Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

antibiyotik yada vitamin kullanınca falanda ileri atıyor canım
kasıklarım ağrıyorrrrrr ölüyorumm sanki

benimdeee((

kanaması varmış canım doktor sanırım bebeğinin düşeceğini söylemiş düşme başlamış demişşş çok üzüldüm ofluyaa inşallah hakkında hayırlısı olur

gerçekten mi((( neden kaynaklanmış düşme.daha 5 haftalıktı dimi oflunun bebeği.kalp atışı falan duyulmuşmuydu.kızlar bene merak ediyorum ofluyu.detay biliyorsanız yazarmısınız.

o zaman bi hitmal kalıo geriye geç yumrtladn cnm uzuntuden bu geç yumrtlama olablıo ama neyseki ii hberler aldık annenden çok şükür kırmızılar da bi an once gelsn inş cnm seni bekltmesnler

Bilmiyorum ki akıntımı da tam beklediğim zamanda gördüm oysa ki bir gün geldi sadece ve çok net geldi hatta burada demiştim baya geldi çalışmalar yok ya inadına fazla gelir gözüme soka soka demiştim ama o arada mesela hormonlarda işte stresten oynama oluyor geç gelebiliyor. Akıntı görmekte aslında garanti birşey değil. Yok yarın gelir benim misafirler.. İnşallah...

bu arada ofluya çok üzüldüm çok geçmiş olsun((( allah en kısa sürede şifa versin cümleyle

ben kaçar kızlarr
azracım ve saygıdeğer arkadaşlar sizleri kucak dolusu öpüyor ve ii geceler diliyorum.

gerçekten mi((( neden kaynaklanmış düşme.daha 5 haftalıktı dimi oflunun bebeği.kalp atışı falan duyulmuşmuydu.kızlar bene merak ediyorum ofluyu.detay biliyorsanız yazarmısınız.

bende pek bilmiyorum ilk yazdığı kanaması başlamış doktora gitmiş kese duruyor ama düşecek gibi demiş progestan vermiş düşüğü engellemek için ve yatacaksın sürekli kalkmayacaksın demiş yatıyordu dün öyle yazmıştı bende bugün öğleden sonra girdim gidiyor bebeğim felan demiş kanaması çoğalmış herhalde yine gitmiş dr düşük yapıyorsun kendisi düşmezse kürtaj yaparız falan demiş galiba. Arkadaşların cevapları ve onun yazdıklarından anladığım kadarıyla. Allah yardımcısı olsun..

iyi geceler cnm allah rahatlik versin sana görüsürüzz

tabi işte herşey yetkililerce incelenip onaylanmalı..
o arkadaşımızın başı çok ağrırdı o şekilde bir bebek bulabilseydi bile..
ki bu kk de kabul edilemez başlıklardan.. belli sebeplerden dolayı..

Konuyu tam olarak bulamadım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla bence de müdahale edilmesi gereken bir durum.Sonuçta çok çok riskli bir talep.Burda hiçbir ailenin çıkıp da size çocuğumuzu vermek istiyoruz demez.Bu biraz illegal bir istek olmuş.Arkadaşın başına neler gelmiş hiç bilmiyorum ama buradan evlatlık bulamayacağını bilmesi lazım.Megim bu senin işin açıklama yapmak zorunda değilsin.Anladığım kadarıyla kötü şeyler yaşamış Allah yardımcısı oldun.

Meg senin preseed gelmişti dimi. Sen bu ay hem ovu hem de jeli kullanacaksın. İnşallah iyi haberler alırız. Bize de umut olur hem. Bu jel aslında bana çok iyi gelecek bir jel ama ilk ay sadece hayıtı kullanmayı düşünüyorum ben..

antibiyotik yada vitamin kullanınca falanda ileri atıyor canım

benimdeee((

hiç antibiyotik kullanmadım zaten hiç sevmem öyle ha bire kullanmayı sadece enfeksiyonda felan veriyor doktorlar mecburen o da 5 gün kadar kullanıyorum gidiyorum geçmiş oluyor zaten bırakıyorum vitamin alıyorum ama o etkilemiyor zaten bu ayda pek içmedim..

Kızlar çıkıyorum ben eşimin uykusu gelmiş aslında benimde gelmişti koltukta uyukluyrdum film izliyorduk sarmadı sonra ekmek arası bişiler yiyeyim dedim eşimde oturalım az daha istersen dedi iyi dedim pc yi açtım ve uykum kaçtu uyuyasım yok gerçi yatsam da uyurum da bir haftasonum var gece oturmak istiyorum bu sefer eşim yatıyor ben yatarken uyanıyor o yüzden yanii.. İyi gecelerrr kızlarrr...

kizlar bende cikiyorummm
uyku bastirdi nasil
hepinize iyi geceler.
görüsmek üzere canlar
öpüldünüzzz

kelebekcim dejavunun aynen anlattığı gibi malesef kuzum kaçgündür tutunsun diye dua ediyordu şimdide düşsünde kürtaj olmayayım diye dua ediyor hayat ne garip

Son düzenleme:
herkese iyi geceler arkadaşlarr
oflu arkadaşımıza büyük geçmiş olsunn üzüldümm
meg cim batım 3 ocakk inşalah hamişlikten önceki son batım olacakk 3 ocaktan sonra yumurtlama takibi yapılacak bu ay hayıta başladımm 1 ay kullanacam dr gebe kalcan an bırak dedi aslında 3 ay ara vermeden kullanılnası gerekiyomuşş hayıt hapının .bend, daha fazla beklemek istemiyorum dedimm ocakta takibe geçcez umarım arkadaşlarımla beraber göbüşlerimiz dolarrr herkese ii gecelr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…