İnşallah öyle bişey olmaz öylesine bir kanamadır umarım.
antibiyotik yada vitamin kullanınca falanda ileri atıyor canımBenim regli hala ortada yok kızlar yaa.. 37. günümdü bugün yaa herhalde yaşadığım stresten falan böyle oldu ama yumurtlama olmuş olması lazım akıntım gelmişti hamile de olamam bilmiyorum hormonlar mı şaştı ya beklicem ama regli gelecek o kesin göğüsler acıyor burnumda sivikcem çıktı belki yarın teşrif ederler sonra da hemen ben hayıta başlıcam bir daha ki aya düzene sokar belki de. 35 günde de olsam her ay aynı zamanda olsun yeter.
kasıklarım ağrıyorrrrrr ölüyorumm sanki
kanaması varmış canım doktor sanırım bebeğinin düşeceğini söylemiş düşme başlamış demişşş çok üzüldüm ofluyaa inşallah hakkında hayırlısı olur
gecmis olsun cnmm
o zaman bi hitmal kalıo geriye geç yumrtladn cnm uzuntuden bu geç yumrtlama olablıo ama neyseki ii hberler aldık annenden çok şükürkırmızılar da bi an once gelsn inş cnm seni bekltmesnler
o zaman buraya gelmekle iyi yaptin cnm burda canin sikilmaz hem
sag ol canım kasıklarım şişkin bi kaç gündür ama ümitlenmek yok artık
gerçekten mi((( neden kaynaklanmış düşme.daha 5 haftalıktı dimi oflunun bebeği.kalp atışı falan duyulmuşmuydu.kızlar bene merak ediyorum ofluyu.detay biliyorsanız yazarmısınız.
bu arada ofluya çok üzüldüm çok geçmiş olsun((( allah en kısa sürede şifa versin cümleyle
ben kaçar kızlarr
azracım ve saygıdeğer arkadaşlar sizleri kucak dolusu öpüyor ve ii geceler diliyorum.
tabi işte herşey yetkililerce incelenip onaylanmalı..
o arkadaşımızın başı çok ağrırdı o şekilde bir bebek bulabilseydi bile..
ki bu kk de kabul edilemez başlıklardan.. belli sebeplerden dolayı..
öyle valla burada kendimi yanlız hissetmiyorum. benimle aynı umudu aynı heyecanlı bekleyişleri yaşayan arkadaşlarla olmak beni mutlu ediyo
iyi geceler cnm allah rahatlik versin sana görüsürüzz
antibiyotik yada vitamin kullanınca falanda ileri atıyor canım
benimdeee((
evet cnm aynen öylee
ins bebislerimizin haberlerinide vericez burdan
gerçekten mi((( neden kaynaklanmış düşme.daha 5 haftalıktı dimi oflunun bebeği.kalp atışı falan duyulmuşmuydu.kızlar bene merak ediyorum ofluyu.detay biliyorsanız yazarmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?