Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

efkan87 isimli arkadaşın yaşadıklarına çok üzüldüm..
Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah..

topiğe gelip,'' beni şikayet etmişler,konumu kapattırmışlar'' yazmış,az önce okudum geçmişte..
açtığı konu şöyleydi;
''ben arka arkaya bebeklerimi kaybettim.. bu sebeple bir bebek almak istiyoruz eşimle.. bize bebeğini verecek biri olursa,iletişime geçelim..
avukat aracılığıyla evlat edinicez'' yazmış..
bende onun açtığı konuya dedim ki;
''il sosyal hizmetlere başvuruda bulunmanız gerekiyor evlat edinebilmek için..
şart da,30 yaşını doldurmuş olmak YADA en az 5 yıllık evli olmak koşulu var..
bu açtığınız konudaki gibi bir durum doğru değildir..''
ve konusunu yönetim bölümüne taşıdım,incelensin diye..

konusu doğal olarak kapatıldı..
benim editör olduğumu da bilmiyor sanırım.. ben işimi yapıyorum,yapmak zorundayım çünkü..

evlat edinme topikleri var arkadaşlar,orda paylaşımda bulunabilir ve prosedürü öğrenebilir..
koşulları uygun değilmiş sanırım yaş ve evlilik yaşı olarak..
vs vs
ama bu açtığı konu,onaylanacak bir konu değildi yazık ki KK için..
yine söylüyorum,Allah yardım etsin..

Son düzenleme:

cemil baş suçlu zaten gıcık deli ediyor insanı ama yahşi cazibedende vazgeçemiyorum iki diziyide aynı anda izledim yani
inşallah bana anne diyen küçücük ufacık bi bebiş ayyyyy hayali de güzel oluyor ama gerçek olmayınca yıkılıyorum
egzotic hemen pes etmek yok amaa kuzum yaa daha g
duygum ağzından bal damlıyorrr inşallah canım inşallah demek ingilizce öğretmenisin ne güzel benim arkadaşta ing öğretmeniii onun yanında ingilizce konuşcam diyee gülmekten ölüyoruz çok komik oluyor cümleleri toparlayamıyorum zor iş bana göre ama ısrarcı banada öğretecek hevesliyim diye

kızlar teşk. ederim cevaplarınız için ben yatıyorum, biran önce sabah olsunda merakım gitsin. öpüyorum iyi geceleer.

inşallah kızlar inşallahhhhhhh hiçbirinizin gerek kalmaz doğal yollardan hamiş kalırsınızzz. ay bana ocak ayında dua edermisinizz??

ben o diziye hic bakmadim cnm ama duyarim genelde cevremde seveni cok

ben de diorm nasl kapatırlar durduk yere boyle bi topiği zaten biz ona sorduk bu konuyu açsın die hiçbir cvp vermedi bize... Allah yardım etsin zor ama senn editor olarak yapabilcegn başka bi şey yoktu megim ben de olsam aynı şeyi yapardım ...

ALLAH ım sen kimseyi bebişsiz bebişleri annesiz bırakma

inşallah kızlar inşallahhhhhhh hiçbirinizin gerek kalmaz doğal yollardan hamiş kalırsınızzz. ay bana ocak ayında dua edermisinizz??

blmıorm sorun ne ama ocaga kadar normal olarak bebişinn gelcegine inanıorm cnm blmıorm kür falan bşeyler denıomsn once bi sorun ne die sorayım da?

ben geldimm yatacaktık ama vazgeçtikk bende bilgisayarı açtımm

duygum,o konuyu ben görüp müdahale etmesem,başka bir editör arkadaş taşıyacaktı yönetim odasına..
çünkü yanlış bir konu açmış..
kalamazdı o şekilde..

allah yardimcisi olsun gercekten cok zor bir durum
ama seninde yapabilecegin birsey yok sen üstüne düseni yapmissin cnm.

Benim regli hala ortada yok kızlar yaa.. 37. günümdü bugün yaa herhalde yaşadığım stresten falan böyle oldu ama yumurtlama olmuş olması lazım akıntım gelmişti hamile de olamam bilmiyorum hormonlar mı şaştı ya beklicem ama regli gelecek o kesin göğüsler acıyor burnumda sivikcem çıktı belki yarın teşrif ederler sonra da hemen ben hayıta başlıcam bir daha ki aya düzene sokar belki de. 35 günde de olsam her ay aynı zamanda olsun yeter.

Selam kızlar herkese iyi geceler.Deminden beri geçmişe takıldım ama çok aramama rağmen ofluya ne olduğuna dair bişey bulamadım.Sadece herkes "geçmiş olsun inşallah bebeğin düşmez" demiş.Ne oldu bilen varsa anlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…