Kızlar çıkıyorum ben eşimin uykusu gelmiş aslında benimde gelmişti koltukta uyukluyrdum film izliyorduk sarmadı sonra ekmek arası bişiler yiyeyim dedim eşimde oturalım az daha istersen dedi iyi dedim pc yi açtım ve uykum kaçtu uyuyasım yok gerçi yatsam da uyurum da bir haftasonum var gece oturmak istiyorum bu sefer eşim yatıyor ben yatarken uyanıyor o yüzden yanii.. İyi gecelerrr kızlarrr...
bende pek bilmiyorum ilk yazdığı kanaması başlamış doktora gitmiş kese duruyor ama düşecek gibi demiş progestan vermiş düşüğü engellemek için ve yatacaksın sürekli kalkmayacaksın demiş yatıyordu dün öyle yazmıştı bende bugün öğleden sonra girdim gidiyor bebeğim felan demiş kanaması çoğalmış herhalde yine gitmiş dr düşük yapıyorsun kendisi düşmezse kürtaj yaparız falan demiş galiba. Arkadaşların cevapları ve onun yazdıklarından anladığım kadarıyla. Allah yardımcısı olsun..
Konuyu tam olarak bulamadım ama yazılanlardan anladığım kadarıyla bence de müdahale edilmesi gereken bir durum.Sonuçta çok çok riskli bir talep.Burda hiçbir ailenin çıkıp da size çocuğumuzu vermek istiyoruz demez.Bu biraz illegal bir istek olmuş.Arkadaşın başına neler gelmiş hiç bilmiyorum ama buradan evlatlık bulamayacağını bilmesi lazım.Megim bu senin işin açıklama yapmak zorunda değilsin.Anladığım kadarıyla kötü şeyler yaşamış Allah yardımcısı oldun.
kelebekcim dejavunun aynen anlattığı gibi malesef kuzum kaçgündür tutunsun diye dua ediyordu şimdide düşsünde kürtaj olmayayım diye dua ediyor hayat ne garip
hade yaaa benimde 6 . haftada kanamam odu.ama progestonla durmuştu.azalmıştı.5 gün falan sürmüştü.ama onunki farklı galiba.kese yanındaki kan geliyormuş benim.haber aırsanız banada yazın oldumu kızlar.
Meg senin preseed gelmişti dimi. Sen bu ay hem ovu hem de jeli kullanacaksın. İnşallah iyi haberler alırız. Bize de umut olur hem. Bu jel aslında bana çok iyi gelecek bir jel ama ilk ay sadece hayıtı kullanmayı düşünüyorum ben..
MEEEGG bugün noldu biliyoonmmuuuudoktora gittimm bakalım hayıt işe yaramışmı diye ben ilaçsız yumurtlayamıyorum pek doktor kontrol etti bi denecik yumoşum oluşuyormuş 13mmlikmiş şuanda 4 yada 5 gün içinde ovülasyon gerçekleşir sanırım hayırlısı hakkımızda yani hayıt işe yaradııı ilaçsızzz yumurtladımmm gözünü seveyim şu hayıtın
okudum çok sevindim çok
ben sana demiş miydim
Kızlar çıkıyorum ben eşimin uykusu gelmiş aslında benimde gelmişti koltukta uyukluyrdum film izliyorduk sarmadı sonra ekmek arası bişiler yiyeyim dedim eşimde oturalım az daha istersen dedi iyi dedim pc yi açtım ve uykum kaçtu uyuyasım yok gerçi yatsam da uyurum da bir haftasonum var gece oturmak istiyorum bu sefer eşim yatıyor ben yatarken uyanıyor o yüzden yanii.. İyi gecelerrr kızlarrr...
kizlar bende cikiyorummm
uyku bastirdi nasil
hepinize iyi geceler.
görüsmek üzere canlar
öpüldünüzzz
kelebekcim dejavunun aynen anlattığı gibi malesef kuzum kaçgündür tutunsun diye dua ediyordu şimdide düşsünde kürtaj olmayayım diye dua ediyor hayat ne garip
ayrıca çok kötye kullanılcak bi durum gülün de dedigi gibi kötü niyetli insanlar dolu ...yaa hiçbşey yapamıosa koruyucu aile olsun onn için yaş şu bu sınırı da yok...
elisim siz benim canlarımsınız,ailemdensiniz.. dolayısıyla açıklama yapmak istedim..
valla sizin haberiniz olmadan wc ye bile gitmiyorum..
hepimiz ne vakit halvete gidiyoruz,ne vakit halvetten çıktık bunu bile haber veriyoruz ya
anlatiim dedim işte size..
yani topiğe kadar gelmiş arkadaşımız çünkü..
dediğin gibi,sonuç olarak evlat edinecek olsa bile,illegal bir yönteme başvurmuş olacak..
sonradan başının ağrıması ihtimali de çok fazla..
dimemiştinnnnn bende görmedin sandımAma hayıtın mucizesini anlatmaya doyamıyorum yumurtanın oluşması beni çok şaşırttı gerçekten habire söyleyip duruyorum görmemişin bir yumurtası olmuş iştee her neyseee Benimde preseed yolda o 79 tllikten aldım pvucanlarda yolda bundan sonra canla başla çalışcaz inşallah Meg ilk hamleyi senden bekliyoruz hep birlikte hamişiz diyeceğiz burda inşallah....
kelebek inşallah onunda öyledirrrr kuzummmm inşallahh Rabbim yardımcısı olsun oflununnnn
Dediklerinin her zerresine katılıyorum.Hepimiz kardeş gibi olduk tecrübeler,paylaşımlar destekler.... Olmayan ablalarım kardeşlerim oldunuz.Hepimiz birbirimizin bişeyi olduk.
Herkese
inşallah canım.bizede düşük tehlikesi olabilir demişti.benimki düştü ama 20 haftalıkken.en azından o yüzden düşmemişti.
miyaba kelebekim
en kısa sürede kucağının dolmasını dilerim arkadaşım
MEEEGG bugün noldu biliyoonmmuuuudoktora gittimm bakalım hayıt işe yaramışmı diye ben ilaçsız yumurtlayamıyorum pek doktor kontrol etti bi denecik yumoşum oluşuyormuş 13mmlikmiş şuanda 4 yada 5 gün içinde ovülasyon gerçekleşir sanırım hayırlısı hakkımızda yani hayıt işe yaradııı ilaçsızzz yumurtladımmm gözünü seveyim şu hayıtın
meg şimdi düzelttim olayı evet gerçekten demiştinnnn şimdi hatırladım megim aşılama olamadım nasip olmadı belkide senin dediğin gibi gerek kalmayacak canımmm benimmm umut doluyuz hepimiz birde hepimiz bu ay hamiş kalıyormuşuz harika olurduuuu gerçektenn...yani yumurtanın geliştiğini yazmışsın,onu okudum geçmişe hep bakarım ya ben..
ferda gibi
ben dememiş miydim derken,yani sen bu ay hayıt kullan bak hayıt vesile olucak,aşılamayı ertelemen iyi olmuş demiştim bir süre önce sana..
inşallah canım.bizede düşük tehlikesi olabilir demişti.benimki düştü ama 20 haftalıkken.en azından o yüzden düşmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?