Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah bana anne diyen küçücük ufacık bi bebiş ayyyyy hayali de güzel oluyor ama gerçek olmayınca yıkılıyorum

cnm tek iffette degilki kabahat cemil olcak alcakda da var bir kiza rahat vermiyor ki
isi gücü oyun numara kil oldum cemile ya elime verseler bogacam
ali ihsan cok iyi bir adam nasil iffetin gözünün icine bakiyor
bende kaptirdim kendimi canim ya sorma kavga ediyorum bagira bagira

ben tüp bebegi son çare sıgıncak son liman olarak göruorm cnm inş gerek kalmıcak hepimz dogal yolla hamiş kalcz cnm

canım artık ben son çaredeyim ve ocak ayında başlıycam kısmetse. inşallah hiçbiriniz gerek kalmadan hamiş olursunuzzz

neysem hadi biraz daha rahatlıyalımm

geliyorrr inşallah açılır

vercz vercz bizim vazifemiz o birbirmizin elini sımsıkı tutup herpberaber bu zor süreci atlatmak birimz umutsuzluga düşünce digerlerimz onun elini sımsıkı tuto ve çıkarıo ordan hiç birimz bu sayede yalnz deglz çok şükür ki ...gerçekten senden çok ümitylm cnm ii hberler vercksn inşş bizee

psk cnm atesini ne zaman ölcüyorsun gün icinde mi
eger öyleyse saglikli bir sonuc vermez sabahlari yataktan kalkmadan hergün ayni saatte ölcmen lazim cnm.

canım artık ben son çaredeyim ve ocak ayında başlıycam kısmetse. inşallah hiçbiriniz gerek kalmadan hamiş olursunuzzz

neysem hadi biraz daha rahatlıyalımm

geliyorrr inşallah açılır

ben de nisana kadar vakit koydm cnm olmadı o zamn gitcm ama o zamanda kadar gelck bebişim inşş senn de ocaga kadar gelck cnmcm inşş Allah çook buyuk...

psk cnm atesini ne zaman ölcüyorsun gün icinde mi
eger öyleyse saglikli bir sonuc vermez sabahlari yataktan kalkmadan hergün ayni saatte ölcmen lazim cnm.

azracım biliyorum aslında öyle olduğunu öylesine bikaç gündür ölçiyim dedim yoksa düzenli takip etmedim son günlerde sadece düşüyomu diye bakıyım dedim. ovülasyon testi kullandım bu ayda bugün yada yarın regl günüm korkuyorum:18::18: sürekli tuvalete girip gelmemiştir inşallah diye dua ede ede bakıyorum

hayatım boyunca zibidi heriflerden nefret ettim. erkek dediğinin ayakları ali ihsan gibi yere basar
canim sorma sayipde yasin kac ki
bayanlarin yasi sorulmaz ama dinlenme yasindayim falan deyince merak ettim acikcasi
29 yaşında ruhu dinlenmek isteyen yaşlı bir bayanım
evvet canım yaptırdım

sorun ne dediler peki

canım civadan bizim uzaktan bir akrabamız 6 ay yattı nesefine mi kaçmış solumuşmu nee tam bilmiyorum onlar tarih olduu zaten ben 3 gün önce dijital hem kulaktan hemde alından ölçer aldım güzel fiatı 60 tl ama dr ın hastanede kullandıklarından onları son 30 ölçümüde kaydedioo yor takip etmekte kolaylık olurr.

hayatım boyunca zibidi heriflerden nefret ettim. erkek dediğinin ayakları ali ihsan gibi yere basar

29 yaşında ruhu dinlenmek isteyen yaşlı bir bayanım

sorun ne dediler peki

aynen canim sana katiliyorum
oo cnm sende bende sandim ki bayagi yaslisin daha gencsin cnm ya ne yaptin sen
sarkini dinliyorum bu arada begendim cnm güzelmis kizin sesi cok hosuma gitti ama

ben de nisana kadar vakit koydm cnm olmadı o zamn gitcm ama o zamanda kadar gelck bebişim inşş senn de ocaga kadar gelck cnmcm inşş Allah çook buyuk...
aşılama falan yaptırdın mı peki? inşallah canım ama artık ümidim tüp bebişde benim biraz rabbim kısmet ederse

afiyet olsuuuun

norahı dinledinizmi? DD

anladim cnm o zaman pek güvenme cnm ya o ölcümlere
insallah cnm gelmez adetin de bebis gelir cnmmmm
hayirlisi olsun gelirsede üzülme tamam mi insallah yeni aya cnmmm

bende bunu idarelik aldım canım regl olursam daha kapsamlı bişey almayı düşünüyorum bende, bu sefer ateş takibide yapmayı düşünüyorum, ama umarım gerek kalmaz:18:

aşılama falan yaptırdın mı peki? inşallah canım ama artık ümidim tüp bebişde benim biraz rabbim kısmet ederse

afiyet olsuuuun

norahı dinledinizmi? DD

yok cnm yanlş ifade ettm yanii üninin tüp bebek merkezini gtmeyi kasdettm aşılama falan yaptrmadım onnla başlıolar zaten ama ben normal olcak die dusunuorm şu anda kürler hayıt preseed bir sürü şey denıorz çabalarlımızın karşlgını alcz inşşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…