bnm de çatal matal yoktu valla nasl bşey onu ble blmıormonce inceck bi boru sonra da jelli bi şeklde kamera azcım smearda cnm acıdı ama o da çook az kamerada hiççbşey hissetmedm ....bi de guzel guzel açkladı boyle ne kdar çok yumrtan var baksana dedi mutlu olmştum
datlum konuya zırt diyip düşiyim ama şu an benimde belimde yakı var
Bu ay bi şansımı deniyim dedim.bide ben hafta sonu yapamadım kısmet olursa bu akşam ve yarın akşam sütle maydonoz kaynatıp buharınada oturucam. Bu yakı dün akşam azıcık yaktı ama şimdi sıcaklığı iyi Bi denemekten zarar gelmez dedim.
Belki cidden vesile oluyodur ne biliyim.
datlum konuya zırt diyip düşiyim ama şu an benimde belimde yakı var
Bu ay bi şansımı deniyim dedim.bide ben hafta sonu yapamadım kısmet olursa bu akşam ve yarın akşam sütle maydonoz kaynatıp buharınada oturucam. Bu yakı dün akşam azıcık yaktı ama şimdi sıcaklığı iyi Bi denemekten zarar gelmez dedim.
Belki cidden vesile oluyodur ne biliyim.
kışın cok iyi geliyo ne güzel sıcak sıcak..
bende alayım bugün akşama yapıştırayım en iyisi gene..
ama sakın yakıyla yada cıkartıp hemen duşa girme fena yanarsın ben yandım :26::26:
vallahi sen şuan herkesden daha önemlisin adama de gazım var, baktın bırakmyo peşini sal gitsin.
meraba canım bu dediklerin kolay bi gebelik olması içinmi
bak bnm iki ay ustusute şöyle oldu cnm bata iki gun kala 35 36 cıvarına düştü bat gunu biraz çıktı düşünce hemen anladm ben gelcegini kırmızıların ama hiç düşmeden dvm ederse o zaman tabii belli eder kendini ....
kızlar ben yatayım azcık yata yata iileşçm gelrm uyannca çook opyrm sizi
yaaa kızlarrr ne çatalı ne borusu yaaa korkuyom bennnnnnnnnnnnnnn
Korkma kuzum catal dedigimizz rahmi aciyolar o boruyu hic hişetmiyon bile
işte öyleymiş bende deniycem . İnşallah vesile olur
selamlar uykucu hanım geldiiiiiiiiii
Kiz soylesem der yap gitsin aman sonra bide diline dusmiyimmm
allah allah bi yaşıma daha girdim
çarşamba günü görücem bakalım nasıl bişeymiş. evlendiğim zaman bile bu kadar heyecanlanmamıştım valla
Hosgeldin canimmm gece kuslari anca bu saatte uyaniyosunuz tabii :)))))
kendini kasma ama çok kötü olur sonra sancın
aynen cnm yaa bnm bi de drunm boyle genç güleryüzlü çok şekerdi ahh hamiş olsam da yine gitsemm
ben yakı yapştrdm cnmcm bardağı denemedm bebiş gelsn de onu da yaparızz
evt cnm dra git bi bakalm senn herşy normal çıkarsa bi de eşin de versn test inş herşey yolundadır tez zamanda da gelr bebişin inşşş....
bi sonraki halvette bardakı da yap canım bişi olmaz... bardaktan sonra da hemen halvet ediyosun...
olmuyo kizzzzz aksam adama diyom git yat birazdan gelicem hay yarebbimmmm oda ayrilmaz dibimdennnn patlicammmm bennn
hahahahaaaay canım valla cok güldürdün beniii
bazen çok korkuyorum ben bugüne kadar hiç adet sancısı çekmedim. adetlerim hep düzenlidir. herşey bu kadar normal gidermi ki. çevremdeki herkes adet sancısından kırılıyo. bi kişidende duymadım benim gibi habersiz sessiz sakin gelen adetleri.
canım benimde cok düzenlidir doğru düzgün adet agrısı aşırı cekmem kramplar dışında o da normal yanii
ama bende yumurta tembelliği vardı öyle bişidir
inşallah senin ilaçlar hemen iyi gelir ama hayıt suyunuda deneyebilirsin öyle bişi derse...
Du bakalim nereye kadar gitcek boyle hersey bi pirt kadar uzakta benim icinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?