(((( dinleyince çok beğeniceğinizi düşünmüştümmm (( neyse ben sesi açtım ve bitki çayımı sizlere kaldırıyorum
doktora gittin mi hiç peki. belki basit bi sorunsa bile boş yere üzülüyosundur. ben 1 sene sonra düşündüm 3 senedir deniyorum(
:))) hemen nina simon- every time we say goodbye
selam kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli
iyim cok sukur sen neler yapiyorsun nasil gidiyohosgeldin cnm
iyidir cnm sen nasilsin??
uykucu seniiii iyi yapmışsın duygum okulda işlerin nasıl bakalımmm bu arada ne öğretmenisin ben hiç sormadım dimi?:44:
ben açar açmaz bildim. o şarkıyı bi ara dinlemekten bıkkılık geldi:)) ilk aralar çok sarıo ben artık yaşlanıyorum sanırım. dingin caz dinlemekten hoşlanıyorum son 2 yıldır
neden öyle dedin?
İnşalllahhh canım cümlemiz sağlıkla inşallahhhh
benim hiç bir fikrim yok ama vucut ölçen ile duvardaki çıbıkların farklı olduğunu biliyorum. muhtemelen eskisi yanlıştır diye bi yorum getircem.iyi akşamlar kızlaaar, yarın sabah test yapıcam çok heyecanlıyım:18: hem umutluyum hem umutsuzum karışıkbişey sorucam size bende bu ince ateş ölçerlerden vardı digital değilde hani eskiden kullanılan cıvalı bikaç gündür onunla ölçüyodum akşamları ateşimi en düşük 36.7 en yüksek 37.3 çıkmıştı dün akşam neyse ben bununla oynaya oynaya yere düşürdüm pıt diye kırıldı yere cıvalar döküldü ve ben elimle toplama çalıştım cıvayı meğer çok zararlıymış neyse illet bişey elede alınmıyo kayıyo fln yarım saat falan uğraştım gece gece. neyse şunu sormak istiyorum bugün digital ama ucuz olanlardan aldımda şimdi bununla ölçtüm ateşimi bundada 36.3 çıktı ateşim düştümü yoksa ateş ölçme cihazları birbirinden farklımı çıkarıyo? ama bu kadar fark olurmu çok moralim bozuldu
gitmez olurmuyum özel resmi kurum kaç tane hastane gezdim önceden yani birkaç ay önce kistim vardı tedavi oldum geçti şimdide bebek istiyorum ama olmuyoo hamile kalamıyorum doktorum progestan ve kan ilacı folik asit verdi 2. aydayım bi ay kaldı 3 aydan sonra yine hamile kalmazsam eşim sperm tahliki yaptıracak ama eşim acele etmeyelim olur elbet diyor ama ben anne olmak istiyorum
kör olasıca iffettt nasıl kızdım nasıl anlatamamhosgeldin cnm
bende iffet izliyorum bir yandan da lak lak ediyorum
sen nasilsin?
egzotic inşallah sende anne olacaksınnn.Kızlarrr düşünsenize birgün BEN ANNEYİM.diyebileceğiz belkideee...Çok güzelll yaa Ben ANNEYİMen kısa zamanda inşallah canım bende anne olmak istiyorum
çok da umutlyum senden tum kalbme cnmcm hem bu ay yumrta takbi yaptrman da çok süper inş da tutcak cnm senn bu ay...
umutsuz değilim tabiki ama insanın aklınada gelmiyo değil işte aman boşver sen beni bana bazen geliyolar böyle regli öncesi çekilmez oluyorum stresli duygual alıngan kırılgan birşey olldum çıktım işte
malesef canım ben nerdeyse her ay yaşıyorum bunuu yani gecikmeyi ve gelene kadar umut edip geldikten sonra yeni aya umut bağlamayı hepimizin hakkından hayırlısı olsun canım
sen kaçyıllık evlisin canım nezamndır istiyosun :26:
güzelmis cnm
insani dinlendiriyor sakin bir müzikk
paylasim icin saol cnm
karnim cok agiriyo yatiyom
aranızda tüp bebek düşünen varmı hiç kızlar?
gecmis olsun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?