Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbulduk canım
nbr nasılsın
hekez gitmiş ikimiz kalmışız topikte

Artık yanlız değiliz

Canım benim adetliyken git. 3 günü git bence daha iyi olur. Belki ayaklarını falan üşütmüşündür. Dikkat et özellikle bebek isteyen bayanların kendilerini çok sıcak tutmaları lazım

ayyyyy ben doktordan korkuyorum yaa az önce randevu aldım çarşamba günü için. İlk defa kadın doktoruna gidicem.

dr kadın mı cnm ilk muayenede kadın dra gitmek ii oluo gerçekten... ben oyle yaptım ve korkulck hiç bşey yok inan bana

bu arada kızlar bu hayıt hapını aç karnına sabahları içiyorum. Ondanmı yoksa üşüttümdemi böyle bilmiyorum ama bir gaz var bende cumartesinden beri yani bi tüpe doldursam şimdiye çooktan bir büyük tüp dolmuştu

belki üşütmüşsündür cnm bekle bakalm bi iki gun daha yumrtlama geckmiştr belki bu ay gitsen yne bakar dr ya yumurtaya falan yumrta takibi gibi olur ..bence kist degldr o cnm ...

sadece banyoyu yıkadım ayaklarım cıplaktı ama üşümedim kiiii o kadarcık soguktan bu kadar agrı olursa ben ölümüşüm yaaa üfff kadın olmakkk!!!!

yavaş yavaş uyanıyo bizim hatunlar:)

ya çok moralim bozuk kızlar da diyo uykulu gibi bi halin var cok sinir oldum kendime neden agrıyo ki şimdiii

ayyyyy ben doktordan korkuyorum yaa az önce randevu aldım çarşamba günü için. İlk defa kadın doktoruna gidicem.

ben her gidişimde halen heyecanlanıyorum nedense böyle bi kalbim küt küt arıyooo :26:

hoşbulduk canım
nbr nasılsın
hekez gitmiş ikimiz kalmışız topikte

umutegeeeee bizim bata az kaldıııı heycanlı mısın ateşime ben bakmadım direk idrar testi yapsam mı die düşünüyorum ama çizgi yoksa die korkuyorum bekleyemiyorum sen ne durumdasınnn

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah o ateşin yüksekliğin bir kısmıda bebişdendir canım

oooo süper maşallah maşallah düşmück inş hülyacım gelck bebişşş

inşallah canım ama şuanda çok heveslenemiyorum
bakalım bat gününe kadar ne olacak

yok erkek doktor. ama bende kadın erkek farketmez doktor olması beni korkutuyo sadece :)

bende de erkek dr korkusu var işte kasarım kendimi die kadın dra gittim hamişlk olursa da oyle yapmaya dvm etcm sanrm:))

Son düzenleme:

bnm de altı gun kaldı bata onbeşinde erken gebelk testi aldım ggden onu yapcm oyle oluo ateş de yanıltablıo işte ama inşş bebiş vardır cnm aslnda ateş o bu şu yumrtlama ble bahane bak haykolik hiç yumrtlamadım bu ay diodu şu an hamiş Allah ol desin yeter ki inşş sıra bize gelmiştr cnmcm arka arkaya ii hberler alırız ne guzel olur inşşş...

canım ilacı kalvaltıdan sonra al istersen biz öyle yapıyoruz
umutegeeeee bizim bata az kaldıııı heycanlı mısın ateşime ben bakmadım direk idrar testi yapsam mı die düşünüyorum ama çizgi yoksa die korkuyorum bekleyemiyorum sen ne durumdasınnn

bence erken test yapma canım çıkmazsa hayal kırıklığı oluyor
ben bat gününe kadar beklerim canım alıştım beklemeye çünkü bat günü ateşim yüksek çıkarsa sabahtan yaparım test
düşük çıkarsa yapmam boşuna ziyan olmasın testlerim.

demi onmli olan o hakikaten ...

ben 8 aydan beri korunmuyorum deli olucam yaaa niyeee olmuyo kiii. tabi bunu öğrenmenin tek yolu doktora gitmek. aslında bunu en başında yapmam lazımdı ama ben sona bıraktık. önceden ilk denememizde bebiş olacakmış gibi gelirdi ama nerdeeee....

haykoya bende şaşırdım veren allah veriyo canım
inşallah bizede bu ay nasip eder allah
bu ayda olmazsa hayko beline bardak vurdurmuşya onu yapıcam bende ama inşallah gerek kalmaz

Son düzenleme:

:94:heheh hayıt yapmış olabilir canım sindirim sistemine etki ediyo direkkk
valla bi pırt bin doktora bedelmiş
koyver gitsinnn

haykoya bende şaşırdım veren allah veriyo canım
inşallah bizede bu ay nasip eder allah
bu ayda olmazsa hayko beline bardak vurdurmuşya onu yapıcam bende ama inşallah gerek kalmaz

canım yakı yapıştıranlarda var beline bir zararı yok diye biliyorum
ve kimisine yarıyomuş bi aaştır istersen

umutege dorumu okudum ve anladımm var bişiler inşallahh ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…