Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet gerçekten üzücü bir durum Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ama bu konu incelenebilecek bir konu bu sefer herkes bu yola başvurabilirdi yada daha başka şeyler olabilirdi.Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın o arkadaşta zor durumda olduğu için bu yola başvurmuş belki ama yinede KK bu konuyu kapatmakta haklı.Belki kötü niyetli insanlar KKya girebilir ve kendi bebekleri gibi başkalarının bebeklerini o aileye vermek isteyebilir yani bir çokşey olabilir.Efkan arkadaşımızada yazık olur bu konuda hakkında hayırlısıı ne diyebilirim ki...

meşhur soruyu ben yazayım gebelk ovucan vs.testi yaptn mı cnm???

duygum,o konuyu ben görüp müdahale etmesem,başka bir editör arkadaş taşıyacaktı yönetim odasına..
çünkü yanlış bir konu açmış..
kalamazdı o şekilde..

bence de sen doğrusunu yapmışsın dediğine göre hem yanlış yerde açılmış, hem daha şartları uygun değilmiş. Bir de bana verecek bir aile demiş öyle bir aile bulunmaz ki yani bunlar iki aile arasında olmaz sosyal hizmetlere başvurulur, yaş falan bu gibi istekler söylenir ve ona göre ayarlıyor onlar. Ama arkadaş alıngan sanırım tabi ki zor birşey ama beklemesi gerekecek yaş itibariyle..

allah yardimcisi olsun gercekten cok zor bir durum
ama seninde yapabilecegin birsey yok sen üstüne düseni yapmissin cnm.

evet azracım,aynen dediğin gibi

dejavum sen ben adet oldum yazmamıştıydın akşamüstü,ben öyle okudum sanki?
hayıta başla reglle beraber bence evet..

aslm cnm iyi geceler hosgeldin
canim gece kanamasi olmus doktora gitmis
sancisi cokmus bebegi düscekmis sanirim cnm

meşhur soruyu ben yazayım gebelk ovucan vs.testi yaptn mı cnm???

gebelik mümkün değil hayatım bu ay eşimle çok az birliktelik oldu annemin rahatsızlığı dolayısıyla gergindim sonuç bekledik sürekli o dönemde zaten hiç olmadı. Hem regli için belirtilerim var gelecek yanii.. Diğer aylarda yumurtlama zamanı olmasa bile elimdeki ovulardan yapardım ama yapmama gerek bile yok yanii..

kanaması varmış canım doktor sanırım bebeğinin düşeceğini söylemiş düşme başlamış demişşş çok üzüldüm ofluyaa inşallah hakkında hayırlısı olur

kansızlık dışında bişey yok herşey normal çıktı
keçiboynuzu pekmezi hergün 1 kaşık iç üstüne mandalina ye eşine yedir canım çok ii gelio
canım bence kanunsuz surumlar olur ve buna aracılık olabilir topic diye kaptmışlardır. Allah yardım etsin ne söyleyebilirim bilmiyorum
blmıorm sorun ne ama ocaga kadar normal olarak bebişinn gelcegine inanıorm cnm blmıorm kür falan bşeyler denıomsn once bi sorun ne die sorayım da?

canım hormonlar temiz, rahim filmi temiz, kist yok, yumurtlamam sağlıklı, sadece eşimin sperm sayısı biraz düşük ama o da hamileliğe engel diilmiş. fakat olmadı işte 3 yıldır çabala çabala. yumurtlama takibi, aşılama, çattlama günleri, soğan suyu, keçi boynuzları olmadı işte. sebebsiz infertilite diolar bazı bayanlarda oluomuş böyle. bi caksırla hayıtı denemedim. ocak ayından sonra olmadı onları deniycem. çünkü tüp öncesi yasakmış bazı şeyler

sedoşum,her işin bir yolu yordamı var..
gerekli ve yeterli şartlar yoksa da yoktur yani.. şartlar oluşuncaya kadar beklenmeli..
il sosyal hizmetler müdürlüğüne gidilerek başvuruda bulunulur..
insanlar orda sıra bekliyorlar yıllardır.. ben okuyorum evlat edinme topiklerini..
o topikte sıra bekleyenler duysaydı bu arkadaşımızın konusunu,ortalık karışırdı,onu da söyleyeyim..
öyle konu açıp da,''bize bebeğini vermek isteyenler,bana özelden mesaj atın'' gibi bir topik olabilir mi ya..

Son düzenleme:
evet azracım,aynen dediğin gibi

dejavum sen ben adet oldum yazmamıştıydın akşamüstü,ben öyle okudum sanki?
hayıta başla reglle beraber bence evet..

evet geldi sanmıştım hatta burada otururken ama değilmiş bana öyle gelmiş. Bir koşu gittim ama yok. Zaten stres beni çok etkiliyor senede birkaç kez böyle oluyor bir iki ker de ara kanama oluyor. Bir de öğrenci işçi ile de atıştım perşembe akşamı tuz biber ekti o da olucam olmaya ilaç almama gerek yok yarın gelir sanırım. Ama hayıta başlarsam iyi olur bir daha regliden sonra başlıcaz ama 2 ay içeyim zararı yokmuş nasılsa çalışlma yaptığımız ay şubat başında yani yumurtlamadan sonra bırakırım öğrenene kadar zarar vermesin diye..

tabi işte herşey yetkililerce incelenip onaylanmalı..
o arkadaşımızın başı çok ağrırdı o şekilde bir bebek bulabilseydi bile..
ki bu kk de kabul edilemez başlıklardan.. belli sebeplerden dolayı..

o zaman bi hitmal kalıo geriye geç yumrtladn cnm uzuntuden bu geç yumrtlama olablıo ama neyseki ii hberler aldık annenden çok şükür kırmızılar da bi an once gelsn inş cnm seni bekltmesnler

kanaması varmış canım doktor sanırım bebeğinin düşeceğini söylemiş düşme başlamış demişşş çok üzüldüm ofluyaa inşallah hakkında hayırlısı olur

aslm cnm iyi geceler hosgeldin
canim gece kanamasi olmus doktora gitmis
sancisi cokmus bebegi düscekmis sanirim cnm

İnşallah öyle bişey olmaz öylesine bir kanamadır umarım.

aaa öyle mii yazmışş.Olur mı öyle şey yaa.. Aileden direk bebek alınır mı avukatla bile olsa bu bir suç haberi yok mu hangi avukat bunu yapar. Bunu bir aile yaparsa para için yapar yanii.. Kim çocuğunu verir ki yoksa. Bakamıyorsa sosyal hizmetlere vermesi lazım aracı onlar. Yoksa neden açıldı böyle bir kurum dimi. Kimsesiz çocuk almak bakmak daha mantıklı. Yarın bir gün o aile çocuğunu istese hiçbir hak iddia edemez. Mahkemeye intikal eder ve gerçek aileye verilebilir para ile alınmış bile olsa ki mal mı bu çocuk ya.. Beklemek istemediği için böyle kuralsız bir işe kalkışmış hey Allahım yaa..

ayrıca çok kötye kullanılcak bi durum gülün de dedigi gibi kötü niyetli insanlar dolu ...yaa hiçbşey yapamıosa koruyucu aile olsun onn için yaş şu bu sınırı da yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…