hoşbulduk canım
nbr nasılsın
hekez gitmiş ikimiz kalmışız topikte
bende burdayımm
dün 3 de bi başladım ev işlerine başlamadan bi ovu testi yaptım gene tam cift cizgiyi göremedim bu ay ben yumurtalmıcam heralde yine
oturdugumda saat 7 diydi
ve fena bel ve kasık ağrısı yaşadım ...
sonra bide eşim üstüne geldiii daha fena oldumm halen yürürken bile batıyooo acaba kist mi oldu yaaaa
bu ay bi regl olayım kontrole gidicem artık kürtajdan sonra hiç gitmedim ...
bi iş yaptım diye neden o kadar agrır mı ki yaaaa normal mi bu kadar kasık agrısı...
şimdi doktora gitsem bişi cıkar mı kist oldugu filan yoksa adetliyken mi gideyim?
aminn cnm inşşş hamiş patlaması olsun bu ayy doymuorz bizzartsın artsın hamişlerr biz de hamiş olalım inşşş
ayyyyy ben doktordan korkuyorum yaa az önce randevu aldım çarşamba günü için. İlk defa kadın doktoruna gidicem.
dr kadın mı cnm ilk muayenede kadın dra gitmek ii oluo gerçekten... ben oyle yaptım ve korkulck hiç bşey yok inan bana
belki üşütmüşsündür cnm bekle bakalm bi iki gun daha yumrtlama geckmiştr belki bu ay gitsen yne bakar dr ya yumurtaya falan yumrta takibi gibi olur ..bence kist degldr o cnm ...
yavaş yavaş uyanıyo bizim hatunlar:)Artık yanlız değiliz
Canım benim adetliyken git. 3 günü git bence daha iyi olur. Belki ayaklarını falan üşütmüşündür. Dikkat et özellikle bebek isteyen bayanların kendilerini çok sıcak tutmaları lazım
ayyyyy ben doktordan korkuyorum yaa az önce randevu aldım çarşamba günü için. İlk defa kadın doktoruna gidicem.
hoşbulduk canım
nbr nasılsın
hekez gitmiş ikimiz kalmışız topikte
sadece banyoyu yıkadım ayaklarım cıplaktı ama üşümedim kiiii o kadarcık soguktan bu kadar agrı olursa ben ölümüşüm yaaa üfff kadın olmakkk!!!!
yavaş yavaş uyanıyo bizim hatunlar:)
ya çok moralim bozuk kızlar da diyo uykulu gibi bi halin var cok sinir oldum kendime neden agrıyo ki şimdiii
ben her gidişimde halen heyecanlanıyorum nedense böyle bi kalbim küt küt arıyooo :26:[
neyse gözümü kararttım arttık ben bebişşş istiyorum artıkkkk
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah o ateşin yüksekliğin bir kısmıda bebişdendir canımgunaydın canlarım naslsnz ben ii olmaa çalşıorm gece dörtte uyandm bi ateşimi ölçtüm 38.4 saat yedide 37 ye düşürdüm baya uğraştırdı antbytk ateş düşrücü falan içtim hep c kategorisi bogazım çok fenaydı hap içmeseydim düşmezdi şimdi de aktardan kış çayı aldm demledm yok yok içinde papatya zencefil tarçın vs. vs. şimdi iim çok şükür dersm de iki saatckti ii dnlencem bugun uyucam birazn bi size bakayım dedm ateşime baksanıza ne guzel duruo halbuki hastalıktan bugunluk boyle ...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oooo süper maşallah maşallahdüşmück inş hülyacım gelck bebişşş
yok erkek doktor. ama bende kadın erkek farketmez doktor olması beni korkutuyo sadece :)
bende de erkek dr korkusu var işte kasarım kendimi die kadın dra gittim hamişlk olursa da oyle yapmaya dvm etcm sanrm:))
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah o ateşin yüksekliğin bir kısmıda bebişdendir canım
inşallah canım ama şuanda çok heveslenemiyorum
bakalım bat gününe kadar ne olacak
bu arada kızlar bu hayıt hapını aç karnına sabahları içiyorum. Ondanmı yoksa üşüttümdemi böyle bilmiyorum ama bir gaz var bende cumartesinden beri yani bi tüpe doldursam şimdiye çooktan bir büyük tüp dolmuştu
umutegeeeee bizim bata az kaldıııı heycanlı mısın ateşime ben bakmadım direk idrar testi yapsam mı die düşünüyorum ama çizgi yoksa die korkuyorum bekleyemiyorum sen ne durumdasınnn
demi onmli olan o hakikaten ...
bnm de altı gun kaldı bata onbeşinde erken gebelk testi aldım ggden onu yapcm oyle oluo ateş de yanıltablıo işte ama inşş bebiş vardır cnm aslnda ateş o bu şu yumrtlama ble bahane bak haykolik hiç yumrtlamadım bu ay diodu şu an hamişAllah ol desin yeter ki inşş sıra bize gelmiştr cnmcm arka arkaya ii hberler alırız ne guzel olur inşşş...
bu arada kızlar bu hayıt hapını aç karnına sabahları içiyorum. Ondanmı yoksa üşüttümdemi böyle bilmiyorum ama bir gaz var bende cumartesinden beri yani bi tüpe doldursam şimdiye çooktan bir büyük tüp dolmuştu
haykoya bende şaşırdım veren allah veriyo canım
inşallah bizede bu ay nasip eder allah
bu ayda olmazsa hayko beline bardak vurdurmuşya onu yapıcam bende ama inşallah gerek kalmaz
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah o ateşin yüksekliğin bir kısmıda bebişdendir canım
inşallah canım ama şuanda çok heveslenemiyorum
bakalım bat gününe kadar ne olacak
cok da gec değil 8 ay normal bir sürec canım gec kalmadın merak etme.. yumurta takibine alır seni şimdiiben her gidişimde halen heyecanlanıyorum nedense böyle bi kalbim küt küt arıyooo :26:[
neyse gözümü kararttım arttık ben bebişşş istiyorum artıkkkk
bende de erkek dr korkusu var işte kasarım kendimi die kadın dra gittim hamişlk olursa da oyle yapmaya dvm etcm sanrm:))
üf bende kürtajımı erkek doktora yaptırdım adamın suratına hiç bakmadım vallaaaa
bide gencecik bişeydii
bende hep bayan doktora gittim ve gitmek istiyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?