canım ilacı kalvaltıdan sonra al istersen biz öyle yapıyoruz
:94:heheh hayıt yapmış olabilir canım sindirim sistemine etki ediyo direkkk
valla bi pırt bin doktora bedelmiş
koyver gitsinnn
canım yakı yapıştıranlarda var beline bir zararı yok diye biliyorum
ve kimisine yarıyomuş bi aaştır istersen
onuda duydum canım ama çok yakıyo diyorlar onun için o yüzden onu olmazsa önümüzdeki aylarda denerim artıkcanım yakı yapıştıranlarda var beline bir zararı yok diye biliyorum
umutege dorumu okudum ve anladımmvar bişiler inşallahh ????????
ben yapmştım bu ay bi parça yakı alıp yapştrmştm belime halvettn once ....
bende ilk hamile kaldıgımda bardak vurdurdum belime ve yakı yapıştırmıştım
bardak gene yapıyo eşim arada..
Yakı da yapıştırdım bu ay 1 kere..
Ben onunda iyi geldiğine inanıyorum...
Hatta bu ara yine yumurtlama günlerim bardak yaptırıcam ve hiç kalkmadan halvet olucak...
datlum konuya zırt diyip düşiyim ama şu an benimde belimde yakı var
Bu ay bi şansımı deniyim dedim.Bide ben hafta sonu yapamadım kısmet olursa bu akşam ve yarın akşam sütle maydonoz kaynatıp buharınada oturucam. Bu yakı dün akşam azıcık yaktı ama şimdi sıcaklığı iyi Bi denemekten zarar gelmez dedim.
Belki cidden vesile oluyodur ne biliyim.
onuda duydum canım ama çok yakıyo diyorlar onun için o yüzden onu olmazsa önümüzdeki aylarda denerim artıkdeneme tahtası olduk zaten iyice
Yok canım şuanda birşey ilk defa bata 4 gün kala ateşim 36,7 çıktı ama benim genede ümidim yok
geçen aylarda duygu ve aysun yüksek ateşle adet olmuşlardı
ben 37 dereyi görmeden hamile olduğuma inanmam
Hmm kızlar miğdende bi problem yoksa aç karnına iç demişlerdi o yüzden öyle içiyorumNeyse bundan sonra akşamları içiyim tok karnına anca evde o zaman oluyorum
Ya keşke pırt edebilsem, o sancı dönüyo dönüyo. Bide bende karın ağrısı değilde böbrek sancısı yapıyor. Millet adet olunca gaz sancısını karnında çeker ben böbreklerimde çekiyorum. Bare pırt yapmayada yardımcı olsa
Erkek dr korkusu demissiniz bence kadin dr daha rahat ben erkek dr gittim kac kere hemen catal ama kadin dr gittim bole uzun makarna gibi incecik bisiy soktu hic rahatsiz olmadim
aynen cnm yaa bnm bi de drunm boyle genç güleryüzlü çok şekerdi ahh hamiş olsam da yine gitsemmcok da gec değil 8 ay normal bir sürec canım gec kalmadın merak etme.. yumurta takibine alır seni şimdii
üf bende kürtajımı erkek doktora yaptırdım adamın suratına hiç bakmadım vallaaaa
bide gencecik bişeydii
bende hep bayan doktora gittim ve gitmek istiyommm
ben yakı yapştrdm cnmcm bardağı denemedm bebiş gelsn de onu da yaparızzhaykoya bende şaşırdım veren allah veriyo canım
inşallah bizede bu ay nasip eder allah
bu ayda olmazsa hayko beline bardak vurdurmuşya onu yapıcam bende ama inşallah gerek kalmaz
ben 8 aydan beri korunmuyorum deli olucam yaaa niyeee olmuyo kiii. tabi bunu öğrenmenin tek yolu doktora gitmek. aslında bunu en başında yapmam lazımdı ama ben sona bıraktık. önceden ilk denememizde bebiş olacakmış gibi gelirdi ama nerdeeee....
evt cnm dra git bi bakalm senn herşy normal çıkarsa bi de eşin de versn test inş herşey yolundadır tez zamanda da gelr bebişin inşşş....
Kiz benimde uc gundur anam agliyooo ilk trimester bitti sikayetler azaldi dedik gaz trimesteri basladi bendede anam adam kusmalar bitti diye ese dosta gezzmeye goturmez mi beni oyyyy oyyyy o ne agri o ne sanci vay ben daga gidemde beni kurt yiyeeee
bak bnm iki ay ustusute şöyle oldu cnm bata iki gun kala 35 36 cıvarına düştü bat gunu biraz çıktı düşünce hemen anladm ben gelcegini kırmızıların ama hiç düşmeden dvm ederse o zaman tabii belli eder kendini ....onuda duydum canım ama çok yakıyo diyorlar onun için o yüzden onu olmazsa önümüzdeki aylarda denerim artıkdeneme tahtası olduk zaten iyice
yok canım şuanda birşey ilk defa bata 4 gün kala ateşim 36,7 çıktı ama benim genede ümidim yok
geçen aylarda duygu ve aysun yüksek ateşle adet olmuşlardı
ben 37 dereyi görmeden hamile olduğuma inanmam
hahahah. Ayy yarebbim yerim senide o gaz yapan bebikide ya
Boşver git usul bi köşeye sal gitsin
Erkek dr korkusu demissiniz bence kadin dr daha rahat ben erkek dr gittim kac kere hemen catal ama kadin dr gittim bole uzun makarna gibi incecik bisiy soktu hic rahatsiz olmadim
cok da gec değil 8 ay normal bir sürec canım gec kalmadın merak etme.. yumurta takibine alır seni şimdii
üf bende kürtajımı erkek doktora yaptırdım adamın suratına hiç bakmadım vallaaaa
bide gencecik bişeydii
bende hep bayan doktora gittim ve gitmek istiyommm
Erkek drlar daha iyi diyolar ama umurumda olmaz ozel hast gidiyom orda dogum yokkk dr dedim nerde dogum oluyo dedi durumun varsa baska bi hast ben yaptiriyorum adama dedim oyle yada boyle ben kdin dr dogururum parasiz kalirsam netcen diyo dedim kiyafetlerini sat yoksa dogurmam tutarim icimde :))))))
aynen cnm yaa bnm bi de drunm boyle genç güleryüzlü çok şekerdi ahh hamiş olsam da yine gitsemm
ben yakı yapştrdm cnmcm bardağı denemedm bebiş gelsn de onu da yaparızz
evt cnm dra git bi bakalm senn herşy normal çıkarsa bi de eşin de versn test inş herşey yolundadır tez zamanda da gelr bebişin inşşş....
bazen çok korkuyorum ben bugüne kadar hiç adet sancısı çekmedim. adetlerim hep düzenlidir. herşey bu kadar normal gidermi ki. çevremdeki herkes adet sancısından kırılıyo. bi kişidende duymadım benim gibi habersiz sessiz sakin gelen adetleri.
olmuyo kizzzzz aksam adama diyom git yat birazdan gelicem hay yarebbimmmm oda ayrilmaz dibimdennnn patlicammmm bennn
bnm de çatal matal yoktu valla nasl bşey onu ble blmıormonce inceck bi boru sonra da jelli bi şeklde kamera azcım smearda cnm acıdı ama o da çook az kamerada hiççbşey hissetmedm ....bi de guzel guzel açkladı boyle ne kdar çok yumrtan var baksana dedi mutlu olmştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?