bugun baya gezdm cnm alşverş yaptım izmirde kalablktır çok kemeraltı die bi çarşısı vardr acaip kalablk ama süper bi çarşıdır yoruo ama... benm okul ii cnm çok sevıorm evime de yakın merkezi bi de ogretmen arkdaslar ortam da ii yogun ama guzel inglzce öğretmnym beşinci yılm cnm ...
cemil baş suçlu zaten gıcık deli ediyor insanı ama yahşi cazibedende vazgeçemiyorum iki diziyide aynı anda izledim yanicnm tek iffette degilki kabahat cemil olcak alcakda da var bir kiza rahat vermiyor ki
isi gücü oyun numara kil oldum cemile ya elime verseler bogacam
ali ihsan cok iyi bir adam nasil iffetin gözünün icine bakiyor
bende kaptirdim kendimi canim ya sorma kavga ediyorum bagira bagira
egzotic hemen pes etmek yok amaa kuzum yaa daha ginşallah bana anne diyen küçücük ufacık bi bebiş ayyyyy hayali de güzel oluyor ama gerçek olmayınca yıkılıyorum
duygum ağzından bal damlıyorrr inşallah canım inşallah demek ingilizce öğretmenisin ne güzel benim arkadaşta ing öğretmeniii onun yanında ingilizce konuşcam diyee gülmekten ölüyoruz çok komik oluyor cümleleri toparlayamıyorum zor iş bana göre ama ısrarcı banada öğretecek hevesliyim diyevercz vercz bizim vazifemiz o birbirmizin elini sımsıkı tutup herpberaber bu zor süreci atlatmak birimz umutsuzluga düşünce digerlerimz onun elini sımsıkı tuto ve çıkarıo ordan hiç birimz bu sayede yalnz deglz çok şükür ki ...gerçekten senden çok ümitylm cnm ii hberler vercksn inşş bizee
afiyet olsun cnmçayımı sana kaldırıyorum azraiçmeden sarhoş oluyorumm bu şarkıylaaa
yok cnm yanlş ifade ettm yanii üninin tüp bebek merkezini gtmeyi kasdettm aşılama falan yaptrmadım onnla başlıolar zaten ama ben normal olcak die dusunuorm şu anda kürler hayıt preseed bir sürü şey denıorz çabalarlımızın karşlgını alcz inşşşş...
kızlar teşk. ederim cevaplarınız için ben yatıyorum, biran önce sabah olsunda merakım gitsin. öpüyorum iyi geceleer.
hayatım boyunca zibidi heriflerden nefret ettim. erkek dediğinin ayakları ali ihsan gibi yere basar
29 yaşında ruhu dinlenmek isteyen yaşlı bir bayanım
sorun ne dediler peki
cemil baş suçlu zaten gıcık deli ediyor insanı ama yahşi cazibedende vazgeçemiyorum iki diziyide aynı anda izledim yani
egzotic hemen pes etmek yok amaa kuzum yaa daha g
duygum ağzından bal damlıyorrr inşallah canım inşallah demek ingilizce öğretmenisin ne güzel benim arkadaşta ing öğretmeniii onun yanında ingilizce konuşcam diyee gülmekten ölüyoruz çok komik oluyor cümleleri toparlayamıyorum zor iş bana göre ama ısrarcı banada öğretecek hevesliyim diye
efkan87 isimli arkadaşın yaşadıklarına çok üzüldüm..
Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah..
topiğe gelip beni şikayet etmişler,konumu kapattırmışlar yazmış,az önce okudum geçmişte..
açtığı konu şöyleydi;
''ben arka arkaya bebeklerimi kaybettim.. bu sebeple bir bebek almak istiyoruz eşimle.. bize bebeğini verecek biri olursa,iletişime geçelim..
avukat aracılığıyla evlat edinicez'' yazmış..
bende onun açtığı konuya dedim ki;
''il sosyal hizmetlere başvuruda bulunmanız gerekiyor evlat edinebilmek için..
şart da,30 yaşını doldurmuş olmak YADA en az 5 yıllık evli olmak koşulu var..
bu açtığınız konudaki gibi bir durum doğru değildir..''
ve konusunu yönetim bölümüne taşıdım,incelensin diye..
konusu doğal olarak kapatıldı..
benim editör olduğumu da bilmiyor sanırım.. ben işimi yapıyorum,yapmak zorundayım çünkü..
evlat edinme topikleri var arkadaşlar,orda paylaşımda bulunabilir ve prosedürü öğrenebilir..
koşulları uygun değilmiş sanırım yaş ve evlilik yaşı olarak..
vs vs
ama bu açtığı konu,onaylanacak bir konu değildi yazık ki KK için..
yine söylüyorum,Allah yardım etsin..
cemil baş suçlu zaten gıcık deli ediyor insanı ama yahşi cazibedende vazgeçemiyorum iki diziyide aynı anda izledim yani
egzotic hemen pes etmek yok amaa kuzum yaa daha g
duygum ağzından bal damlıyorrr inşallah canım inşallah demek ingilizce öğretmenisin ne güzel benim arkadaşta ing öğretmeniii onun yanında ingilizce konuşcam diyee gülmekten ölüyoruz çok komik oluyor cümleleri toparlayamıyorum zor iş bana göre ama ısrarcı banada öğretecek hevesliyim diye
inşallah kızlar inşallahhhhhhh hiçbirinizin gerek kalmaz doğal yollardan hamiş kalırsınızzz. ay bana ocak ayında dua edermisinizz??
ben de diorm nasl kapatırlar durduk yere boyle bi topiği zaten biz ona sorduk bu konuyu açsın die hiçbir cvp vermedi bize... Allah yardım etsin zor ama senn editor olarak yapabilcegn başka bi şey yoktu megim ben de olsam aynı şeyi yapardım ...
efkan87 isimli arkadaşın yaşadıklarına çok üzüldüm..
Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah..
topiğe gelip,'' beni şikayet etmişler,konumu kapattırmışlar'' yazmış,az önce okudum geçmişte..
açtığı konu şöyleydi;
''ben arka arkaya bebeklerimi kaybettim.. bu sebeple bir bebek almak istiyoruz eşimle.. bize bebeğini verecek biri olursa,iletişime geçelim..
avukat aracılığıyla evlat edinicez'' yazmış..
bende onun açtığı konuya dedim ki;
''il sosyal hizmetlere başvuruda bulunmanız gerekiyor evlat edinebilmek için..
şart da,30 yaşını doldurmuş olmak YADA en az 5 yıllık evli olmak koşulu var..
bu açtığınız konudaki gibi bir durum doğru değildir..''
ve konusunu yönetim bölümüne taşıdım,incelensin diye..
konusu doğal olarak kapatıldı..
benim editör olduğumu da bilmiyor sanırım.. ben işimi yapıyorum,yapmak zorundayım çünkü..
evlat edinme topikleri var arkadaşlar,orda paylaşımda bulunabilir ve prosedürü öğrenebilir..
koşulları uygun değilmiş sanırım yaş ve evlilik yaşı olarak..
vs vs
ama bu açtığı konu,onaylanacak bir konu değildi yazık ki KK için..
yine söylüyorum,Allah yardım etsin..
aşılama falan yaptırdın mı peki? inşallah canım ama artık ümidim tüp bebişde benim biraz rabbim kısmet ederse
afiyet olsuuuun
norahı dinledinizmi?DD
ben geldimm yatacaktık ama vazgeçtikk bende bilgisayarı açtımm
duygum,o konuyu ben görüp müdahale etmesem,başka bir editör arkadaş taşıyacaktı yönetim odasına..
çünkü yanlış bir konu açmış..
kalamazdı o şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?