Canim bozma moralini hepimiz yasiyoruz zaman zaman preseed dene sende istersen hamilelikte kullanildigini bilsem ben bile alicam
Sagolasin canım. Bu hafta genel kontrole gitcem dk hapımı da 7 seneden sonra ilk defa bırakacağım bunlar yüzünden gerildim sanırım. Çok tesekkur ederim.
süslendim püslendim kocamı bekliyorum amaa ortada hala koca yokkkkk:44::44::44::44:
Wowwww halvet var halvettt gulbebek altin yola girdi yumoslari tembihle geleni yakala de kizzz bizimkinler altin yumurtaaa
günaydın kuzuuuuu canımm sıkma canını preseedi sende denesenee belki işine yarar
ben gidiyorummm kociş yoldaymışşş güzel bir kahvaltı hazırlayım en iyisii anca hazır olur öpüldünüzzz kızlarrrr Allaha emanet olunnnn
günaydın canlarım
Günaydınlar olsun uğurlu topiğin müstakbel anneleri
bebikim hoşgeldin. Sanada gün aydın olsun
kızlar ilk defa adete 4 gün kala ateşim bu kadar yükseldi inşallah hiç düşmez
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ÇİZGİ YANLIŞ YERE ÇEKMİŞLER
bende burdayımm
dün 3 de bi başladım ev işlerine başlamadan bi ovu testi yaptım gene tam cift cizgiyi göremedim bu ay ben yumurtalmıcam heralde yine
oturdugumda saat 7 diydi
ve fena bel ve kasık ağrısı yaşadım ...
sonra bide eşim üstüne geldiii daha fena oldumm halen yürürken bile batıyooo acaba kist mi oldu yaaaa
bu ay bi regl olayım kontrole gidicem artık kürtajdan sonra hiç gitmedim ...
bi iş yaptım diye neden o kadar agrır mı ki yaaaa normal mi bu kadar kasık agrısı...
şimdi doktora gitsem bişi cıkar mı kist oldugu filan yoksa adetliyken mi gideyim?
günaydın kızlarrrrr gününüz güzel bebiş haberleriniz çok olsun inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?