oynaya yere düşürdüm pıt diye kırıldı yere cıvalar döküldü ve ben elimle toplama çalıştım cıvayı meğer çok zararlıymış neyse illet bişey elede alınmıyo kayıyo fln yarım saat falan uğraştım gece gece. neyse şunu sormak istiyorum bugün digital ama ucuz olanlardan aldımda şimdi bununla ölçtüm ateşimi bundada 36.3 çıktı ateşim düştümü yoksa ateş ölçme cihazları birbirinden farklımı çıkarıyo? ama bu kadar fark olurmu çok moralim bozuldu

doktora gittin mi hiç peki. belki basit bi sorunsa bile boş yere üzülüyosundur. ben 1 sene sonra düşündüm 3 senedir deniyorum(

:))) hemen nina simon- every time we say goodbye

gitmez olurmuyum özel resmi kurum kaç tane hastane gezdim önceden yani birkaç ay önce kistim vardı tedavi oldum geçti şimdide bebek istiyorum ama olmuyoo hamile kalamıyorum doktorum progestan ve kan ilacı folik asit verdi 2. aydayım bi ay kaldı 3 aydan sonra yine hamile kalmazsam eşim sperm tahliki yaptıracak ama eşim acele etmeyelim olur elbet diyor ama ben anne olmak istiyorum

uykucu seniiii iyi yapmışsın duygum okulda işlerin nasıl bakalımmm bu arada ne öğretmenisin ben hiç sormadım dimi?:44:

bugun baya gezdm cnm alşverş yaptım izmirde kalablktır çok kemeraltı die bi çarşısı vardr acaip kalablk ama süper bi çarşıdır yoruo ama... benm okul ii cnm çok sevıorm evime de yakın merkezi bi de ogretmen arkdaslar ortam da ii yogun ama guzel inglzce öğretmnym beşinci yılm cnm ...

inşallah canım sabırsızım

benim hiç bir fikrim yok ama vucut ölçen ile duvardaki çıbıkların farklı olduğunu biliyorum. muhtemelen eskisi yanlıştır diye bi yorum getircem.

peki yumurtlaman kontrol edil di mi?, hormonların, rahim filmin falan?

hosgeldin cnm
bende iffet izliyorum bir yandan da lak lak ediyorum
sen nasilsin?
kör olasıca iffettt nasıl kızdım nasıl anlatamamNe güzel koca bulmuşsun bir elin yağda bir elin balda dahada fingirdeme peşinde töbe töbe sanki gerçekkkk çok heyecanlandım ben izlerkenn
en kısa zamanda inşallah canım bende anne olmak istiyorum
egzotic inşallah sende anne olacaksınnn.Kızlarrr düşünsenize birgün BEN ANNEYİM.diyebileceğiz belkideee...Çok güzelll yaa Ben ANNEYİM Kulağıma çok hoş geldiii
çok da umutlyum senden tum kalbme cnmcm hem bu ay yumrta takbi yaptrman da çok süper inş da tutcak cnm senn bu ay...

duygummm sen benden umutlandıkça bende benden umutlanıyorummmm Ve çok mutlu oluyorum ben umutsuzluğa gömülmüşüm resmen sayenizde çıktım o umutsuzluktaannn sırayla hamiş haberi vercez inşallah....

ben iki senelik evliyim gecen sene mart ayindan beri istiyorum ama malum sadece uc ay dogum kontrol hapi kullandim sonra ne olduysa beebk diye ozlem duymaya absladm en cokda esim icn o 29 yasinda o yuzden cok hata yaptm ama hayirlisi nasip nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…