inşşş Hülyacımmm Allah hepimize nasip etsin bu ay bebişlerimizi inşş 2012ye bebişlermzle grelm inşşşş
inşşş Hülyacımmm Allah hepimize nasip etsin bu ay bebişlerimizi inşş 2012ye bebişlermzle grelm inşşşş
Ben anne olacağım.duyguda anne olacak aysunda megdee ofluda huzurda eminede azra ve umutegede hepimzi anne olacağız iştee bu ay
Ben anne olacağım.duyguda anne olacak aysunda megdee ofluda huzurda eminede azra ve umutegede aleynada hepimiz anne olacağız iştee bu ay
cnm benm de bi hafta var batıma ve elmde erken gebelk testlerim var ben üç gün kala yapcm cnm daha çıkmayablr cunku ztarın bata üç gün kala erken gebelk ile silik çizgiyle çıkmştı cnmbenım bata 1 hafta var erken gebelık testlerınden alsammı acaba cıkarmı sızce en azından degılsemde 1 hafta heyecanlanmam
Ben anne olacağım.duyguda anne olacak aysunda megdee ofluda huzurda eminede azra ve umutegede aleynada hepimiz anne olacağız iştee bu ay
canımmm canımmgidecektim ama sen gelince vazgeçtim canım
mutfağı toplayıp buluşık makinasını çalıştırıp geldim
gelmiş canım senin batasıcılar
sağlık olsun yeni ay yeni umutlar canım
bende bende hamile kalırsam bende bunu paylaşıcam facebook ta
hoş geldin canım ateş tablon çok iyi canım inşallah bat günü daha da yükselir
amiiiiiin canım inşallah darısı bizlere olsunnnnevet bir gebemiz daha var şükürler olsun ben hayıtın 14.günündeyimmm sanırım ilkti bende tam bilmiyorum gerçiii darısıdaaa bizeeeeee
çok güzellllllllll
yollarım ben şimdi canımmm
benım bata 1 hafta var erken gebelık testlerınden alsammı acaba cıkarmı sızce en azından degılsemde 1 hafta heyecanlanmam
cnım çok geçmiş olsucnm benm de bi hafta var batıma ve elmde erken gebelk testlerim var ben üç gün kala yapcm cnm daha çıkmayablr cunku ztarın bata üç gün kala erken gebelk ile silik çizgiyle çıkmştı cnm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm benmmm cnm arkdasmmmm allah nasip etsin hepimizee ay aglıcamm yaa ne kadar iisiniz ne guzel bi dayanşma dostluk oldu aramzda kırkbirkere maşallahh bizeee
hepinizii çook seviyorum cnm arkdaslarım biraz keyfim yok bnm bu sene çok hasta oluorm grip şimdi bogazlarm fena neyse bunu da atlatrm Allahın izniyleee Allah rahatlık versin hepinizee herşey gönlümüzcee olsun inşşşşşşşşşşşşşş
kızlar çıkıyorum iyi geceler öptüm sizi
Çok tatlısın çok. Sen iyi yürekli güzel bir anne olacaksın.
ağzınızdan bal damlıyor canlarım benin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimiz hamile gireriz 2012'ye
duyguumm duygu dolu arkadaşım benimmmm canımmm gerçektende güzel bir dayanışma varrr aramızda iyiki varsınızzzzz iyikiiiiiiiiiiiiiiiiicnm benm de bi hafta var batıma ve elmde erken gebelk testlerim var ben üç gün kala yapcm cnm daha çıkmayablr cunku ztarın bata üç gün kala erken gebelk ile silik çizgiyle çıkmştı cnm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm benmmm cnm arkdasmmmm allah nasip etsin hepimizee ay aglıcamm yaa ne kadar iisiniz ne guzel bi dayanşma dostluk oldu aramzda kırkbirkere maşallahh bizeee
hepinizii çook seviyorum cnm arkdaslarım biraz keyfim yok bnm bu sene çok hasta oluorm grip şimdi bogazlarm fena neyse bunu da atlatrm Allahın izniyleee Allah rahatlık versin hepinizee herşey gönlümüzcee olsun inşşşşşşşşşşşşşş
kızlar ben özelden msj atamıyorum bunu ofluya yollar mısınız?
Biz hepimiz seni çok seviyoruz. Gamze bugün geçmişte yazdığı bir yazıyı koymuştu. Düşük yaşadığında yazdıkları. Çok duygulandık. Şimdi bebişi 3 aylık ve bizimle büyütüyor onu. Yakında senin de yaşayacağım sağlıklı hamileliği yine burada paylaşacağız. Hepimiz yanındayız:109:
Oflucum seni burada buldum.
Bende de 2 gündür yükssek ateş var, bu sabah 36 küsürdü, şimdi 37 küsür olmuş.
Yani ancak bu sabah düşürdük ateşimi, dün gece 40 lara kadar çıktı, bir zararı olurmu sence?
canımmmmm
inanın kimseden bulmadığım desteği ben burdan gördüm...
ilgi alaka sevgi saygı ne varsa burda sizinle beraber hepsini gördüm...
yaşadığım 2. düşüğümdü bu
üzülmedim diyemem çok üzüldüm
alışmıştım da diyemem başlı başına sorunlu başlamıştı gebeliğim beta değerleri derken dış gebelik
dış gebelik değildi tamam kese göründü...
meleğimin kesesi büyüdü derken kanama başladı
o zaman anlamıştım onu kaybetmeye başladığımı...
inanın bir damla gözyaşı dökmedim isyan falan etmedim zaten ne haddime....
veren de alan da RABBİm değil mi sankiii....
kısacası üzülmeden ağlamadan kendimi yıpratmadan sabrediyorum....
ağrılardan 3 gündür uyku uyuyamıyorum
ağladıysam inanın bu ağrılar neden oldu ağlamama...
öyle bi acı ki...
inanın doğum yapmak bunun yanında hiç diyebilirim...
napalım sabrediyorum...
yarın akşam kontrolüm var....
büyük ihtimal kendiliğinden düştü parçalar geldi çünkü...
yinede aksatmamalıyım kontrolü...
sonrasında ise doktor korunma vermezse bende korunmayı düşünmüyorum...
kolay kolay gebelik oluşmuyo zaten...
şu sıralar duadan başka hiç bişeye ihtiyacım yok...
eski hayatıma döndüm geri...
Hep hayırlısını dilemiştim RABBİMden...
Hayırlısı böyleymiş....
ve Hepimiz için hayırlısını dilemeye devam edicem....
sizleri çok seviyorum.....
yanımda olduğunuz için binlerce kez teşekkür ediyorum...
RABBİM YÜREĞİNİZDEN GEÇENLERİ KADERİNİZE YAZSIN İNŞALLAHH
canım doktora güvenmelisin...
gebelikte kullanılabilen antibiyotikler de var...
zararı olsa doktor bile bile vermezdi...
şimdi düşünüyorum da benim ateşim 40 lara kadar çıkmıştı...
gebelik o yüzden sonlanmış olabilir mi:26:
Şimdi kuranı kerimi elime almıştım yazını gördüm canım.
Sana ve tüm arkadaşlarımıza dua edicem inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?