Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim bozma moralini hepimiz yasiyoruz zaman zaman preseed dene sende istersen hamilelikte kullanildigini bilsem ben bile alicam

Sagolasin canım. Bu hafta genel kontrole gitcem dk hapımı da 7 seneden sonra ilk defa bırakacağım bunlar yüzünden gerildim sanırım. Çok tesekkur ederim.

Sagolasin canım. Bu hafta genel kontrole gitcem dk hapımı da 7 seneden sonra ilk defa bırakacağım bunlar yüzünden gerildim sanırım. Çok tesekkur ederim.

günaydın kuzuuuuu canımm sıkma canını preseedi sende denesenee belki işine yarar

süslendim püslendim kocamı bekliyorum amaa ortada hala koca yokkkkk:44::44::44::44:

Wowwww halvet var halvettt gulbebek altin yola girdi yumoslari tembihle geleni yakala de kizzz bizimkinler altin yumurtaaa

Gamzee Allah seni netmesinnnn emiiii sabah sabah güldürdün beniiiii ivett halvet var diyelim amaa adam yok o nasıl olcekkkk bekliyoruz bakalım gecikti beyefendiii

Son düzenleme:
ben gidiyorummm kociş yoldaymışşş güzel bir kahvaltı hazırlayım en iyisii anca hazır olur öpüldünüzzz kızlarrrr Allaha emanet olunnnn

gunaydın canlarım naslsnz ben ii olmaa çalşıorm gece dörtte uyandm bi ateşimi ölçtüm 38.4 saat yedide 37 ye düşürdüm baya uğraştırdı antbytk ateş düşrücü falan içtim hep c kategorisi bogazım çok fenaydı hap içmeseydim düşmezdi şimdi de aktardan kış çayı aldm demledm yok yok içinde papatya zencefil tarçın vs. vs. şimdi iim çok şükür dersm de iki saatckti ii dnlencem bugun uyucam birazn bi size bakayım dedm ateşime baksanıza ne guzel duruo halbuki hastalıktan bugunluk boyle ...

3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bende burdayımm
dün 3 de bi başladım ev işlerine başlamadan bi ovu testi yaptım gene tam cift cizgiyi göremedim bu ay ben yumurtalmıcam heralde yine
oturdugumda saat 7 diydi
ve fena bel ve kasık ağrısı yaşadım ...
sonra bide eşim üstüne geldiii daha fena oldumm halen yürürken bile batıyooo acaba kist mi oldu yaaaa
bu ay bi regl olayım kontrole gidicem artık kürtajdan sonra hiç gitmedim ...
bi iş yaptım diye neden o kadar agrır mı ki yaaaa normal mi bu kadar kasık agrısı...

şimdi doktora gitsem bişi cıkar mı kist oldugu filan yoksa adetliyken mi gideyim?

belki üşütmüşsündür cnm bekle bakalm bi iki gun daha yumrtlama geckmiştr belki bu ay gitsen yne bakar dr ya yumurtaya falan yumrta takibi gibi olur ..bence kist degldr o cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…