Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

2 tane aldım ama yinede tedirginim yeni olduğu için.
Canım ne zaman çıkmıştı ateşin, bnde tedirgin olmaya başladım şimdi.
Şuanki ateşim normalmi sence

2 GÜN SÜRMÜŞTÜ YÜKSEK ATEŞ...
bilemiyorum ki canım normal vücut ısısı 36.5 benim bildiğim ama gebelikte ateş daha yüksek olabiliyo...
kafama takıldı bu ateş konusu şimdi...
keşke zamanında doktora gitseydim

oflu canım çok geçmiş olsun.dün gece öğrendim durumunu gülbebek ten.senin için hep dua ettim.benimde 6.haftada kanamam olmuştu ama progestonla kesilmişti.4 gün falan sürdü.ancak yoğun değildi.o zaman olmadı 20 haftada kaybettim bebeğimi bende.

Allah dualarımızı kabul edip inşallah en kısa zamanda kucaklarımızı bebeklerimizle doldurur.
kaç haftalık olmuştum canım 7.hafta olmuşmuydu.haftanı takip edememiştim.

canım daha öncede yazmıştım çoook geçmiş olsun senin yaşadığını bende yaşadım ilk bebeğimin kalbi durmuştu 2.5 aylıktı 2. bebeğim kendiliğinden düştü 3. gebeliğimi öğrendiğimde hiç sevinmedimm pikolojim allak bullaktı yine düşecek nasıl olsa diyodum ama çok şükürki kızımı zorlu bir hamilelik sonucu kucağıma aldım şimdi5.5 yaşında inşallah sende 3. bebğini kucağına alırsın vanım biz burda hepimiz tek yyürek olduk sevinince hep berraber seviniyoruz üzülünce hepimiz üzülüyoruz inşallah senin için herşey çok güzel olur arkadaşım vardır herşeyde bir hayır

canım çok sağol ALLAH RAZI OLSUN...
senin adına da üzüldüm geçmiş olsun....
ilac vermişti doktorum ama kullanmaya gerek kalmadı düştü zaten gece fenalışınca 2 tane hastaneye gittim ikiside düşüyo dedi...
bişey yapamayız dediler...
en az 5.5 haftalık vardı...
çünkü karından kese görünüyodu...

canım benim çok sağol....
benimle aynı durumu yaşayanlarda varmış..
senin adına da üzüldüm ama şükür ki kızın seninle ALLAH BAĞIŞLASIN
umarım 3. gebeliğim sağlıklı olur...
bende senin gibi 3. de sevinmicem bundan eminim hep bi korku olur...
umarım doktor korunma vermez :44:
bir de 2 gün yüksek ateşle durdum ben
şimdi araştırdım biraz da düşüğe sebep oluyomuş...
ben neden doktora gitmedim ki

Bora Beyin sayfasında da okumuştum yazılarını.kalp atışları duyulmamıştı dimi canım henüz.sanırım 6. haftadan sonra duyuluyordu tam hatırlamıyorum da.inşallah tamamen temizlenir rahmin en azından çalışmalara kaldığın yerden devam edersin.kürtaj falan demedi dimi doktor.

kendiliğinden düşer büyük ihtimal dedi her ihtimale bakılacak işte
içerde parça kalmasın diye..
evet canım kalp atışlarını duymamıştım

ıyı geceler kızlar nasılsınız

sağol cnım benim inşallah seninde 3. gebeliğin sağlıklı sıhatli olur evet ilk ve 2. gebliğimi bir minareden ilan etmediğim kalmıştı ama 3. gebeliğimi idrar testi ile öğrendim a varmıymış dedim ve vurdum kafayı yattım doktora bile 1.5 ay sonra gittim doktor bile şaşırdı bebği büyütmüş gelmişsin dedi
inşallah sende 3. bebğini kucağına sağsalim alırsın ve bu çektiin sıkıntıların hepsini unututrsun canım

ıyı geceler kızlar nasılsınız

anlasılan benı tınlayan yok ıyı geceler bay bay

merhaba canım kusura bakma kimse görmemiştir yoksa yazarlardı arkadaşımızın bir sorunu varrr üzücü bir durum yaşadı şuan herkes onun msjını görmüştüüürrr bazen öyle oluyorr işte nasılsınnnn bu aradaaa?

kızlar arkadaşımm hamileymişşş 4 yıllık evliydiiii kendiliğinden hamiş kalmış darısıda başımaaaa heveslendim bende çünkü bendede 4 yıl yeni bittiii

cnm allahtan senin içinn en iyisini diliyorum herşey gönlünce olur inşallah,beklenilen istenen o kadar kıymetliki gelince herşeyi unutturacak

kendiliğinden düşer büyük ihtimal dedi her ihtimale bakılacak işte
içerde parça kalmasın diye..
evet canım kalp atışlarını duymamıştım

benim kanamam olduğunda da atış yok diye gittim.dr duymuştu onun için sordum.inşallah kalmaz parça falan canım.benim düşükten sonra( normal doğum yaptım) 1 hafta sonra birde kürtaj oldum(vakumla çektiler)

umarım tamamen temizlenir canım.

selam kızlar iyi geceler herkeze,nasıl gidiyor bekleyişler herşey yolundadır umarım.ben de yarın 3 boyutlu detaylı ultrasona giricem dr istemişti,doğuştan kalbim delikti çünkü aynı sorun bebektede varmı die kontrol edilcek,inş sorun çıkmaz çok endişeliyim dua edin olurmu:26:allahım sen bebeğimi koru

neyse kızlar ben kaçıyorum çok uykum geldi sabah erken kalkıcam önce doktor sanra işe gidicem hepinizi öptümm kocamannn

merhaba gülbebek nasılsın.bu gün ilk halvetim oldu düşükten sonra.korunmadık.ay bir tuhaf oldum canım yaaa.

sevilen tebrik ederim arkadaşım geçmişte yazını bulamadım.tebrik ediyorum.kaç haftalık oldu bebeişin.

neyse kızlar ben kaçıyorum çok uykum geldi sabah erken kalkıcam önce doktor sanra işe gidicem hepinizi öptümm kocamannn
iyiii gecelerrr canımmmmmmmmm

hadi hayırlısı gönlünü ferah tut canımm dualrım seninleeeeeee

oyy hadiii halvetler başladı dimekkkkkk hadi inşallahh hayırlıııısıııııı kuzummmmmmmmm

oyy hadiii halvetler başladı dimekkkkkk hadi inşallahh hayırlıııısıııııı kuzummmmmmmmm

hafif kasıklarımda ağrı var.neden bilmiyorum.bir tuhaf oldum 44 günden sonra.:)

birzda tedirgindim.buruk bir hüzün var.tekrar bebek düşünmüyor olsam daha aylarca halvet etmeyecektim herhal.kokrkuyordum.

hafif kasıklarımda ağrı var.neden bilmiyorum.bir tuhaf oldum 44 günden sonra.:)

birzda tedirgindim.buruk bir hüzün var.tekrar bebek düşünmüyor olsam daha aylarca halvet etmeyecektim herhal.kokrkuyordum.

herşey yoluna girecek kelebekcimmmm halvet şart bikerem fikfiksiz olmazzz toparlanman lazımmm aklından çıkar o korkuyu Rabbim tez zamanda tekrarrr nasip etsin inşallahhh canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…