kör olasıca iffettt nasıl kızdım nasıl anlatamamNe güzel koca bulmuşsun bir elin yağda bir elin balda dahada fingirdeme peşinde töbe töbe sanki gerçekkkk çok heyecanlandım ben izlerkenn
egzotic inşallah sende anne olacaksınnn.Kızlarrr düşünsenize birgün BEN ANNEYİM.diyebileceğiz belkideee...Çok güzelll yaa Ben ANNEYİMKulağıma çok hoş geldiii
duygummm sen benden umutlandıkça bende benden umutlanıyorummmmVe çok mutlu oluyorum ben umutsuzluğa gömülmüşüm resmen sayenizde çıktım o umutsuzluktaannn sırayla hamiş haberi vercez inşallah....
kör olasıca iffettt nasıl kızdım nasıl anlatamamNe güzel koca bulmuşsun bir elin yağda bir elin balda dahada fingirdeme peşinde töbe töbe sanki gerçekkkk çok heyecanlandım ben izlerkenn
egzotic inşallah sende anne olacaksınnn.Kızlarrr düşünsenize birgün BEN ANNEYİM.diyebileceğiz belkideee...Çok güzelll yaa Ben ANNEYİMKulağıma çok hoş geldiii
duygummm sen benden umutlandıkça bende benden umutlanıyorummmmVe çok mutlu oluyorum ben umutsuzluğa gömülmüşüm resmen sayenizde çıktım o umutsuzluktaannn sırayla hamiş haberi vercez inşallah....
:))) beğenmene çok sevindim azra. ben artık dinlenme yaşımdayımmm:)))
ben tüp bebegi son çare sıgıncak son liman olarak göruorm cnm inş gerek kalmıcak hepimz dogal yolla hamiş kalcz cnm
benim hiç bir fikrim yok ama vucut ölçen ile duvardaki çıbıkların farklı olduğunu biliyorum. muhtemelen eskisi yanlıştır diye bi yorum getircem.
peki yumurtlaman kontrol edil di mi?, hormonların, rahim filmin falan?
canım artık ben son çaredeyim ve ocak ayında başlıycam kısmetse. inşallah hiçbiriniz gerek kalmadan hamiş olursunuzzz
neysem hadi biraz daha rahatlıyalımm
geliyorrr inşallah açılır
psk cnm atesini ne zaman ölcüyorsun gün icinde mi
eger öyleyse saglikli bir sonuc vermez sabahlari yataktan kalkmadan hergün ayni saatte ölcmen lazim cnm.
hayatım boyunca zibidi heriflerden nefret ettim. erkek dediğinin ayakları ali ihsan gibi yere basarcnm tek iffette degilki kabahat cemil olcak alcakda da var bir kiza rahat vermiyor ki
isi gücü oyun numara kil oldum cemile ya elime verseler bogacam
ali ihsan cok iyi bir adam nasil iffetin gözünün icine bakiyor
bende kaptirdim kendimi canim ya sorma kavga ediyorum bagira bagira
29 yaşında ruhu dinlenmek isteyen yaşlı bir bayanımcanim sorma sayipde yasin kac ki
bayanlarin yasi sorulmaz ama dinlenme yasindayim falan deyince merak ettim acikcasi
evvet canım yaptırdım
iyi akşamlar kızlaaar, yarın sabah test yapıcam çok heyecanlıyım:18: hem umutluyum hem umutsuzum karışıkbişey sorucam size bende bu ince ateş ölçerlerden vardı digital değilde hani eskiden kullanılan cıvalı bikaç gündür onunla ölçüyodum akşamları ateşimi en düşük 36.7 en yüksek 37.3 çıkmıştı dün akşam neyse ben bununla oynaya oynaya yere düşürdüm pıt diye kırıldı yere cıvalar döküldü ve ben elimle toplama çalıştım cıvayı meğer çok zararlıymış neyse illet bişey elede alınmıyo kayıyo fln yarım saat falan uğraştım gece gece. neyse şunu sormak istiyorum bugün digital ama ucuz olanlardan aldımda şimdi bununla ölçtüm ateşimi bundada 36.3 çıktı ateşim düştümü yoksa ateş ölçme cihazları birbirinden farklımı çıkarıyo? ama bu kadar fark olurmu çok moralim bozuldu
hayatım boyunca zibidi heriflerden nefret ettim. erkek dediğinin ayakları ali ihsan gibi yere basar
29 yaşında ruhu dinlenmek isteyen yaşlı bir bayanım
sorun ne dediler peki
aşılama falan yaptırdın mı peki? inşallah canım ama artık ümidim tüp bebişde benim biraz rabbim kısmet ederseben de nisana kadar vakit koydm cnm olmadı o zamn gitcm ama o zamanda kadar gelck bebişim inşş senn de ocaga kadar gelck cnmcm inşş Allah çook buyuk...
kahve molası
azracım biliyorum aslında öyle olduğunu öylesine bikaç gündür ölçiyim dedim yoksa düzenli takip etmedim son günlerde sadece düşüyomu diye bakıyım dedim. ovülasyon testi kullandım bu ayda bugün yada yarın regl günüm korkuyorum:18::18: sürekli tuvalete girip gelmemiştir inşallah diye dua ede ede bakıyorum
canım civadan bizim uzaktan bir akrabamız 6 ay yattı nesefine mi kaçmış solumuşmu nee tam bilmiyorum onlar tarih olduu zaten ben 3 gün önce dijital hem kulaktan hemde alından ölçer aldım güzel fiatı 60 tl ama dr ın hastanede kullandıklarından onları son 30 ölçümüde kaydedioo yor takip etmekte kolaylık olurr.
çayımı sana kaldırıyorum azraaynen canim sana katiliyorum
oo cnm sende bende sandim ki bayagi yaslisin daha gencsin cnm ya ne yaptin sen
sarkini dinliyorum bu arada begendim cnm güzelmis kizin sesi cok hosuma gitti ama
aşılama falan yaptırdın mı peki? inşallah canım ama artık ümidim tüp bebişde benim biraz rabbim kısmet ederse
afiyet olsuuuun
norahı dinledinizmi?DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?