Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflucum yazını okudum ve çok üzüldüm Allah sabır ve sağlık versin canım. ne desem boş. ama alınmazsan eğer bişey demek istiyorum. bi arkadaşım tam dört kez düşük yaptı en sonunda bi doktor belli testleri yaptı, toxoplazma,haşimo,kan pıhtılaşması ve genetik testleri baya pahalı testlermiş devlette yaptırabiliosan yaptır canım. sorunu tespit edildi ve son hamileliği sorunsuz oldu önlemini aldı doktoru. yaptırdınmı bilmem ama belki faydası olur diye söylemeden edemedim. tekrar çook geçmiş olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm inş. herşey yolunda gider

kızlar bu hamilelikte ateş konusu nedir? ovilasyon dönemi ateş olayını biliyorum ama hamilelik dönemini bilmiyorum bilen varsa beni aydınlatabilir mi?

herşey yoluna girecek kelebekcimmmm halvet şart bikerem fikfiksiz olmazzz toparlanman lazımmm aklından çıkar o korkuyu Rabbim tez zamanda tekrarrr nasip etsin inşallahhh canım benimmm

evet haklısın gülbebek.sağol canım.ben uyuyacağım sabah erken kalkmam gerekiyor.

oflu canım üzme kendini.Allah a emanet ol.

kızlar herkese iyi geceler.Dualarım sizinle kızlar.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
papatyac, gulbebek, hilal19, ksel, Aleyna1979, Sina_Nisa 5 tane kız var hiç ses çıkmıyor. neyse ben kaçar yrn iş günü((( herkese ii gecelerrr

fılm ızlıyordum netten umutsuz ev kadınları duygulandım bır anda ben ne yaptım dıye esımın aılesı sevmedı benı aglamaya basladım

cnm benim inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın
eşin ve senin için hayırlısı böyleymiş kendini hiç üzme hep beraber hamiş olucaz kısmetse tekrar
her zaman yanındayız bunu bil
bir arkadaş yaşmış bende yazayım en kısa zamanda doktorunla konuşup yapılması gereken test varsa yaptır cnm belki bir sorun vardır çözümü bulunur ve en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

psk85
tebrikler kuzumm,çok sevindimm
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh...

Günaydın kızlar
Azıcık canım sıkkın dün ben de ilk defa kuruluk vardı esim sanki ilk defa yapıyoruz gibi dedi. Hiç böyle olmamıştım. Moralim bozuk bu yüzden.

Günaydın kızlar
Azıcık canım sıkkın dün ben de ilk defa kuruluk vardı esim sanki ilk defa yapıyoruz gibi dedi. Hiç böyle olmamıştım. Moralim bozuk bu yüzden.

Canim bozma moralini hepimiz yasiyoruz zaman zaman preseed dene sende istersen hamilelikte kullanildigini bilsem ben bile alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…